bugün

/32
artık değil.
Seni sırtından bıçaklamam kardeşim. Rahat ol. Sözlükte bir kez herkesin içinde rencide oldum diye hata yaptım. Onda da pişman oldum. Bir daha yapmam.
siz değerli bir hanımefendisiniz kıymetli ellerinizden öpüyor ve sehpadaki şekerimi alıp uzaklaşıyorum fakat hedef tahtamda tüm sözlük vardır lütfen kümeleştirmeyin.
Sehpada şeker yoktu..

Şizofreni belirtilerinden biri halüsinasyondur..
2 gündür başlığına yazılmamış, bunalıma girmesin diye yazdım.
sizde 2 satır yazında sevinsin.
görsel
Kim kız bu ?
Sözlüğün kraliçesidir.
(bkz: uludağ sözlükte yazan ünlüler)
aq-50 testini yapmasını önereceğim xx kromozomlu yazar.
Kürdofobisini yenmesi için birkaç Kürt arkadaş edinmesini tavsiye ettiğim kıymetli yazardır.

Kürt candır.
kürtleri ssevmeyen biri kürt yazarlara karşı nasıl adil olabilir ya komedi resmen.
sevdiğim yazardır. kürt can ise alın komşunuz yapın kardeşim. benim apartman 5 daireli 2 sinde kürt vatandaşlar oturuyor apartmanın temeline dinamit koyup patlatasım var bu nasıl canlık kardeşlik..
Arkadaşlar benim Kürt fobim yok. Bak işte böyle Kürt diyince alınanlar genelde terör yanlısı çıkıyor diyince kızıyorsunuz. Benim vatan haini fobim var. Dilleri olduğunu söyleyen ya da bir ülke hayali olanlara benim fobim. Vatanını milletini seven birlik beraberlik düzen içinde yaşayan faturasını ödeyen, askerine sahip çıkan Kürt’le sorunum yok ki damadımız da tam olarak böyle bir Kürt.
E tabi mit tarafından bütün soyu sopu araştırılmış olsa da aileye girdi mi girdi seviyor muyuz seviyoruz.
Ben bir Kürt’le evlenir miyim sorusuna gelirsek Kürt Türk ayrımı değil bu bahsettiğim. mesela bir giresunlu ile de evlenmem çünkü neden kültürel denklik ahlaki denklik gibi gibi önemsediğim şeyler var.

Gerçi ben kime ne yazıyorum siz ne anlarsınız da işte yine de işte tutamadım kendimi..

Edit: Kürt’le Kürt olduğu için de evlenmem lan bu arada. Bizim damatla sorunlar kültürel olunca ona odaklanmışım üstte.
Nervio çok kıymetlidir.

Linçlenmesine asla izin vermeyeceğimizi beyan ederiz.

Tek başına zaten size yeter de yine de belirteyim dedim.
--spoiler--
Dilleri olduğunu söyleyen
--spoiler--

Ahahahaha! Sabah sabah güldürdün be nervio kardeş. Kenan Evren misin sen?

Severim seni, o yüzden başka bir şey demeyeceğim.
© copyright 2005 - 2026