bugün
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- mel melin palavra sıkması7
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi7
- mantıklı mantıklı konuşup can sıkmak4
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- herkesle iyi geçinmek8
- nihoş4
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak6
- çerçeve yasa18
- en güzel reçel6
- ihtiyar yazar5
- game of thrones taki kerhaneci4
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız5
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- romatizmaya iyi gelen şeyler2
- yaşlı almanın altını almak2
- birikim3
- adana3
- apo piçtir piç kalacak6
- gelecekten entry2
- çerçeve yasaya hayır diyenler askerliğe alınsın4
- özgür özel11
- özgürlük3
- yaşlı izlenimi veren isimler5
- yalçın çakır3
- gitme isteği2
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li2
- türkiyeye gelmiş en kariyerli futbolcu2
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı2
- velvet'in fotoğrafları3
- 11 ağustos 20263
- ümit özdağ yavuz ağıralioğlu müsavat dervişoğlu2
- kolombiya da 7 4 büyüklüğünde deprem3
- bir şeyler söyle2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları17
- canın et şiş dürüm çekmesi3
- iki arada bir derede kalmak4
- perk up coffee2
- nikah davetiyesi2
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- ekşi sözlük referans17
- reçel yiyen erkek2
- reis3
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yaşlandığının farkına varmak9
- okul kıyafeti zorunluluğu2
- simko318
- osint metodolojisi2
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz3
oturduğum yere 10 15 km uzaklıkta bir yer.
gavurun şeyi gibi şey eder
öyle de şeydir.
öyle de şeydir.
zamanında çok eleştirsemde artık seviyorum. Bunu şuan gerçekten diyebiliyorum. Çünkü yıllar sonra arkamı dönüp baktığımda göreceğim tek şey özlem ve özgürlük olacak. Keşke üç sene öncesine geri dönüp tekrardan yaşasam. Keşke bir zaman aralığında sıkışıp tekrar tekrar bu üç seneyi yaşasam. Yaşadığım çoğu duyguya ve olgunlasmama tanıklık eden bu şehir yaşanmışlıklar içerir.
denizli'den gelirken trafik lambalarıyla insanı hayattan bezdiren ilçe.
görsel
Çok değişik bir otogarı var.
Çok değişik bir otogarı var.
Gündüz sıcaktan bayıltan ama sabaha doğru saat 5/6 gibi soğuktan tır tir titreten,inciri ve dağlarındaki zeytinleriyle meşhur sıcak samimi insanların olduğu aydın ilçesidir.
aydın'ın ve türkiye'nin en güzel ilçelerinden biridir.
memleketim denizli'den 1 saatte rahatlıkla gidilebilir, bir kaç kez gittim, sakindir, güzeldir.
milli mücadele esnasında ön plana çıkmış, kongre yapılmıştır.
tarımın ön plana çıktığını belirtebiliriz, bir de şimdi baktım bir tür tatlı içeçek olarak kar helvası varmış, hanımla selçuk'ta arkadaşın düğününe giderken belki uğrayıp biraz gezip deneyebiliriz..
memleketim denizli'den 1 saatte rahatlıkla gidilebilir, bir kaç kez gittim, sakindir, güzeldir.
milli mücadele esnasında ön plana çıkmış, kongre yapılmıştır.
tarımın ön plana çıktığını belirtebiliriz, bir de şimdi baktım bir tür tatlı içeçek olarak kar helvası varmış, hanımla selçuk'ta arkadaşın düğününe giderken belki uğrayıp biraz gezip deneyebiliriz..
Bence efsane bir yer. Kuaförler sokağı tarafları güzel. Köy kahvaltıları güzel. Ben çok beğendim açıkçası.
Küçücük yer denilen ilçe türkiyedeki en büyük ilçelerdendir. Pidesi ünlüdür.
Pide yersin bol bol.
kuzenimin maliye okuduğu yer.
bozdoğana giderken yol üstünde kalır. pidesi gerçekten muazzamdır.
Eski manitamın oturduğu yer. Anasıyla tanışmaya falan gitmiştim. Oturur kahve içersin, güzel cafeler vardır. avm için merkeze gitmen gerekir. Yani bi numarası yok ama istanbul'da da yaşasan zaten yaptığın şey bi yerlerde oturup kahve içmek, avm gezmek. Ben beğenmiştim havası falan çok güzel ama atraksiyon ararsan sıkılırsın.
aydın ile denizli'nin tam ortasında bulunan, gelişmiş, pidesi meşhur olan, aydın'ın şirin ilçesi.
bildiğim kadarıyla halkının aydınlı değil nazillili olduğu ilçe. yıllardır il olmayı bekler durur.
aydın'ın denizli yolu üzerinde bulunan gelişmiş ilçesi.
Ne çok trafik lambası var otoban bitse de hiç girmesem buraya.
Ben akhisarda doğup büyümüş biriyim daha sonra üniyi Ege’de okudum ve şimdilerde bir geçiş süreci için yerleşmeye ihtiyac duyacağım akhisara benzer ama buradan uzak bir ilçe olabilir işte böyle bir ihtiyaç hasıl olursa listemin en başında yer alan şehir burasıdır üniversitede de üç birbirinden güzel kız arkadaşım olmuştu buradan zannediyorum ki kızları da içli dışlı güzeller e pidesi de iyi yeterli benim için.
aydın - denizli arasındaki seyahatlerde yolun yarısının bittiğini gösteren aydın ilçesi.
otogarında gazoz içtiğim yer.
aydın'ın nazilli ilçesinin belediye başkanı 2024 yerel seçimleri'nde yüzde 48,72 oy ile chp'li ertuğrul tetik seçilmiştir.
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar