bugün
- kızları en güzel olan şehir9
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor13
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması11
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz7
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi11
- atatürk'e alerjisi olan tipler10
- hristiyanlık7
- sözlükteki satranç taşları4
- kadın nefreti3
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- arabada son ses dinlenecek şarkılar2
- erkek nefreti2
- irmik helvası3
- sözler köşkü6
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi3
- sözlüğü annesi gibi gören insan2
- sırrı süreyya önder28
- silver ile evlenecek erkek52
- sözlük açsanız ismi ne olurdu2
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- sıpsıkıcı olmanız4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- multitap2
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak8
- şikeci amedspor5
- askerde sözlüğe girmek4
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- saçını mora boyatan kızın amacı3
- normal sözlük ismi ne2
- dün gece ne oldu13
- burcu akrep olan birini akrep sokması3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- ataköy'deki anyma konserinin iptal edilmesi3
- bodofff2
- sözlükte evlenecek adam kalmaması3
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması2
- sözlüğün bitmiş olması3
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- sarapci koala58
- müslüman cinler2
- mesaj atıp konuşmayan kız2
- 1948 arap israil savaşı2
- tutmayan başlık açma rehberi7
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- el chadaille bitshiabu9
bulaşıcıdır.
var olduğu noktadan hep yukarı bakmaktır oysaki aşağıdakilere bir göz atsa elindekilerin kıymetini bilecektir.
Bağışıklık sistemini zayıflatır.
mut-suz-luk biraz MUTluluk sonrasi suSUZluk yaşanması halidir. biraz mutluluk hep susuz birakir.
imtihanın farklı bir boyutu.ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki,Allahın yolundan giden için dünyadaki olumsuzluklar kesinlikle onu yıpratmaz.
Beklentilerin karşılık bulmamasıdır kısaca.
ben çok düz bi insanım bu yüzden mutsuzum bunu anladım.
şimdi arkadaşlarla tatile gitme planları kuruyoruz.cuma gecesi eğlenmeye çıkarız gece de 4 gibi yola çıkarız diyor, ulan ben uykusuz kalırsam leş olurum diyorum içimden.öğlen de bi yat turuyla devam ederiz diyor,lan ben korkarım yattan tekneden,iyi yüzemiyorum diyorum.sahilde güneşlenmek geliyor aklıma ben hayatta şezlong olmadan kuma yatamam,napcam diyorum.akşama da rakı balık yaparız diyor,ne yesem zzehirlendiğim aklıma geliyor. bir tek gece discoya gitme fikri heyecanlandırıyor beni.bi de bikini kısmı var bunun.göt göbek almış başını gidiyor yeni bir mayo hatta haşema lazım bana.yok yok bu tatil fikri benim hiç kafama yatmıyor.ondan sonra neden mutsuzum,bi boka ayak uyduramadığım için!
şimdi arkadaşlarla tatile gitme planları kuruyoruz.cuma gecesi eğlenmeye çıkarız gece de 4 gibi yola çıkarız diyor, ulan ben uykusuz kalırsam leş olurum diyorum içimden.öğlen de bi yat turuyla devam ederiz diyor,lan ben korkarım yattan tekneden,iyi yüzemiyorum diyorum.sahilde güneşlenmek geliyor aklıma ben hayatta şezlong olmadan kuma yatamam,napcam diyorum.akşama da rakı balık yaparız diyor,ne yesem zzehirlendiğim aklıma geliyor. bir tek gece discoya gitme fikri heyecanlandırıyor beni.bi de bikini kısmı var bunun.göt göbek almış başını gidiyor yeni bir mayo hatta haşema lazım bana.yok yok bu tatil fikri benim hiç kafama yatmıyor.ondan sonra neden mutsuzum,bi boka ayak uyduramadığım için!
buralar hep ondandır.
Basa bela durumdur. Heryerden çıkar. Mutlulugun bitmis halidir. Ki mutlu olmak gatip biseydir zaten. Biter gider. Sonunda mutsuzluk birakir sadece. Onun yerine aralarda olamk daha iyidir. Mutsuz olmaktansa tabikidi.
mutluluğu bulduğunda daha çok kıymetini bildiren durumdur. her insanın hayatında mutlu ve mutsuz olduğu zamanlar olur. hatta bazen uzun sürerler. ama mutluluk olmadan mutsuzluk, mutsuzluk olmadan da mutluluk anlaşılmaz. tabi bunu mutsuzken düşünmek imkansızdır.
susuzluk hali gibidir, birileri çok abartır mutsuz olmayı ve mutsuz olmayı kabullenemez. dünyaya gözlerini açan bebekler gibidirler bu kişiler istediği gibi olmayınca ağlarlar sızlarlar ama mutsuz olmak elzemdir mutluluk için.
Mutsuzluk annemin benden çok uzak olmasıdır. Gecenin karanlıĞında huzur bulan bir insanımdır normalde, fakat anladım ki bir sevdiğin senden kilometrelerce uzak olunca karanlık seni içinde boğan bir Çarşafa dÖnÜŞÜyormuş...
Çaresi bay ask.
Hiç mi peşimi bırakmazsın sen..
her şeyden umudunu kesmekle eş değerdir.
Tutkal gibi yapisti mi birakmaz...
yalnızlıkla ortaya çıkmış olabilir.
aksi için bir neden söyle.
insanı hayattan sogutan bıktıran yaşama sevincini sömüren durum.
Ailemden uzak tamda bu aralar içimden hiç gitmeyen duygu.
hissetmemek için kendimi başka insanların sorunlarına adadığım duygu.
mutluluğun yokluğunda duyumsadıklarımızı tarif etmek için üretilmiş bir kelimedir.
tam da şuan hissettiğim şey evet.
topu topu 7 nota var ve bütün bedenimin ağzına ediyor durumunun özetle tanım hali.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar