bugün
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı12
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- anın görüntüsü12
- muhalifler neye muhalifler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız16
- aykolik yetkili olsun kampanyası23
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- sırrı süreyya önder24
- bronzlaştırıcı yağ8
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak14
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı9
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek10
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- ekrem imamoğlu88
- kabataş yalanı23
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak15
- mahmud abbas9
- iyi giyinen kadınlar16
- akp için 3 kelime yakıştır11
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- yolda namaz kılan davarlar12
- deprem oldu19
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek10
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı13
- aknaz beyaz peynir11

entry'ler (342)
bunun nedeni türk erkekleri olarak türk kızlarını anlamadığımız gibi onlara ulaşma konusunda sıkıntı yaşamamızdır. işin ilginç tarafı kızlarda türk erkeklerini beğenmiyor. devlet büyükleri üç çocuk projesine yerine şu beğenmeme muhabbetlerini çözmesi gerekir.
bana kalırsa türk kızlarının alayının bakışları edebiyatçı çıkartır ve son dönem genç kızlarında giyim kuşam bakım ve yüz güzelliklerinde sıkıntı yok tabi fizik olarak yabancı hatunlarla kapışacak daha seviyeye maalesef gelemedik.
bana kalırsa türk kızlarının alayının bakışları edebiyatçı çıkartır ve son dönem genç kızlarında giyim kuşam bakım ve yüz güzelliklerinde sıkıntı yok tabi fizik olarak yabancı hatunlarla kapışacak daha seviyeye maalesef gelemedik.
yine sakatlardan muzdarip olacağım oyun olacaktır.
bülent ortaçgil ve bu su hiç durmaz.
daha fazla ilgi çekmek için cevap vermiyordur.
ayrılıklarımdan çok kankalarımın teselli amacıyla buluşup muhabbetin dibine vurduğumuz zamanları hatırlarım. komik eğlenceli ne olursa olsun sizin yanınızda sizi güldürecek arkadaşlarınız olmalı.
aptal türk halkı. gerçi üç kelime geldi.
sırrı süreyya şirinse bu kötü bir şey değil bilakis olması gereken bu tarz karakterlerdir, insanlarla aynı düşüncede olmayabiliriz ama bırakalımda şirinliklerimizi yitirmeyelim.
herkes birbirini daha iyi s.kerdi.
susuzluk hali gibidir, birileri çok abartır mutsuz olmayı ve mutsuz olmayı kabullenemez. dünyaya gözlerini açan bebekler gibidirler bu kişiler istediği gibi olmayınca ağlarlar sızlarlar ama mutsuz olmak elzemdir mutluluk için.
sonu ye ile bitenlerin alayı bana hep sevimsiz gelmiştir.
kan grubunu bilmem ama bu bebezenkler hatun olduğu ortamlarda beni es geçiyor. sanırsam dişi dişiyi hiç bir yerde çekemiyor.
bunu çok iyi yaptığımı düşünüyorum. normalde çok sırnaşık olabiliyorken sinemada veya evde üst düzey konsantrasyonla filmi izleyebiliyorum hatta karşı cinsin sırnaşık hareketlerine kayıtsız kalabiliyorum. yalan yok sevişme sahnelerinde zorlanıyorum tabi.
ilk çıktığı zaman lise 1 mi 2 miydi o zamanlar bulup okumuştum, polisiye roman türünde böyle güzel eserin bir türk tarafından yazılması beni çok mutlu etmişti. güzel kitaptır.
üsküdar beyoğlu ve fatih eski istanbulun birbirinden ayrılmaz semtleridir. bunların içinde merkez olanı tabi fatihtir o da sur içinde olduğundan saraya konumundan kaynaklıdır. ilk akla gelen ilçe fatih denmemeside istanbulu çoğu kişinin cidden bilmediğinin göstergesidir.
oh my god!
destekli ya da desteksiz bir dişi güzellik dışında göğüslerini kullanarak sexapalitesini yükseltebiliyorsa bence karışmamak gerek. ayrıca büyük göğüs küçük göğüs önemli değil kadının sexy bir görüntüde çekici olabiliyorsa ve gözüme batmıyorsa ben tanrı kadını yarattı moddasında takılırım.
yüzleşmekten kaçındığı hiç bir mevzuya girmeyin ve tabi hiç bir şeyin bokunu çıkartmayın. aslında kadınlar ne yaparsanız yapın soğumaya müsaittir gerçi doğal takıldığınızda güven veren yanınızı gördüklerinde ne yaparsanız yapın size ısınıyorlar.
geriye dönüp bakınca en güzel geçmesi gereken yaşlardan biri olması gerekirken toplumsal tabulardan baskılardan dolayı en sıkıntılı geçen yaşlardan biri olmuştur.
ortak özellikleri sadece ben olmam.
amaç sanırsam lezbiyenleri ortaya çıkartmak.