bugün
- çırçıplak yatmak9
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun6
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- türklerin ileri olduğu konular20
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları7
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- bir kadının en güzel bölgesi8
- caner taslaman7
- seninle şurada olabilirdik5
- ioçke'nin elleri4
- dünyanın en güzel tatlısı8
- abd vizesi4
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- vantilatörü kendine çevirmek6
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel3
- özlenen hissiyatlar6
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı3
- ruh hastası olan yazarlar6
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- gocu pandela barışı3
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- un çuvalına dönmüş kafasını atan tip2
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı4
- dinsize inanır mısın17
- kürt milletinin çirkin olma sebepleri3
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- gocu meme ucu5
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- uyuyorum ben bir şey diyor musunuz2
- salak yazarlar7
- pandela6
- kültürün bireyi boğması2
- misafir çocuğunun arkasından edilen küfürler4
- gülümse diye darlayan fotoğrafçı3
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- geceye bir şarkı bırak22
- çerkez ethem3
- seksen sekiz kilo sözlük kızı3
- yorgun mermi4
- atatürk ün en büyük hobileri2
- tüm yazarların ısrarla format dışı entry girmesi4
- yazarların kendileri hakkındaki gereksiz bilgiler3
- gece gece uzun entry giren yazar2
entry'ler (342)
bunun nedeni türk erkekleri olarak türk kızlarını anlamadığımız gibi onlara ulaşma konusunda sıkıntı yaşamamızdır. işin ilginç tarafı kızlarda türk erkeklerini beğenmiyor. devlet büyükleri üç çocuk projesine yerine şu beğenmeme muhabbetlerini çözmesi gerekir.
bana kalırsa türk kızlarının alayının bakışları edebiyatçı çıkartır ve son dönem genç kızlarında giyim kuşam bakım ve yüz güzelliklerinde sıkıntı yok tabi fizik olarak yabancı hatunlarla kapışacak daha seviyeye maalesef gelemedik.
bana kalırsa türk kızlarının alayının bakışları edebiyatçı çıkartır ve son dönem genç kızlarında giyim kuşam bakım ve yüz güzelliklerinde sıkıntı yok tabi fizik olarak yabancı hatunlarla kapışacak daha seviyeye maalesef gelemedik.
yine sakatlardan muzdarip olacağım oyun olacaktır.
bülent ortaçgil ve bu su hiç durmaz.
daha fazla ilgi çekmek için cevap vermiyordur.
ayrılıklarımdan çok kankalarımın teselli amacıyla buluşup muhabbetin dibine vurduğumuz zamanları hatırlarım. komik eğlenceli ne olursa olsun sizin yanınızda sizi güldürecek arkadaşlarınız olmalı.
aptal türk halkı. gerçi üç kelime geldi.
sırrı süreyya şirinse bu kötü bir şey değil bilakis olması gereken bu tarz karakterlerdir, insanlarla aynı düşüncede olmayabiliriz ama bırakalımda şirinliklerimizi yitirmeyelim.
herkes birbirini daha iyi s.kerdi.
susuzluk hali gibidir, birileri çok abartır mutsuz olmayı ve mutsuz olmayı kabullenemez. dünyaya gözlerini açan bebekler gibidirler bu kişiler istediği gibi olmayınca ağlarlar sızlarlar ama mutsuz olmak elzemdir mutluluk için.
sonu ye ile bitenlerin alayı bana hep sevimsiz gelmiştir.
kan grubunu bilmem ama bu bebezenkler hatun olduğu ortamlarda beni es geçiyor. sanırsam dişi dişiyi hiç bir yerde çekemiyor.
bunu çok iyi yaptığımı düşünüyorum. normalde çok sırnaşık olabiliyorken sinemada veya evde üst düzey konsantrasyonla filmi izleyebiliyorum hatta karşı cinsin sırnaşık hareketlerine kayıtsız kalabiliyorum. yalan yok sevişme sahnelerinde zorlanıyorum tabi.
ilk çıktığı zaman lise 1 mi 2 miydi o zamanlar bulup okumuştum, polisiye roman türünde böyle güzel eserin bir türk tarafından yazılması beni çok mutlu etmişti. güzel kitaptır.
üsküdar beyoğlu ve fatih eski istanbulun birbirinden ayrılmaz semtleridir. bunların içinde merkez olanı tabi fatihtir o da sur içinde olduğundan saraya konumundan kaynaklıdır. ilk akla gelen ilçe fatih denmemeside istanbulu çoğu kişinin cidden bilmediğinin göstergesidir.
oh my god!
destekli ya da desteksiz bir dişi güzellik dışında göğüslerini kullanarak sexapalitesini yükseltebiliyorsa bence karışmamak gerek. ayrıca büyük göğüs küçük göğüs önemli değil kadının sexy bir görüntüde çekici olabiliyorsa ve gözüme batmıyorsa ben tanrı kadını yarattı moddasında takılırım.
yüzleşmekten kaçındığı hiç bir mevzuya girmeyin ve tabi hiç bir şeyin bokunu çıkartmayın. aslında kadınlar ne yaparsanız yapın soğumaya müsaittir gerçi doğal takıldığınızda güven veren yanınızı gördüklerinde ne yaparsanız yapın size ısınıyorlar.
geriye dönüp bakınca en güzel geçmesi gereken yaşlardan biri olması gerekirken toplumsal tabulardan baskılardan dolayı en sıkıntılı geçen yaşlardan biri olmuştur.
ortak özellikleri sadece ben olmam.
amaç sanırsam lezbiyenleri ortaya çıkartmak.