bugün
- iyi geceler9
- anın görüntüsü35
- küresel14
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- 12 mayıs hemşireler günü10
- adam gibi adam ametlerin fotoğrafları11
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor25
- sari renkli seker38
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar15
- kent lokantası11
- davul zurnayla evden kız alma geleneği15
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi20
- televizyonun bozmasının nedenleri9
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular22
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi19
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi29
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- devlet bahçelinin öcalana teşekkür etmesi16
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- erkeğin orospusu13
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması19
- beraber sarma sarılacak yazarlar11
- uğur yücel vs brad pitt12
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- yok mu sorusu olan14
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı21
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı10
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız10
- marketten ped alan erkek29
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği24
- anneler günü12
- arkadaşlar bi bakar mısınız15

entry'ler (2879)
gerçekleri kabul etmek.
makul durum. ne gerek var.
kistik fibroz, kanser 4.faz. yani tabi bir tedavi uygulanır ama yapacak pek birşey yoktur. ve bence buna tedavi denilemez. çünkü kesin bir tedavisi yoktur. uygulanan yöntemler vakit kazanmak içindir.
bu kemiği ben ocak ayında üzerine düşmek suretiyle zedelemiştim. pis ağrı yapan kemik olmakla birlikte doktorlar ağrı kesici reçete etmek ve ortası delik ya da sadece o bölgeyi boş bırakan bir yastık önermek dışında bir şey yapamıyorlar. hala kendini hissettiriyor zorlarsam ağır kaldirirsam spor yapmadım uzun süre pandemi nedeniyle doktora da bir daha gidemedim egzersiz yapmazsam da süper hareketsiz olacaktım mayıs ayında başladım. iyi mi kötü mü yaptim bilmem zira kendini yine yüksek dozda hissettirmeye başladı muhteşem ağrısıyla. eğer bu kemiğiniz sorunluysa çok zorlamayın. squat yapmayın. aslında sanırım direk egzersiz yapmayın.
525 liralık market alışverişi alınan hiçbir şey ortada yok. hayat fazla pahalı diye her hafta karaları bağlıyorum. en çok peçete kağıt havlu gurubu içimi sızlatıyor. aslında meyveler de öyle. çocuklu kalabalık aileleri düşünüp düşünüp iyice içim kararıyor.
bulutların pamuktan yapıldığını ve istersek üzerlerine çıkıp gezebileceğimizi uyuyabileceğimizi falan düşünürdüm.
kölelik bitmedi ki şekil değiştirdi öyleyse günümüzde köleniz var mı ya da köle misiniz? bunu sorgulayın dedirtti bana bu entryi.
ben artık bunun atlatılamayan bir duygu durumu olduğuna kanaat getirdim. belki de durumlar karşısında aksi tepkinin verilmesinin mümkün olmadığı tek gerçeklik. tam tamam düzeldim diyorsunuz yeniden bir dalga olarak geri geliyor. sürekli bunu üst üste yaşamakta umut kırıcı.
hukuk grubu. özellikle hakimler ve savcılar yukarı doğru uzar giderler.
eski özlenesi güzel zamanlardı. hayat bu kadar pahalı alım gücü bu kadar düşük değildi.
kucağımda kedim fonda öldüren şüphe isimli tahmini 1950 60 arası yıllardan bir film ile bu entryi yazıyorum. ne yapayım?
bu insanların ÷90 ı da bana bir şey olmaz kafasında olan insanlardır. laftan anlamamaktadırlar.
bencil laftan anlamaz ve cahildir. kendini düşünmediği gibi diğer insanların sağlığını da riske atar.
bu benimdir. sıcaklık fark etmez. benim ki sanırım bağımlılık ama yaz kış üşüyen biri için değişmez bir durumdur bu.
serseri kızlarla sevgili olmuş erkekle evlenen kızın yaptığı eylem gibi birşeydir.
görse sanki 2 ay sonra stabile bağlamayacaksınız. sahtekar beyanlarıdır bunlar. anlık duygusal demagojiler içerir.
para para ve yine paradır.
sigara içmek belalı bir eski sevgiliyle yıllarca zaman geçirmektir. size verdiği zararı bilirsiniz sizi bazı durumlarda soktuğu durumları da. her birey gibi kimimiz hayır der bir süre sonra kimimiz devam eder. bırakma dönemi de aynıdır.
29 dan daha iyi. gözlemlerim doğrultusunda 29dan daha az arada kalmış yaştır.
ergenlik dönemine tekabül eden dönemdir. insanın merak duygusunun en fazla olduğu hayatta ne istediğine dair sorularının cesurca ergen ben merkezciliğinin eşliğiyle en ama en korkusuz ve belki de aptal olunan dönemidir. bir 10 yıl sonra sorguladığımız her şeyin içerisinde bir korkak olarak buluruz kendimizi. konfor alanımızı terk etmemek için belki de. artık sistem insanıyızdır. bence belki de o dönem değil yetişkinlik dönemimiz hatalarla dolu. belki doğru yönlendirmelerle bu dönemde bocalayan insanlara küçük dokunuşlarla çok insanın hayatı değiştirilebilirdi.