bugün
- erkeğin orospusu10
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması20
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır13
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor20
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi20
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar17
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı13
- beraber sarma sarılacak yazarlar24
- uğur yücel vs brad pitt12
- küresel12
- en unutamadığın an12
- polis vatandaşı dövebilir mi13
- chp'nin oy kaybetmesi18
- sari renkli seker35
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması13
- anın görüntüsü31
- yok mu sorusu olan14
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular21
- iyi geceler10
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri12
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar13
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı35
- fenerbahçe müzesini gezip tetanoz olmak16
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı17
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız12
- marketten ped alan erkek29
- aracınız muayeneden kaldı11
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği25
- anneler günü12
- arkadaşlar bi bakar mısınız15
- yuzırların hastalıkları8
- kemalistler neden cuma namazına gitmez30
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi16
- davul zurnayla evden kız alma geleneği14
- young and dumb11
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi14
- gerekirse papaz elbisesi bile giyerim10
- evliliğin erkekler için sömürü düzeni olması10
- centurion9
- mustafa kemal'in askerleriyiz9
- akp ciler gazzeye14
- yazarların bulunduğu ülke9

entry'ler (41)
icmeden de huzunlenebildigim gunler var artik. puding yerken mutsuzluktan olmeli bi ruh hali. anlatirken neyse de yasarken hic kolay olmayan sonrasinda da gecmeyen seyler var.
degeri uzaklasildiginda daha iyi anlasilan sehir. oyle ki izmir'e dair bir sey duydugunuzda ozlem hissetmediginiz an olmaz. kalbim ege'de kaldi adli sarki esliginde bi sigara yakmaniz tavsiye edilir. tabi gizli gizli cunku rte her yerde.
bilincaltina selam eden melodidir. ruyamda yururken bu melodiye akiyodum. tamam bu durumdan sonra benden zarar gelmez de bilincaltimi silkmem lazim.
izmit icin konusacak olursak, benim icin izmit'in tek guzel yonu olan yuruyus yoludur.
ciddi ciddi buharlaşmak istedigim zamanlar oldu. simdiyse basarili olmayi, planlarimin gerceklesmesini istiyorum. eklentisi yalniz olmamak mutsuz olmamayi da dahil ettik mi ne cok sey istiyorum. ne cok sey yolunda gitmemis..
semazenler. uzerine dusununce o goruntu belirirdi. bi de gokyuzunde yasadigi falan. beyin kacmissa tabi.
uyumaya usenmek ve artisi mutsuzluk.
hayatim bi turlu ilerlemiyo, ilerlememek icin elinden geleni yapiyo ben de yasadigim sacma kafayla bunu degistiremiyorum. hic girmemem gereken modlara girdim. bir an once toparlanmam lazim diyeli aylar olmasina ragmen yerimde sayiyorum. artik degissin, umarim degisecek.
bu sehre alisma surecim gecse bir an once. izmit ne la izmirin cakmasi gibi. adeta bir nixe. ekstrasindan dershane, yeni insanlar, motivasyon dertleri de var. kucuk dunyamdan selamlar efenim. iyi geceler olsun!
yine bi yanılsama. uzun süreli olmamasının ne anlamı var ki?
izmir'de yasadiktan sonra bu sehri sevme olasiligim nedir diye tasindigimizdan beri -ki bu temmuz ayina tekabul etmekte- kara kara dusunduren sehir. nasil seveceksem zaten, nefret etmemem yeterliydi gerci.
uc bes gun tatile bi yerlere gideyim diyorum, yalnizliktan o bile eriyo. nasil is bu? zorr.
yine guzel sacmaladim, bayagi bayagi sacmaladim. buyuk oynadim tamam da dususu kestiremiyorum. soyleyeceklerim bu kadar sanirim daha fazlasi yok, muhtemelen olmaz da.
temmuz.
son gununden selam olsun!
son gununden selam olsun!
gozleri, sozleri biten insanlarin kendilerini icinde bulabilecegi durum. bayagi bayagi zor bi durum.
kimi zaman zoraki kendimi icinde buldugum insan tipi. onaylanmamasi, kinanmasi, kosarak uzaklasilmasi gerekilen durumdur. aksi taktirde sonrasi hep aciya hep huzune baglar. denendi, onaylandi.
buralar hep ondandır.
buharlasmak istiyorum. benim icin tek cozum bu sanirim. cok yorgun hissediyorum yasam enerjisi denen sey kalmadi bende. isin kotusu devam etmeye calismak her seye herkese ragmen. halbuki bi buharlassam sanki her sey duzelecek gibi.
kedilerle uyuyorum. ya da doğrusu onlar yan yana uyuyolar beni dışlamış bi vaziyette. biri yalnızlık mı dedi?