bugün

/57
görsel
Fenerin alexden sonraki en iyi transferidir.
(bkz: kobra reyiz)
drogba'nın maliyetini sikeyim denmesine neden olan zenci. ferit şahenk'in hediyesi olması olayın etik yönünü sorgulatsa da beğeniyle izlemekteyiz.
bir çok fenerbahçelinin yapmak istediği hareketi yaparak taraftarın içinin yağlarını eritmiştit.

http://video.uludagsozluk.com/v/moussa-sow-75577/+
bir galatasaraylı olarak burak ve drogba artı bir miktar holosko karşılığında takasa girmek istediğim süpersonik golcü.
fenerbahçe'ye büyük yararları olan, kaliteli futbolculardandır.
sempatik futbolcudur.
iman gücüyle çalışan gol makinası.* taraftar bunu bildiğinden her maç öncesi bir doz alkışla karışık iman verir.
https://www.youtube.com/watch?v=ZL2NcgfIzv8
türkiye'nin şüphesiz en iyi forvetidir. şuanda fenerbahçe'de oynamakta ve webo ile çok iyi işler yapmaktadır. webo röportajında da söylemişti sow'dan memnun olduğunu. inşallah uzun yıllar fenerbahçe formasını giymeye devam eder.
takıma dönmüş cengaver. allah sana bir daha sakatlık vermesin kara çocuk. amin!
not: yarın es-es kupa maçında dinlense iyi olurdu ama yine de karar teknik ekibin ve kendisinin.
onu kendimden daha çok seviyorum. iyi ki gelmiş bu topraklara, iyi ki sırtında fenerbahçe formasıyla her maç alnını saraçoğlu'nun çimlerine değdiriyor. bu aralar namazı niyazı aksattın karaoğlan, kazaları bekliyoruz.
jeneriklik gollere, usta işi son vuruşlara imza atan karizmatik forvet.
Aykut un ensesine tokat atan futbolcu.
kendisi yokken takımı uefa'da yarı finale çıkmış ligde eskişehir ve orduspor'u mağlup etmiştir.
bir galatasaray'lının sevebileceği yegane fenerbahçe futbolcusudur. adamın dibidir.
Tartışmasız TSL'nin en iyi forvetidir.
kendisi türkiye'nin liginin açık ara en iyi forvetidir.
götlerin nazar etmemesi gereken iyi forvet.
nottingen forest: gözünü seveyim troll saksağanlar yazmasın bu başlığa be! rica ediyorum ananızı skeyim!
MOUSSA SOW: " Gerekirse futbolu bırakırım ama orucumu tutarım. Para dünyada geçerlidir. Bir Müslüman olarak, ahiretimi düşünmek zorundayım."
nerdesiiiiiiin diye bağırmak istiyorum, dön noluuuuuursun musaaaa sow....

(bkz: tülay nerdesin)
Gol sevincinde secdeye giden adam hası oyuncudur.
Kendini drogba zanneden garip.
türkiyedeki en iyi forvet.
sikicidir net.
© copyright 2005 - 2026