bugün

kendinden op olan şampiyon. gerçi kayle nin yanında hiçbir şansı yok. q sunu ıskalayın yeter.
Ben mi çok proyum yoksa oynaması mı basit diye düşündüren hero. Buildim şu şekil:
Zhonya
Abyssal Scepter
Botu oyuna göre tercih ediyorum.
Rod of ages x3

Not: sıralama olarakta ilk zhonya çıkmakta fayda var.
Support icin bire birdir. Leona, thresh gibi populer supportlari e si ile ctler. Ilk item zhonya bitirin. Tflerde 5kisinin arasina atlayip, yakin durduklari anda, ulti ve zhonya kombinasyonunu yapin %90 tfyi kazanacaksiniz. Lane de ultiniz sayesinde adcden killer alabilirsiniz. Dikkatli olun.
blackthorn morgana skinin indirime girmesiyle instabuy yaptığım, league of legendsin mid şampiyonu olarak çıkardığını düşündüğüm ama genelde supporter oynanan şampiyonu. bundan mid olmaz mı, kralı olur fakat nedense tercih edilmez.
merlindeki güzeller güzeli kadın. yüzünde eksiklikler var ama güzelliğine perde düşürmüyor pek fazla.
(bkz: olsa da yesek)
(#19512568) "kalk kız soğan soy"u birebir deneyimlemiş yazar. Güldürdü entry'si ile.*
league of legends herosu, düşmüş melek.
league of legends herosu.
gerçek taraftar, beşiktaş aşığı yazar.
bütün gününü facebook ve twitter da geçirdiğini düşündüğüm yazar...
yaran facebook iletileri
yaran twitter iletileri

sırasıyla entry girmeye devam etmekte...

durduramıyoruz efenim

edit : ha bi de kendine ufacık bir şey diyenlere ekşiyi basıyor... olmadı amaaa
girileri oldukça hoş,devamını bekliyoruz.
entrylerinin yüzde 90'ının yaran facebook iletileri başlığında olduğunu düşündüğüm yazar.
yaran facebook iletileri ne ardı ardına entry girmiş yazar.
üst üste on yüz bin milyon tane entry girmeyi başarmış, aşmış yazar.
camelot dizisindeki versiyonu merlin dizisindeki versiyonuna taş çıkartmakta olan kötü huylu kral arthur efsanesi karakteri.
merlin 'in 3. sezonundaki bütün kahpeliğine rağmen yüzüne nur inmiş gibi bir güzelliğe kavuşan, kraliyet düşmanı dişi şeytan.
cnbc e'de yayınlanan merlin dizisindeki mezardan fırlamışçasına beyaz tenli hatun kişisi.
özlü söz insanı.
aldıgı rumuzdan dolayı aynı diziyi izlemesekte aynı kanallarda gezdigimizi düşündügüm yazar. olsun efendim zamanla aynı dizileride izleriz.
belki fikir alışverişi yapar düşüncelerimizi paylaşırız.
(bkz: merlin)
(bkz: #9259991)

hoş ...
içindeki fenerbahçe acısını çeşitli yerlerde çıkarmaya çalışan ezik bir beşiktaşlı.* yazık be güzelim sana.
sözlükte oy kullanan, okuyan ender yazarlardan.
komik yazar.

(bkz: #8892514)
Bence kısa ve anlamlı bir yazı. Ciddi mi yoksa meseleyi bu kadar basit görenlere bir gönderme mi belli değil ama her iki durumda da faydalı.
(bkz: #7877818)
© copyright 2005 - 2026