bugün

şirin bir nicki olan sekizinci nesil yazar.
yaşının 16-18 arasında, cinsiyetinin bayan olması muhtemel yazar.
dhadlu hadun'un kankası olması muhtemeldir.
(bkz: küçük prens) ten
daha (bkz: küçük prens).
enteresan bir yazar olduğu kadar haklı tespitler de yapan yazar.
hoşgelmiştir.
ne kadar minik olduğu merak edilendir, ya 12 yaşından küçük ya da 1.50 den kısa olması muhtemeldir.
8. nesil tesla.
(#12868013)

kendisini ayakta alkışlıyoruz.
(bkz: #12863376)
bu prenses gercekten minik biri ona sözlüğün einsteinı seçilmeden yol yordam öğretmeli.
8. nesil newton.
(bkz: #12863376)

8. nesil stephen hawking.
(bkz: #12871071)

sözlüğün en güzel kızı. 21 yaşında.
kendisine kız diye hitap ettiğini gördüm az önce bir entrysinde. kadın ve erkek var desek şunlara. kendine hakaret etme.
böyle bir nick alabilmek için sanırım 1 şişe kaynatılmış cıva 1 tüp sıvı nitrojen ve 1 tüp de hadroklörür asit karıştırıp fondip yapmam gerek.

siz zahmet etmeyin alt metni ben vereyim:

çok şirinim çok tatlıyım ama sadece şirin ve tatlı da değilim prensesler kadar güzelim annem babam beni çok seviyor kankişlerim de bana hayran akıllı olun.

ek: iş bu entry yazar arkadaş için yazılmadı sadece "minik prenses" gibi bir tamlama görünce aklımdan geçti aynısını "aslan kral" ya da "büyük kral" ya da "bursa-lee" gibi nickler için de söylüyorum bu sadece örnek. yani mesele kişi değil nick (yearsean).

ek2: bizimle taşak geçiyor da olabilir o zaman bir sazan olarak saygı duyuyorum umarım böyledir. *
fight club filmi için okuyanın altına sıçırtan bir entry girmiş miniktir.

tam anlayamadığım film. turner adamın 2. adı mı ki kime turner ı sorarsa herkes turner o adammış gibi cevap veriyor?
(minik prenses, 22.08.2011 15:06)

tyler durden'ı diyor olsa gerek. durduramıyoruz yapıyor.
fight club'ı en az 5 kez daha izlemesi gereken yazar. hoş gelmiş.
hababam sınıfı filmi için girmesi beklenen entry:

"tam anlayamadığım film. inek saban denilen adam kim? sabanın sınıfta işi ne? neden sabanla insanmış gibi konuşuyorlar?"

inek şaban o.
akasya durağı hakkında ''neden emmy'ye aday gösterilmiyor, çok merak ediyorum'' demesi beklenen üye.
© copyright 2005 - 2026