bugün
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu22
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
- kadınınızı çalıştırır mısınız9
- game of thrones taki kerhaneci16
- dolar isterse 100 olsun38
- yeni parti de bölünebilir10
- nah sana oy17
- rum sultanlığı2
- birader bey olmayanlar2
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- stack overflow'un geleceği2
- muris muvazaası2
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- evlenmek6
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- gürcistan göçmenleri13
- almanya'da yaşayıp arabasına tuğra yapıştıran tip6
- fino köpeğine verilebilecek isimler3
- gemini man vs simko33
- ismet bin gürbüzullah mehdii el fişfişovic mahdum2
- ekrem imamoğlu3
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler6
- 65 yaş üstü siyaset yasaklanmalıdır4
- almancıları sevmemek11
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- akp şehit ailelerine ne diyecek7
- alparslan kuytul18
- başlık altı yalamaları4
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- melih gökçek5
- tavuklu salata2
- trafik kazası avukatı3
- mezarlığa sıfır bina5
- savaş olunca türk halkı haklar olunca apo pkk3
- o kız sana bakmaz3
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız9
- annen mi ben mi diyen kadın6
- şarapla kızılcık meze gider mi2
- günde 5 yumurta yiyen erkek7
- isabela santos2
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün6
- evlenmeden olmaz diyen kız7
- deniz göktaş'a patrascan'dan destek2
- yılmaz güney3
biraz havalı gibi duran kişi.
behzat ç den gördüğümüz kadarıyla baldırları güzel olan kadın. sırtını hayal bile edemiyorum.
behzat ç ile başlanmaması tavsiye edilen hatun. nedense böyle bi acemi gibi oynadı koca sezon, sinir ettirdi tüm behzatseverleri. halbuki acemi değil, beceriksiz falan de değil e ya ne? Cuma günkü yalan dünya'daki azıcık rolü ne güzeldi mesela.
instagram profilinde paylaştığı fotoğrafları gördükten sonra, ayaklarına hasta kaldığım oyuncu. özellikle siyah ojeliyken.
edit: şimdi kırmızı ojeli halini de gördüm ve kendisine, "yine duşa soktun kardeş" demek istiyorum.
edit: şimdi kırmızı ojeli halini de gördüm ve kendisine, "yine duşa soktun kardeş" demek istiyorum.
Yükselen duvarlar isimli, fazlasıyla etkileyici bir kısa filmde 'biz burada birbirimizi yiyoruz orospu çocukları !' cümlesiyle tüylerimi diken diken etmiş gerçekten yetenekli bir şahsiyettir. Çok da güzeldir ayrıca.
çok yetenekli bir tiyatro oyuncusu.
behzat ç'nin 67. bölümünde dağıttı attı izleyicileri kadın cinayetlerine vurgu yapması ayrı bir sempati uyandırdı. yenilir ki bu.
bir zamanlar güzeldi.
hâlâ güzel.
--spoiler--
"son yedi senede kadın cinayetleri ne kadar arttı biliyor musun? bilmiyorsun, sen bilmiyorsun, o bilmiyor, hiçbiriniz bilmiyor! %1400 hiçbirinizin umrunda değil ama di mi? pişman olmak için biraz geç kaldı! (...) sadece beş dakika daha yaşamak istedim, bütün öldürülen kadınlar gibi."
--spoiler--
"son yedi senede kadın cinayetleri ne kadar arttı biliyor musun? bilmiyorsun, sen bilmiyorsun, o bilmiyor, hiçbiriniz bilmiyor! %1400 hiçbirinizin umrunda değil ama di mi? pişman olmak için biraz geç kaldı! (...) sadece beş dakika daha yaşamak istedim, bütün öldürülen kadınlar gibi."
--spoiler--
harika bir oyunculuk sergileyerek benim gibi çoğu behzat ç izleyeni göt etmiştir.
o ne mimiklerdi öyle kafasına silahı dayadıktan sonraki yüz hali cesaret ve mutluluğu anımsattı bana.
o ne mimiklerdi öyle kafasına silahı dayadıktan sonraki yüz hali cesaret ve mutluluğu anımsattı bana.
çok itici gelirdi bana ama o son oyunculuk performansı
kendisinin hastası olmama yetti de arttı..
kendisinin hastası olmama yetti de arttı..
varlığından bugün haberdar olduğum güzellik...
çok cici be!
çok cici be!
sırasıyla mehmet turgut, emre aydın ile ilişki yaşamıs oyuncu. en son yalan dünya'da görüldü.
türkiye nin en güzel kadınıdır bana göre ya da ikizler burcu olabilirve o yüzden bana öyle geliyor. belki de bu güzelliğinin fark edilmemesinin sebebi , yüksek düzeydeki oyunculuk yeteneğidir.benden 10 yaş büyük ama he dese nikahı basarım şerefsizim. seninle hiç tanışamayacağım belki ama sana burdan söyleyebileceğim tek şey ;
(bkz: kız seni alan yaşadı dertlerini de boşadı)
(bkz: kız seni alan yaşadı dertlerini de boşadı)
şevişebilitisinin yüksek olduğunu düşündüğüm kadın insanı.
çok güzeldir, yani çok çok güzeldir.
geçende rüyamda gördüm kendisini. daha doğrusu gördüm demiyim de göremedim tam olarak.
telefonunu bulunca başladı her şey ,kendimi güzellik merkezi sahibi olarak tanıttım ve kendisine sponsor olmak istediğimi söyledim hatta ne kadar yaşlanıra ve kırışıkları artarsa o kadar tazminat vereceğimi söyledim. durur mu hemen kabul etti canım benim ya.
buluşma teklif ettim sözleşme için ancak,o buluşma yerine geç kalınca , ben de uyanmakta erken kalınca göremedim kendisini.
telefonunu bulunca başladı her şey ,kendimi güzellik merkezi sahibi olarak tanıttım ve kendisine sponsor olmak istediğimi söyledim hatta ne kadar yaşlanıra ve kırışıkları artarsa o kadar tazminat vereceğimi söyledim. durur mu hemen kabul etti canım benim ya.
buluşma teklif ettim sözleşme için ancak,o buluşma yerine geç kalınca , ben de uyanmakta erken kalınca göremedim kendisini.
twitter da takip edilesi ender oyunculardan birisi. güzel şarkılar paylaşır.
kendisinin oyunlarını, dizilerini takip ederim hatta ağızından çıkan her söze dikkat ederim .erkeklere kızınca adam kelimesini kullanıyor hem de sık sık.
ne biçim adam bu
adam mısın
adam a bak ya gibi...
emre aydın ın adam olma takıntısı mine nin yüzünden mi bilmem ama beni çok sevindirdi. kimseyi beğenmesin , emre yi de.
ne biçim adam bu
adam mısın
adam a bak ya gibi...
emre aydın ın adam olma takıntısı mine nin yüzünden mi bilmem ama beni çok sevindirdi. kimseyi beğenmesin , emre yi de.
makyajsız haline bayıldığım kadın . makyajlı iken sıradanlaşıyor . ebru oluyor , simge oluyor , özge oluyor ,burcu oluyor ancak makyajsızken benim oluyor . şimdi sen benim oluyormuş gibisin ...
yüzünde sürekli bir 90'lı yıllar hüznü barındıran oyuncudur.
aşık olduğum kadın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar