bugün
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- yorgun mermi11
- sssilvermist6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları11
- gürsel tekin6
- eh madem benle kavga etmiyorsunuz4
- nazar değdi sözlük4
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- habire12 adamdır15
- arabadan anlamayan erkek4
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı9
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı7
- kadın yazarların boş konulara ilgi göstermesi5
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- fetöyü doğuran katı laikliktir2
- büyük baştankara kuşu2
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- sözlük bebeleri4
- aylık 484 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kadın olmak4
- retro oyuncu bilgisayarı3
- galaxy ace3
- gocu bak bi6
- çilek reçeli vs vişne reçeli9
- gizli gizli sözlüğü okuyan boykotçular3
- bugün gelen kitaplar4
- izmirli kızların verici olması2
- birader bay efendiler3
- ergenlerle mesai arkadaşı olmak8
- burhaniye2
- sözlüğün geri zekalı kaynaması2
- isveçlilerin dünyaya kattıkları3
- manyak olmaya karar verdim8
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak9
- öyle bir geçer zaman ki2
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- gece denize girmek12
- erkek yazarlardaki eğilim3
- online olupta entry atmayan yazarlar2
- voleybol maçı izleyen erkek5
- eğirdir2
- başak burcu8
- diyet kokteyl tarifleri2
- sözlüğe fotoğraf atan kadın8
- şeriat3
- muslettin amca12
- nickten isim tahmini yapmak25
- mutsuzluğun en büyük nedeni9
- bad boy5
entry'ler (48)
çok acı olan bir o kadar gerçek olan yaşandıkça acı tecrübelerle insanı yıpratan ama insanların kabullenmeyip tekrar aynı şekilde davrandığında hayat boyu insanı çökerten önerme.
magusa limanı -deniz yener kekeç.çok içten söylüyor.
Böyle gerçekleşeceğini tahmin etmediğin hadise. Yarın yolculuk var saat 4 ve benim hiç uykum yok.
harika bir oyunculuk sergileyerek benim gibi çoğu behzat ç izleyeni göt etmiştir.
o ne mimiklerdi öyle kafasına silahı dayadıktan sonraki yüz hali cesaret ve mutluluğu anımsattı bana.
o ne mimiklerdi öyle kafasına silahı dayadıktan sonraki yüz hali cesaret ve mutluluğu anımsattı bana.
bunuda gördük dedirten hadisedir.
ne de olsa burası türkiye her şey olabiliyor.
ne de olsa burası türkiye her şey olabiliyor.
çatlak olurlar genelde ha birde sürekli konuşurlar. kafa sikerler.
beni pek şaşırtmamış olan olaydır.
evlilikleri gündeme bomba düşmüştü.ali taran için hasta karısını bırakıp kendinden yaşça büyük fark olan ayşe özyılmazel evlilik yapması bana göre ayşe özyılmazel için iyi bir reklam olmuştu.bir hayli gündemde kaldılar.nasıl bir aşktı ki daha 1 yıl olmadan bitti. öyle bir aşktı ki hasta karısını bıraktıracak derecedeydi.bilmiyorum bana pek samimi gelmiyorlar.
not:kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. yinede saygı duymak lazım.
evlilikleri gündeme bomba düşmüştü.ali taran için hasta karısını bırakıp kendinden yaşça büyük fark olan ayşe özyılmazel evlilik yapması bana göre ayşe özyılmazel için iyi bir reklam olmuştu.bir hayli gündemde kaldılar.nasıl bir aşktı ki daha 1 yıl olmadan bitti. öyle bir aşktı ki hasta karısını bıraktıracak derecedeydi.bilmiyorum bana pek samimi gelmiyorlar.
not:kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. yinede saygı duymak lazım.
atilla ilhan'ın müthiş şiiri.
yalnızlığı denemek
gecenin ortasında ne işin var
yıldızlara dokunma yanarsın bak
birazdan ay da batacak karanlık
bulaşmasın ellerine tersin döner
yolunu bulamazsın
içi dışı uzay tozu yansımalar sahi mi yalan mı
anlayamazsın bir rüya gemisi iskele sancak dokunup
geçiyor hayallerine ağlayasın gelir ağlayamazsın
sevmek insanın yüreği kadar küçükse büyüğünü
taşıyamazsın yalnızlığı da dene oldu olacak nasıl
yankılanır derinden derine iyi midir kötü mü
çıkaramazsın
insanı ancak kendisi tamamlar içinde başka dışında başkasın
eksiğin fazlana elbet bulaşacak öbürü sığacak
bunun derisine yoksa sabaha sağ çıkamazsın
yalnızlığı denemek
gecenin ortasında ne işin var
yıldızlara dokunma yanarsın bak
birazdan ay da batacak karanlık
bulaşmasın ellerine tersin döner
yolunu bulamazsın
içi dışı uzay tozu yansımalar sahi mi yalan mı
anlayamazsın bir rüya gemisi iskele sancak dokunup
geçiyor hayallerine ağlayasın gelir ağlayamazsın
sevmek insanın yüreği kadar küçükse büyüğünü
taşıyamazsın yalnızlığı da dene oldu olacak nasıl
yankılanır derinden derine iyi midir kötü mü
çıkaramazsın
insanı ancak kendisi tamamlar içinde başka dışında başkasın
eksiğin fazlana elbet bulaşacak öbürü sığacak
bunun derisine yoksa sabaha sağ çıkamazsın
özellikle ikinci yarısı çok zevkli geçmiş bir maç.
öncelikle bir fenerbahçeli olarak beşiktaşı oynadığı oyundan dolayı kutluyorum. özelikle oyunu kendi yarı sahalarında kabul edip ani ataklara gol aramaya çalıştılar. bazıları gibi yatmadılar.helal olsun. maç gelirsek stoch diyorum başka da bir şey demiyorum.1 gol 1 asist yine her zaman ki gibi farkını ortaya koydu. veli kavlak böyle bir iticilik yok adam oynayamıyor sırf ortamı germekten başka bir şey yaptığı yok.her neyse kazandığımız için çok mutlu olduğum maç olmuştur.
öncelikle bir fenerbahçeli olarak beşiktaşı oynadığı oyundan dolayı kutluyorum. özelikle oyunu kendi yarı sahalarında kabul edip ani ataklara gol aramaya çalıştılar. bazıları gibi yatmadılar.helal olsun. maç gelirsek stoch diyorum başka da bir şey demiyorum.1 gol 1 asist yine her zaman ki gibi farkını ortaya koydu. veli kavlak böyle bir iticilik yok adam oynayamıyor sırf ortamı germekten başka bir şey yaptığı yok.her neyse kazandığımız için çok mutlu olduğum maç olmuştur.
ne kadar gereksiz insanın olduğunu gösteren şaçma başlık.
behzat ç. ye sorulsaydı bu soru.
- ebenin ....
- ebenin ....
kendilerinin şike yapmadıklarını düşünenlerin süper ligde oynadıkları düşünüldüğünde gayet normal olan bir durumdur.
şike şike diye konuşanlar nedense 8-0 ankaragücü maçını akıllarından çıkarıyorlar.
şike şike diye konuşanlar nedense 8-0 ankaragücü maçını akıllarından çıkarıyorlar.
çok sevdiğin insandan yediğin kazıktan sonra ya da tutunacak bir dalın olmadığı anlarda söylenecek olan laftır.
giyilmesinin kimseye girmemesinin gerektiği kıyafettir.
sanane kardeşim onun bunun çarşafından bunu takıntı yapanların hep o eleştirdiğimiz yobazlardan ne farkı var anlamış değilim.
sanane kardeşim onun bunun çarşafından bunu takıntı yapanların hep o eleştirdiğimiz yobazlardan ne farkı var anlamış değilim.
eğitimi bir türlü ilerletememesi.
bazıları dünkü maçtan sonra pıt pıt atmalarına rağmen hala çok rahat şampiyon olacaklarına inanıyorlar.
ayakkabı aramak. işin garibi rüyamda ayakkabımı falan kaybettiğim yoktu direk yalın ayaktım. rüya başlar başlamaz ora senin bura benim tüm memleketi yalın ayak dolanıp bir arkadasımla ayakkabımı arıyordum.
dizide bile olsa ben böyle can sıkan bencil kurnaz yavsak bir karekter görmedim. ha birde az da olsa the walking dead dizisinde
shane karekteri vardı ama ashurun yanında bir hiç gibi kalırdı. iyiki ikiside öldü kurtulduk.
dizide yaptıklarına dönersek barcayı sırf para için öldürttü. crixusun hatununa yapmadığını bırakmadı. adam tam ölecek derken doctorenin elinden kurtuldu. buna benzer bu sürü ibnelik yaptı. gerçek hayatta böle insanlar var mı acaba diye düşündürttürüyor. varsa allah böle insanları uzak etsin diyorum başkada birşe demiyorum.
shane karekteri vardı ama ashurun yanında bir hiç gibi kalırdı. iyiki ikiside öldü kurtulduk.
dizide yaptıklarına dönersek barcayı sırf para için öldürttü. crixusun hatununa yapmadığını bırakmadı. adam tam ölecek derken doctorenin elinden kurtuldu. buna benzer bu sürü ibnelik yaptı. gerçek hayatta böle insanlar var mı acaba diye düşündürttürüyor. varsa allah böle insanları uzak etsin diyorum başkada birşe demiyorum.
insan aşık olduğunda genelde içini beklenmedik his sarar. bu hisse bi ad takmak ister ama gerçekten bunun
ne olduğunu bilmez. çünkü gerçekten bunun nasıl bir şey olduğunu anlamaz. sadece yaşamak bunun tadını çıkarmak ister. hoşlandığının yanındayken çok garip olur yanından hiç ayrılmak istemez. acaba diye
düşündürür insanı bu his. acaba ondada bu histen birazcık olsun var mı diye düşünür durursunuz. kendi kendinizi yersiniz size karşı herhangi hoş bir hareketinde kendi kendinize hayaller kurarsınız.belki karşıdaki insan yaptığı sıradan bir şeydir ama siz onu istediğiniz yöne çekmek istersiniz.böyle geçer gider. siz sırf onu kaybetmemek için sürekli beklersiniz sürekli
konuşmak istersiniz. o zaman etrafınıza bunu anlatmak istersiniz. çünkü anlatmak gerçekten içinizi ferahlatır.başlığı açan arkadaşın bunu anlamsı için ilk önce bunları yaşaması o duyguyu tatması lazımdır. gerisi gerçekten hikaye.
ne olduğunu bilmez. çünkü gerçekten bunun nasıl bir şey olduğunu anlamaz. sadece yaşamak bunun tadını çıkarmak ister. hoşlandığının yanındayken çok garip olur yanından hiç ayrılmak istemez. acaba diye
düşündürür insanı bu his. acaba ondada bu histen birazcık olsun var mı diye düşünür durursunuz. kendi kendinizi yersiniz size karşı herhangi hoş bir hareketinde kendi kendinize hayaller kurarsınız.belki karşıdaki insan yaptığı sıradan bir şeydir ama siz onu istediğiniz yöne çekmek istersiniz.böyle geçer gider. siz sırf onu kaybetmemek için sürekli beklersiniz sürekli
konuşmak istersiniz. o zaman etrafınıza bunu anlatmak istersiniz. çünkü anlatmak gerçekten içinizi ferahlatır.başlığı açan arkadaşın bunu anlamsı için ilk önce bunları yaşaması o duyguyu tatması lazımdır. gerisi gerçekten hikaye.
niye böyle bir şey yapmak ister diye düşündüğüm yazardır.
ayrıca o yazar bencildir. dikkat çekmek ister insanları birbirine düşürmekten zevk alır.
o başlık altında insanların kırıldığını alındığını düşünmez herhalde. insanların laf atılmayacak(anne,kardeş) kişilere laf
atmasına sebep olduğunun farkında değildir o yorumları okurken keyif alır. kısacası orospu çocuğudur.
ayrıca o yazar bencildir. dikkat çekmek ister insanları birbirine düşürmekten zevk alır.
o başlık altında insanların kırıldığını alındığını düşünmez herhalde. insanların laf atılmayacak(anne,kardeş) kişilere laf
atmasına sebep olduğunun farkında değildir o yorumları okurken keyif alır. kısacası orospu çocuğudur.