bugün
- yalarım8
- saraca silsüpüroğlu16
- kul hakkı yer misiniz9
- cumhurbaşkanı olunca yapılacak küçük şımarıklıklar16
- ups boobss'un poposunda ki ben13
- aşık olunan kişiyi unutmak için 6 ay yeterli15
- sözlük yazarları şu an ne giyiyor soruns17
- ups boobss'un online olması15
- melek mosso11
- tarkan'ı kim dinliyor22
- iş yerinde insanı çileden çıkartan şeyler16
- kızınca verilen tepkiler14
- 27 eylül 2023 adana demirspor beşiktaş maçı21
- ak partililer olmasa ülke elden gitmişti10
- çocukken sanılan şeyler14
- magicovento8
- true nickli yazar8
- mansur yavaş ve ekrem imamoğluna destek vermiyoruz16
- zebani efe'nin müslüman olması31
- true ve eloria aşkı8
- selanik te doğan türk olur mu12
- para bok huzur yok10
- anın görüntüsü8
- eloria vs iremga20
- mülteci düşmanlığının altında yatan temel neden12
- oflu kafakoparanus12
- true'ya evlenince ne takacaksınız20
- sayın kılıçdaroğlu kurultaydan güçlenerek çıkacak9
- istanbula artık arapbul denmesi gerektiği11
- kemalistleri her seçimde pert eden parti9
- 100 yıldır atatürk'e karşı zafer elde edememek33
- eloria31
- atatürkün namaz kılarken fotoğrafının olmaması16
- rakı içmekten siroz olmak11
- beşiktaş11
- günaydın deme selamünaleyküm de33
- akp nin 100 bin kişilik troll ekibi10
- türk kızlarının kibar erkeklerden hoşlanmaması10
- içtim şarabı siktim arabı12
- en havalı meslekler14
- pandemi dönemini özlemek14
- içinde şu oyuncu varsa izlemem dediğiniz ünlüler16
- true'nun yetkili olması11
- yakışıklı erkeklerin kapılmış olması8
- güne bir ayet bırak10
- otomatik vites kullanan erkek9
- 30 yaşında adamın veremediklerini veriyor10
- 26 eylül 2023 galatasaray'a verilen penaltı21
- alucra'nın türkiye en güzel ilçesi olması8
- mauro icardi11

entry'ler (1852)
Aşırı iyi bir dizi.
"Canım kardeşim bak senin ellerinde hayatımız"
Bugün 7 ay aradan sonra kontrol icin gittiğimde anti tpo değerimin 1085 çıktığını görünce soka girdiğim hastalık.
Turkiye'de batı çerkeslerinin diğer boylarının aksine nüfusları azdir. Yerleşim olarak en yoğun yaşadıkları yer canakkale'nin biga ilcesidir. Bunun dışında eskisehir, afyon, konya, manisa dolaylarında da bjedug ailelerine rastlanır.
Göçmen anneanne evi gibi kokan şehir.
1.25 miyobunu kullandığım ve yakını bulanik gördüğüm lens markası. Zaten yeni lens takmaya basladım ve diger markalar hakkinda hicbir fikrim yok. Kuruluk, batma, kizarma falan yapmıyor ama ozellikle telefon ekranı bulanik gözüküyor.
Edit: evet 0.50 0.75 civarında astigmatim :) ama sadece miyop olanlarda da bu sikayet var. Hem lensi cikarinca astigmatima rağmen yakını net görüyorum.
Edit: evet 0.50 0.75 civarında astigmatim :) ama sadece miyop olanlarda da bu sikayet var. Hem lensi cikarinca astigmatima rağmen yakını net görüyorum.
Kol saati şeklindeki duvar saati.
Şuan ortalığı sel götüren şehir.
En son kuzenim kuzenini erken yaşta trafik kazasında kaybettiğimiz de böyle bir şey hissetmiştim. Iste öyle.. Sanki bir tanıdığım gibi, öküz oturdu içime.
Merkezinde de yok.
Şu an yoğun bakımdan sapasağlam çıkmasını tüm kalbimle dilediğim gencecik bir güzellik.
Doğduğum yıl ölen insanlardan biri.
(bkz: kustino oro)
Eşrefpaşadan varyant'a değil de sola döndüğünüzde ulaşabileceğiniz, her tarafı spotcu olan, eski evlerin ara sokaklarda çamaşır ipiyle birleştiği, her daim eksi püskü ve pismiş gibi duran ve bütün belediye otobüslerinin geçtiği izmir semti. Eskiden akşamları kemeraltından çıkan işçilerin alınteri kokusuna ve dershaneden gelen çocukların gelecek kaygılarına ev sahipliği yapan çoğu otobüs kaldırılmış eski işlekliği yitirilmiştir.
Ocak ayından beri hasimato sebebiyle 5olik içtiğim ilac. Benim tsh 4.50 çıkmıştı yani çok asiri değil doktor sürekli kullanmamı istedi. Şöyle bir şey var ki ben hasimato olmama ragmen zayıf bir insanım 46 kiloydum ilaç kullanmaya başladığımda araya ramazan girdi ben oruç tuttum ve 43 kiloya düştüm simdi ise kilo alamıyorum. Acaba ilac mi zayıflatıyor fikri olanlar varsa yesillendirebilir. Ayrıca geceleri kalbim 1 2 saniyeliğine tokmak gibi çarpmaya başladı. Çarpıntım varmış gibi hissediyorum ama nabzimi ölçtüm 65 cikti. Çok fazla hazimsizlik şikayetim var çarpıntı hissinin ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
2019 eurovision şarkı yarışmasında Sırbistan adına yarışan Nevena Bozoviç'in(sanırım bojoviç diye okunuyor) seslendirdiği şarkı. Kendisi 17. Olmayı hiç haketmemiştir bence.
Ben çocukken meşelerim vardı. Kız çocuğuydum. Tasolarım ve gazoz kapaklarım da... Annem, hiç kiz gibi bir kiz çocuğu olmadığımdan mütevellit ben okula başlayınca tasolarımı ve gazoz kapaklarımı arkadaşıma vermişti. Bahane de hazırdı: okula başlamak... Oysa oyuncak bebeklerim duruyordu. Bilyeyi, uğruna meşelerimden olduğum Okulda, matematik problemlerinden öğrendim. Misketi de düğün havalarından.
Canım kızım, cehaletimden şair oldum… Annesizlikten. Sen sakın şair olma!
Türkçeyi sonradan öğrenen ve gerekmedikçe kullanmayanları çok tatlı Türkçe konuşurlar bir görseniz bayılırsınız. Iste ben o konuşmalarından her yerde tanırım bu kadinları. Felaket inatçı, biraz da başlarına buyruk olurlar. Eger cok yaşlılarsa beyaz tülbentlerini katlamadan direk başlarına gecirirler ve tülbentin kalan taraflarını da kulaklarının arkasına takarlar. Evin icinde öyle gezerler.kendilerinden bana Başa buyrukluk geçmiştir.