bugün

değişik bir ojedir.baktıkça içi ferahlatır ancak tüm tırnaklara aynı tonda uygulamak imkansızdır.
Şahane bir şeydir. Parlak ve koyusu vazgeçilmezimdir. Her dem sürdüğüm süreceğimdir. Canımdır.
Son zamanlarda moda olan aslında bayanların elinde iddaalı bir renktir. Simli olmayan koyu bir mavi üzerinizde bulunan bir kıyafet yahut çok zıt renklerle çok yakışır. Hele ellerde bakımlı ise demeyin o ojenin güzelliğine.
sarı saç mavi göze inanılmaz yakışan ojedir.
Son günlerin en moda oje rengidir. sonradan çok güleceğiz eminim.
bayanlarda kısa tırnakta çok itici duran oje rengi.
siyahtan sonra tek geçilen ojedir.
sinirli edit: hiç sevmiyorum böyle yapmayı ama gerçekten sen bunun neresini eksiledin merak ediyorum. manyak mısın amk. özel mesaj at valla kızmayacağım. yalnızca sebebini merak ettim.
pembe ayakkabıyla giyilince ayakta çok güzel duran ojedir.
mavinin yakışmadığı tek şey.
dün çatlayan oje yle tanıştım. beyazı sürüyorsun üstünede o ojeyi(golden rose cıkarmıs) 5- 6 saniye bekliyorsun ve oje çatlamış gbi gözüküyor evet laciverti ve siyahı harikaydı.
beyaz ojenin üzerine sürüldüğünde, şeker gibi durandır.
sadece uzun tırnaklarda güzel olan ojedir.
Dikkat cekmenin son moda olması mavi,turuncu,yesıl gibi fosforlu renklerin surulmesı iyy!
Şu anda tırnaklarımda olan oje rengi tırnaklarınız uzunsa gayet hoş durur.
gayet güzel ojedir. biraz olsun farklı olmak isteyenler için bire bir.
en sevdiğim oje rengidir diyebilirim hem tatlı hem de dikkat çekici görünür .
koyu mavi olanını düzgün sürebilmek için uzun uğraşlar vermiş oldugum oje çok geç kuruyor efendim.
4 kez yenilemek zorunda kaldım.
edit: sonunda kurudu.
ayak fantezisi için süper bir bileşen.
(bkz: hastasıyız dede)
ton çok önemlidir.
her bayana yakışmayan yakıştığındada beni kendisine hasta eden renktir.
bu aralar pek bir revaçta olan oje rengidir,renk renk,ton ton kullanıyoruz,ebet seviyoruz nolmuş.
Şu aralar turkuaz tonu pek modadır. Diğer moda renk ise turuncu ojedir.
gökyüzünün huzurunu denizin asaletini yerlebir edebilecek kadar basit objedir. illa ki bişey sürecem diyorsanız french falan yapın ne olur. bozmayın mavinin erişilmezliğini.
sürenin üzerinde mavi renkte bir şey giyilmemişse çok tuhaf karşılanan, garipsenen oje rengidir.
(bkz: tecrübeyle sabit)
© copyright 2005 - 2026