bugün
- kötü biri olduğunu bilmek5
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- en iyi antidepresan7
- kontrat fosfor karburator5
- true denilen yazar10
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı2
- deli olduğunun farkına varmak6
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- acıkmamak için öneriler5
- arkadaşlar nasılsınız6
- soğuk suda duş almak2
- diyanetin abd'deki villaları8
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- gecenin şarkısı5
- meyve kokan insan2
- gammazlar çetesi18
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- cilgincapkin221
- iç sesin sürekli konuşması3
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- sarı yeleli aslan trump8
- chp'nin hali ne olacak49
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- ışınlanma2
- cibali sahil3
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- adalet duygusu2
- otobüs muavini3
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- yazarları gülümseten şeyler6
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- hababam sınıfı semra hoca7
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
Lokuma benzeyen sungerimsi hafif bir sekerlemedir.
çokomel'in içindeki giz.
söylenisi bile insanın ağzını şekilden şekile sokan,lezzetli,yumuşak,hafif tatlı.
küçük çocukların dişlerini mahveden yumuşakçalar.
sıcak cikolatanın icine atınca muhtesem oluyor..recommended
(bkz: eti puf)
(bkz: marshmallow man)
tatlı sünger, sünger tatlı. hakikatte pek bir gereksiz fakat ucuz bir şeker galiba ucuz bisküvilerin hepsinde var (çokomel, eti puf, halley vb.) son zamanda kafelerde sıcak çikolata ( hot chocolate diye bilenler varsa aynı şey) içine konuyor. kaşıkla ezip karıştırılmaya çalışılsa karışmaz, yense tadı yok, bakılsa şekli güzel değil aksesuarımsı aparat niteliğinde durur durur durur...
pofuduk tatlıdır.
(bi arkadasım gögüse benzediğini söylemişti)
(bi arkadasım gögüse benzediğini söylemişti)
halley'in içindeki süngerimsi tatlı şeye verilen ad.
amerikalilar neden sisman olgusunu aciklayan tatli yiyecek. abur efenim, cubur baska birsey degil.
uzerine erimis sicak cikolata dokulerek servis edilirse pek bir guzel olur.
uzerine erimis sicak cikolata dokulerek servis edilirse pek bir guzel olur.
(bkz: how i met your mother)
lily' nin marshall için kullandığı şirin kelimelerden yalnızca biri.
lily' nin marshall için kullandığı şirin kelimelerden yalnızca biri.
(bkz: marshall eriksen)
midesinde zaman zaman yanma hissedenler bunu yemeden önce bir kez daha düşünmelidir. en azından ben iki düşünüp bir yiyorum.
Bu sene Bahçeşehir Üniversitesi, Kültür Üniversitesi bahar şenliklerinde yer almış, yabancı - türkçe, pop-funk parçalarla insanları neşelendiren, eğlendiren grup.
çakmakla karamelize edilerek yenildiğinde süper olan yiyecektir.
siz onu çakmakla ısıtıp yemeyi deneyin birde. lezzetli olsun diye zippoyla ısıtıp yemeye kalkarsanız fanteziye kaçarsınız. başka birşey değil.
yabanci ulkede isen, karsina cikabilecek uzerinde U ya da K bulunmayan bir urundur. dolayisiyla muhtemelen domuz yagi icermektedir. eger hala mesele ise, dikkat et, yeme.
turkiye de isen, hic yememen gereken birseydir. cunku yeterince alternatifin vardir, memleketin degerini bil kardesim. o kadar.
turkiye de isen, hic yememen gereken birseydir. cunku yeterince alternatifin vardir, memleketin degerini bil kardesim. o kadar.
marshall ile daha da sevilen. yenilir ki bu!
yıllar evel bir filmde görmüştüm 3 hatun ateş yakmış bunu pişirip yiyolardı. dedim demek pişirmediğimiz için tadı böyle iğrenç. sonra 2 kuzenle beraber yaktık arka bahçede ateş pişirip tadına baktık... hay bunu üretenin de keşfedenin de ecdadını s.kyim.
allahım sen nası sikko bi icatsın ki ne sıcak ne soğuk tüketilebiliyosun. allah seni bulanın belasını versin, yıllardır özendirdiniz, kamplarda ateş başında pişirilen marshmallowlarınızla meraklandırdınız ağzımızın suyunu akıttınız. sizin de damak zevkinizi sikiyim. ipneler ..!1:1!:!!:.!1bir!!!11!bir! *
genelde şeker de katılan yumuşatılmış jelatin. rengarenk, yumuş yumuş, çeşit çeşit formları bulunuyor.
ingilizce detaylı bilgileri için: http://en.wikipedia.org/wiki/Marshmallow
ingilizce detaylı bilgileri için: http://en.wikipedia.org/wiki/Marshmallow
her yıl 4 temmuzda milli park gezisine gidip, yaktığımız piknik ateşinde, küçük çöplere geçirip kızartarak yediğimiz yiyecek.
yok lan daha neler. bimden 1.45 tl ye alıp yiyoruz öylece.
yok lan daha neler. bimden 1.45 tl ye alıp yiyoruz öylece.
türkiye'dekilerin bir çoğu haribodur. avmlerdeki şekercilerde bolca bulunur. güzeldir ama en güzeli yurtdışında yenir. 2 çeşidi vardır: renkli ve beyaz. ben çok farkedemedim ama sanırım farkı aromalarında.
amerikan filmlerinde hep görürüz; nerede kamp ateşi, orada marsmallow vardır. sonunda cesaret ettim, denedim. Tanrı'm, bu kadar mı güzel olur!? ölmeden önce yapılması gereken beş şey listesine ilk sıralardan girer. deneyin, denetin. ama dikkatli kızartın, benim gibi yakmayın. o zaman tadı da, yemesi de çok kötü oluyor.
amerikan filmlerinde hep görürüz; nerede kamp ateşi, orada marsmallow vardır. sonunda cesaret ettim, denedim. Tanrı'm, bu kadar mı güzel olur!? ölmeden önce yapılması gereken beş şey listesine ilk sıralardan girer. deneyin, denetin. ama dikkatli kızartın, benim gibi yakmayın. o zaman tadı da, yemesi de çok kötü oluyor.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar