bugün
- bir sözlük kızına hediye verecek olsan17
- bir yeteneğiniz var mı10
- koala'nın instagram biosu9
- icki icenleri bekleyen azaplar11
- beklenen büyük istanbul depremi25
- demet evgar'ın namaz kılması9
- 6 şubat 2023 depreminden akılda kalanlar36
- sarı serum20
- devlet bahçeli'nin durumuna kimsenin üzülmemesi21
- erkeklerin miyavlaması13
- filistinlilerin türkiyeye yerleşmesi22
- meme dekolteli kadın10
- eskiden olup şimdi olmayan şeyler13
- japonyaya gitmek8
- fuhuş8
- carlos cuesta13
- sözlük yazalarının en sevdiği araba11
- elinde kızlara atmalık güzel ayet olan var mı11
- anın görüntüsü12
- aykolik gibi entry girme rehberi9
- sözlük yazarlarının maaşı19
- kadınların poposuna neden bakılır24
- gratis alışverişi 4 dakika süren erkek9
- cafede size bakarak gülümseyen genç kız14
- cemal engiyurt'un fırıldaktan hızlı dönmesi10
- pervasozluk org8
- sigara içen kadın12
- koala'nın bu sefer dini yöntemleri denemesi14
- 65 adet kanat yedikten sonra oluşan karın ağrısı10
- gelmiş geçmiş en depresif şarkı21
- 1968 türkiyesi ve demirel12
- arkadaşlar depremzedeler için yardım eder misiniz31
- istisna özellikleriniz13
- sözlükte her şeyini anlatan tip8
- aykolik ikarus'a hiç bindi mi sorunsalı15
- lamartin8
- herhangi bir ibneliğiniz var mı12
- yunana verdiğim ayar8
- mustafa kemalin askerleriyiz sözünden ötürü ihraç11
- arkadaşlar şiddet mağdurlarına yardım eder misiniz13
- gay biri cennete gidebilir mi8
- ponçik yazarlar listesi9
- ibne11
- kezoyu tavlama usulleri9
- ak parti bitti13
- özgür özelin erdoğana allahın cahili demesi23
- abdülkerim bardakçı33
- niye uyumuyorsunuz arkadaşlar11
- ak parti'nin gücünü hafife alıyorsunuz18
- bana senden başkası haram diyen erkek10

entry'ler (54)
eğlenmek için bahane olsun. güzel dilekler dile gelsin fena mı?
prof.dr.yasemin inceoğlu gerçekten çok kültürlü, öğrencilerine de eleştirel bakış açısı kazandıran, bir nevi insanı koyunluktan çıkartan süper bir hocadır.
aynur diye erkek ismi de vardır, duyunca şaşırmayın.
bence bir nlp terapistine ya da yaşam koçuna vereceğiniz parayla aykut oğut'un bütün kitaplarını alın okuyun, bi de üstüne bi tatil yapın ya da artan bi dünya parayla istediğinizi yapın, emin olun çok ama çooook daha faydalı olur, denedim, kendimden biliyorum...
tatil yapamadığım için bunalımdayım..
john parkin'in bir kitabı. siktir et kitabının best seller olmasının tek sebebi kitabın ismi, ki zaten kitabın çoğunluğunu devamlı siktir et diyerek doldurmuş.
isim şehir hayvan kitabı şahane. dili çok akıcı, yazdıkları çok çarpıcı, çok kaliteli. kitabını hayranlıkla okuyorum.
gülse birsel'in son kitabı. çok eğlenceli ve güncel yazıları var. kitabın kapağındaki gibi şezlonga uzanıp gülerek okuyacağınız bir kitap.
tatilsiz yaz = balkonsuz ev, çaysız kahvaltı, uykusuz gece, kaymaksız bal, sarısız yumurta, mikrofonsuz şarkıcı gibi benzetmeler çoğaltılabilinir.
yıllık izin kullanamadığınız ve cumartesi günleri de yarım gün çalıştığınız bir yaz nasıl geçer? Ruhsal ve fiziksel yorgunluğun atılmadığı koca bir yıl! ilk önce bu fikir çok da kötü gelmedi, aman iznim olsa da param yok otel tatilim olmayacak zaten falan dedim. ama resmen kendimi kandırmışım! yaz geldi geçiyor ben daha mayomu giyip bi kulaç atamadım ne denizde ne havuzda... bunalımdayım. nasıl geçecek bu yaz böyle! ben de gülse birsel'in yazlık kitabını aldım, şezlongta uzanıp da kitap okuyormuşum diye hayal ediyorum, iyice sıyırdım!
yıllık izin kullanamadığınız ve cumartesi günleri de yarım gün çalıştığınız bir yaz nasıl geçer? Ruhsal ve fiziksel yorgunluğun atılmadığı koca bir yıl! ilk önce bu fikir çok da kötü gelmedi, aman iznim olsa da param yok otel tatilim olmayacak zaten falan dedim. ama resmen kendimi kandırmışım! yaz geldi geçiyor ben daha mayomu giyip bi kulaç atamadım ne denizde ne havuzda... bunalımdayım. nasıl geçecek bu yaz böyle! ben de gülse birsel'in yazlık kitabını aldım, şezlongta uzanıp da kitap okuyormuşum diye hayal ediyorum, iyice sıyırdım!
yanlış anlamayın gerçekten bilmediğim için soruyorum: bayan kulağınıza mı hoş gelmiyor, yoksa bayan demenin gerçekten bir kabalığı mı var? çok kültürlü bir hanımefendi olan eski ingilizce hocam da bayan demenin çok kaba olduğunu söylüyordu ama o da tam açıklayamamıştı sebebini yıllar önce. bu başlığı görünce aklıma takıldı yine? mesela sokakta tanımadığınız bir gençkız yere birşeyini düşürdü, farketmedi, ona sesleneceksiniz pardon kadın mı dersiniz, pardon kız mı dersiniz, pardon hanımefendi mi dersiniz (ama bildiğim kadarıyla herkese de hanımefendi denmez özellikle yaşı küçük olanlara?) ?
mark watson romanı.
"onbir" adlı romanını okuyup, artık bundan sonra diğer kitaplarını da okuyacağım, yazı dilini ve tarzını beğendiğim yazar.
kızlar ve çocuklar için sims...
çünkü insan 20li yaşlarında başlar kendi ayakları üstünde durmaya. artık öğrencilik yok, harçlık yok... sorumluluklar var, artık full time işin var, sana kalan az zamanınında da yapmak istediğin herşeyi yapmaya çalışırken hayat gerçekten hızlı geçiyor.
-hangi bölümdesin?
-kimya.
-mühendislik mi?
-yok, kimya bölümü.
-öğretmen mi olucan?
-kimya öğretmenliği değil, kimya bölümü, düz kimya.
-düz kimya?!?
-?!?
-kimya.
-mühendislik mi?
-yok, kimya bölümü.
-öğretmen mi olucan?
-kimya öğretmenliği değil, kimya bölümü, düz kimya.
-düz kimya?!?
-?!?
ortaköyden devam et, bebek, yukarı çık, etiler...
ve tabiki doğal olarak finale bile çıkamadık eurovision şarkılarıyla. yarı finalde elendik, halkın milli duygularıyla oynadınız yahu...
güzel hatun budur:
bkz: http://youtu.be/U9hLbKLVp2w
bkz: http://youtu.be/U9hLbKLVp2w
bu yıl bir türlü yaz gelemedi, hep bi sonbahar havasındayız. etrafımdaki biçok kişi de nezle oluyo, hasta oluyo. bununla ilgili bikaç bişey öğrendim, paylaşmak istedim, belki faydalı olur ilgilenenlere. buğday, mısır gibi lifler, bol egzersiz, bol su ve limon suyu, meyve, özellikle yeşil sebze, yeterli uyku ve bunların yanında olumlu düşünme çok faydalı. ben bir de yeni aşk, yeni heyecan da demek istiyorum enerjinizi arttırmak için... bir de yapılmaması gerekenler varmış: fazla alkol tüketimi, fazla cep telefonuyla konuşmak, çok televizyon izlemek, kuruntu yapmak, aşırı stres altında olmak.
sıklıkla markafoni de karşınıza çıkabilen bir ayakkabı markası. 212 avm de mağazaları var. stili biraz karışık, hem modern kadınsı ayakkabılar da var, hem babaanne işi ayakkabılar da var. şu an için fiyatlar uygun gözüküyor.