bugün
- mazotun litresi 90 lira8
- yalancı su böreği10
- geç boşalan erkek4
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi3
- eylülde tatil yapmak2
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- sobalarında kuru da meşe yanıyor efem2
- sevmediğiniz yazarı eksiler misiniz4
- pkklıların kürdü türk'e karşı kışkırtmaları2
- aleksey batrakov13
- pkklıların guneydoğu anadolu'ya kürdistan demesi2
- ata demirer dinin mizahı olmaz3
- pkklıların türk bayrağını indirmeye çalışması2
- prednol2
- bir ateşe attın beni4
- s'i l v'e r m'i s t22
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı9
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- abd de trump portreli 1 dolar2
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- kontrol kalemiyle tornavidayı karıştırmak2
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet7
- götten bacaklı erkek4
- sarapci koala65
- arabanın camına sıkıştırılmış tornavida2
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- mantı13
- habire1221
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci9
- avokadonun turkçesinin taşak olması5
- başarısız insan2
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu9
- bu saatte uyanan insanın amacı4
- ellerim bos gonlum hos29
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- apo piçtir piç kalacak8
- kısa ve vurucu yazmak6
- gün tabağı6
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak5
- silver ile evlenecek erkek52
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- filenin sultanları yarı finalde8
- sözlükte fosilleşmek6
- türklerin en sevdiğiniz yönü6
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var7
- arif kocabıyık16
- özel mesajları ifşa edecek kadar ucuz olmak6
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- bir bela geliyor8
türkiye tatil yerleri arasinda ilk tercih edilmesi gereken yer, özellikle datça ve akyaka olan yakinligi tercih edilmesinde önemli bir avantaj.
an itibari ile senin geleceğini öğrenince siktirip giden ingilizlerin olduğu ilçe.
2 seneden beri kıro ve barzo dolmuş, s2nsonic köy.
bir zaman fitnisçi bacının animasyon yaptığı köy.
çocukluğumun geçtiği yerdir. bana göre türkiyenin en yaşanılabilir -bir o kadar pahalı- beldesidir.
Yıllarca animatörlük yapmış, bu işin tozunu dumanını iyi bilen bir abi sayesinde çalışacağım yer olacak büyük ihtimalle. Barmenlik veya animasyon vs. iş ayarlayabilirim dedi. Çokta istiyorum ama sıfırdan direkt turizme atılmak ne kadar doğru olur bilemiyorum. Yanımda bir arkadaşım daha olursa en azından cesaretlenebilirim diye düşünüyorum.
An itibariyle limandaki mekanların çoğunun sezonu kapattığı tatil beldesi. Az önce geçtim in cin top oynuyor.
güzel yerdir.
köpükler içinde rus kızlarla bol vodkalı kirli oyunlar oynadığımız yer. şimdi dört duvar kapalı cezaevi amk.
hani benim gençliğim nerde ?
hani benim gençliğim nerde ?
tekne ile koylarında haftalarca dolaşılabilecek sahil kasabası. mehmet'in yeri ve davy jones favorimdir. selimiye ve orhaniye candır.
Yeryüzünde cennet gibidir.
(img:#1324960)
(img:#1324960)
Kitlesel akınlar sayesinde şirinliğini hanzolara bırakan güzel bir tatil beldemiz. "Keşke hiç keşfedilmese ve bakir kalsa" diye düşündüğüm yerlerden biri. Malum ırk doluştu ve kalitesini düşürdü.
başından sonuna kadar bisiklet yollarıyla donatılmış durumda olan muğla'nın en güzel ilçesi.
türkiye'de tatil için tercih edilmesi gereken ilk yer marmaris'dir, özellikle tam olarak bodrum ve fethiye arasında olması datça, bozburun, selimiye ve akyaka'ya olan yakınlïğı en büyük artısıdır. bodrum gibi beton degil yeşilliktir, yollari geniş yururken insani daraltmaz. yeme içme konusunda çeşme ve bodrum'a göre fiyatlar daha uygundur.
Barlar sokağıyla ve içmeler plajıyla meşhurdur.
(bkz: areena)
iki gün önce sahilde dolaştım ingilizler basmış amk...
insanın caddeye adımını atması ile birlikte arabaların durduğu , saygılı şoförlere sahip , güzel mi güzel bir tatil beldesi.
Birkac gün sonra yine ordayim. <3
Turkiye'nin en guzel ilcesidir.
Edit: mugla'nin tum ilcelerinde tatil yaptim aq. En guzeli marmaris ve koylaridir. Turunc'un yerini hicbir sey alamaz. Bodrum cok kalabalik, kafa dinlenilemeyen bir yer yani.
Turkiye'nin en guzel ilcesidir.
Edit: mugla'nin tum ilcelerinde tatil yaptim aq. En guzeli marmaris ve koylaridir. Turunc'un yerini hicbir sey alamaz. Bodrum cok kalabalik, kafa dinlenilemeyen bir yer yani.
fethiye'nin yanında devede kulak kalan bir yer.
Gökova'ya kıyısı olan her yer cennettir.
Marmariste nasıl sap kalır ya insan. Sokağa çıksan üç beş kişiyle çarpışır sohbet kurarsın ayak üstü.
(bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
(bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
yabancı turistin çok olduğu bir tatil beldesidir, yazın coşar ama kışın marmaris'te hiç turist göremezsiniz genellikle tatil için gidilir.
görsel
Asjhsjskjsk.
Asjhsjskjsk.
orda bi süs havuzu vardı plaja yakın trafonun yanıda gece ışıl ışıl renkli yanan. heh o havuzun ben ta amk.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar