bugün
- türklerin ileri olduğu konular21
- en gey özelliğiniz10
- burçlara inanan erkek15
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- eski seni özlüyor musun6
- dinsize inanır mısın17
- deri ceketli serseri5
- dünyanın en güzel tatlısı8
- caner taslaman7
- abd vizesi5
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- arkadaşlar bakar mısınız11
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- bir gün öleceğini unutmak10
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- seninle şurada olabilirdik5
- nasuh mahruki2
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- kültürün bireyi boğması4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- gocu pandela barışı4
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- salak yazarlar7
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- ioçke'nin elleri4
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- geceye bir şarkı bırak23
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- pandela6
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- gocu31
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- ses yakışıklılığı2
- bir insanda en sevilen özellik3
marmaris'in en düzgün eğlence mekanlarından biri, hatta çoğu kişiye göre en iyisi. lazer gösterileri çok iyidir ve 1 milyon dolara yakın bir ücrete mâl olduğu söylenmektedir.
dj mft ve yanında kendisine yardımcı olan iki eleman gece boyunca sağlam mixler çalarak tempoyu bir an olsun düşürmezler.
mekanda 15 civarı çeşitli ülkelerden getirtilen dansçı kızlar gece boyunca dur durak bilmeden dans etmektedir.
küçük şişe efes pilsen biranın 10 ytl fiyatı vardır.
saat 03:00'ten sonra köpük banyosu da yapılarak bar kısmında eğlence noktalanabilir.
sonrasında isteyenler mekanın plajına giden otobüslere binerek, orada eğlenceye kaldıkları yerden devam edebilirler.
mekan 5 ağustos'ta global deejays'i ağırlayacaktır.
mekanın resmi sitesi:
http://www.clubareena.net/
tabi bu mekanın yanı sıra gidilecek alternatifler de vardır;
(bkz: back street)
(bkz: crazy daisy)
joy
dj mft ve yanında kendisine yardımcı olan iki eleman gece boyunca sağlam mixler çalarak tempoyu bir an olsun düşürmezler.
mekanda 15 civarı çeşitli ülkelerden getirtilen dansçı kızlar gece boyunca dur durak bilmeden dans etmektedir.
küçük şişe efes pilsen biranın 10 ytl fiyatı vardır.
saat 03:00'ten sonra köpük banyosu da yapılarak bar kısmında eğlence noktalanabilir.
sonrasında isteyenler mekanın plajına giden otobüslere binerek, orada eğlenceye kaldıkları yerden devam edebilirler.
mekan 5 ağustos'ta global deejays'i ağırlayacaktır.
mekanın resmi sitesi:
http://www.clubareena.net/
tabi bu mekanın yanı sıra gidilecek alternatifler de vardır;
(bkz: back street)
(bkz: crazy daisy)
joy
marmaris barlar sokağının en kaliteli mekanlarından biri olan klüp.
eğlencesi'nın sağlamlığı verilen içki parasıyla ne yazıkki yüzlere bir mutsuzluk abidesi gibi çökse de, yurdum abazalarının ihtiyaçlarını karşılamaya uygun olsa da arkadaşlarla gidilip muhabbet edilip, yanınızdaki arkadaşlarınıza sarkanları rahatça uzaklaştırabileceğiniz mekan.
eğlencesi'nın sağlamlığı verilen içki parasıyla ne yazıkki yüzlere bir mutsuzluk abidesi gibi çökse de, yurdum abazalarının ihtiyaçlarını karşılamaya uygun olsa da arkadaşlarla gidilip muhabbet edilip, yanınızdaki arkadaşlarınıza sarkanları rahatça uzaklaştırabileceğiniz mekan.
marmariste barlar sokağında yazlık ve muğla merkezde ise kışlık olan gece klubü. dediklerine göre avrupanın en büyük 2. açık hava diskosuymuş. bir sene areenaya krolar hücum eder ertesi sene yanındaki diskoya. bizim krolar ortamı bir sene geç takip ediyorlar anlaşılan.
marmaris barlar sokağının en sonunda yer alır. o yüzdendir ki baştaki mekanlar cezbetse de areena'dan başlamak biraz daha mantıklıdır.
çok kaliteli bir mekan olmasına ragmen kız tavlamak ya da birileri ile tanışmak için girmeyin. ne kadar çok elit insanlar olsa da çalışanları her tanıştıgınız kızı alıp bir anda kolundan tutup çekip götürebiliyorlar. eski dj yi arkadasımdı. şimdiki djleri hakan kara çok kaliteli degil. canlı performansı ise baya baya kötü.
mekanın havalandırması sogutulması vss gibi yerlerin hepsi çok çok güzel köpük partisi vs de öyle fakat çalışanlarını 2 senede bir degiştirmelerini tavsiye ederim.
ha bu arada daha güzel danscılar alabilirsiniz.. crazy boys un çok çok daha güzel bayanlarla çalıstıgını gördüm tavsiye ederim.
mekanın havalandırması sogutulması vss gibi yerlerin hepsi çok çok güzel köpük partisi vs de öyle fakat çalışanlarını 2 senede bir degiştirmelerini tavsiye ederim.
ha bu arada daha güzel danscılar alabilirsiniz.. crazy boys un çok çok daha güzel bayanlarla çalıstıgını gördüm tavsiye ederim.
girişinde koskoca puntolarla " damsız girilmez, anlayışla karşılayın " yazan gece klubü.
30'luk (33'lük bile değil) efes'in 15 lira olduğu, bir şişe şampanyanın 5000 liraya açıldığı marmaris'in en büyük gece klübü.
haram para kazanilan yerdir.
Marmariste olup turkiyenin en buyuk 2. Acik hava diskotekidir.
Garsonlari son derece ukaladir.
Yinede marmarise gidilince buraya girmedim derseniz hatunu ayarladimda sikemedim gibi bisey demis olursunuz.
Garsonlari son derece ukaladir.
Yinede marmarise gidilince buraya girmedim derseniz hatunu ayarladimda sikemedim gibi bisey demis olursunuz.
balayında hanımla meraktan tura katılıp girdiğimiz, bi kola içip 15 dk sonra çıkıp türkü bara geçtiğimiz güzel mekan.
(bkz: club areena)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar