bugün

touch blue..
Hakikaten eski içimi yok.
7 yıldır düzenli olarak içtiğim sigaramdır.
Biraz sonra alacagim sogaradir fiyati nedir mechul.
Olmayandır. (bkz: marlboro red)
Zamlardan sonra en yakın tada sahip sigarayı aratan sigara. Pahalı be 5tl olsun.
Yasadigim yerde winston light'in olmayisi yuzunden kendisine donmek zorunda oldugum sigara.ha winstondan iyi degil ama idare ediyor.
içerken ağızda kuru bir tat bırakan ve şu şartlarda en pahalı sigaraların arasında olan bir sigaradır.
Sigarayı bırakamama sebebimdir kendileri. 20 dk ayrı kalınca özlediğimdir. Piyasa da üstüne sigara yoktur. Olmayacaktır. Ezelden beri kırmızı marlboro her zaman piyasanın en iyi sigarası olmuştur.
3~4 sene önce kaliteli olan sigaradır.

eski tadı yok artık.
nargile gibidir, mübarek iç iç bitmiyor.
Yeni sansürden nasibini almış sigara. Bi eski tadı yok.
şu an 35 yaşındayım. 2005'te sigaraya başladığımda tiryaki olamama neden olsan kısa marlboro. şimdi tabiki aynı tadı vermiyor ama istikrarı bozmamak gerek.
önce camel sonra marlboro, nerede o eski kalite...
2013 yılında bundan içiyordum müthiş gidiyordu. Sonra saman tadı gelmeye başladı. Samanın tadını bilmiyorum bu arada tamamen tat benzetme.
Bundan böyle yeni favorim olacak olan sigara. Touch blue ve edge sarmıyor.
görsel
yanan sınavın stresiyle bir paketi bitecek olan sigara.
Arkadaşımın bana getirdiği kaçak sigara. Kaçak olunca farkı ne oluyor onu da hiç bilmiyorum her neyse önceden hiç içmediğim bir sigara. Zaten yılda birkaç sigara içersem içerim o kadar.denedim az önce başta hafif gibiydi içtikten sonra lan bu baya ağırmış galiba dedim. Çarptı arkadaşlar.. Ama kutusu çok nostaljik geldi.. Saklayacağım.
içtiğini hissettiren nadir sigaralardan.
5 paket icince agziniz diliniz yara oluyor, denedim.
Bugün nostalji yapmak için aldığım sigara. insana sigara içtiğini hissettiriyor.
© copyright 2005 - 2026