bugün
- en lezzetli balık12
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek6
- sahibinin sesi ile okunan cümleler8
- karşı cinsteki en itici özellik8
- sorunlarını sevişerek çözen çiftler6
- ben geldim naneler13
- karması eksi olan yazarların adam gibi adam olması8
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum10
- online listesindeki sıralama mantığı9
- bik bik vs sarapci koala hatayi4
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız5
- ağlamamak için kendini zor tutmak4
- başta hak verilen sonradan eksilenen yazılar6
- online listesi neden kaldırıldı10
- tevrat geleceği dogru tahmin etti5
- uludağ sözlük halısaha turnuvası3
- 0 0 713
- yeni biriyle nerede tanışılır5
- ismet kalk çay koy kanka3
- lana del rey2
- karması 4000'in altında olan yazarlar4
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin3
- b c d y z i4
- how'i met your mother marshall4
- mansur yavaş14
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat9
- ishak'ın eşi de büyük bi nesille kutsanmıştır2
- ilk buluşmada cırcır olmuşum'ya diyen kezo3
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- her iki kelimesinden biri ben olan insan2
- size takılan lakaplar4
- inci sözlük8
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın4
- game of thrones taki kerhaneci21
- gocu33
- hakan 23cm mağduriyeti3
- arkadaşlar5
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- karton toplarken cin musallat olması5
- samsung2
- sözlük yazarları neci vibe veriyor3
- garip bir rüya gördüm4
- harvey specter2
- en son neye çok üzüldünüz12
- yulyya2
- nick vermeden bir yazara seslen3
- dolapdere2
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- siz araba kapısını açmadan arabaya binmeyen kız3
bardak olanının gereksiz yere pahalı olduğu marka.
bardak olanının gereksiz yere pahalı olduğu marka.
bence boyut olarak bakıldığında o fiyat çok pahalıdır. 1.25 tl o paraya gidip 1 paket makarna alın bütün aile doysun.
bir kaç kez heves edip almışlığım ve tüketmişliğim olan hazır gıdadır. yok lan badem bıyık çıkmadı yedikten sonra pinkkk diye *
yapamamışlar lakin söylemekte beis görmüyorum. başka bir markanın hazır makarnası 5 dakika kadar kaynar suda bekletince yumuşacık ve lezzetli olurken bu hala kıtır kıtır kalıyor..
yapamamışlar lakin söylemekte beis görmüyorum. başka bir markanın hazır makarnası 5 dakika kadar kaynar suda bekletince yumuşacık ve lezzetli olurken bu hala kıtır kıtır kalıyor..
gramına göre fiyatı pahalı olan yiyecek. daha ucuz olmalı.
indomie, bir kungfu ramen değildir.
universite hayatimda ilk bir bucuk yil yurtta yasadigim ve yurtta ocak yasak oldugundan dolayi hayatimi kurtaran yiyecektir. ogrencilik hayatimin ilk 1 bucuk yilinin sabah kahvaltisi ve aksam yemegiydi. bardakta olanlari ve direkt pakette olanlari mevcut, kaynamis suda bir iki dakika bekletip üzerine sosunu dökünce yemeye hazır hale geliyor. mantarlisi ve peynirlisi lezzetli, domateslisinin biraktigi acimsi tadi sevmedim. üzerine ton baligi ekleyince gayet yenilesi oluyor. ama tabi onun yerine üsenmeyip bir paket makarnayi alip yapmak hem daha saglikli hem daha karli.
Peynirlisi güzel. Yemek hazırlamaya üşeniyorsanız, pratik olarak hazırlanabilecek leziz bir gıda.
Patates cipsinden daha sağlıksız.
zararlı oldugunu bile bile cok sevdigim atistirmaliklardan biri.
piyasada iki rakibi var. biri başta bimde olmak üzere marketlerde sağlam yer edinmiş indomie ; diğeri ise piyasaya girdiği gibi ses çıkarmış japonyanın ilk ve en ünlü ramen markası nıssın. yıllardır indomie yiyen biri olarak nıssın'ın ondan altta kalır bir tarafı yok hatta nıssın speyisal soslu noodle indomie'ninkinden daha iyi diyebilirim. gel gelelim makarneks'e. bildiğiniz salçalı makarna.güçlü bir rakip değil.harcalar.
dana etlisi vardı bu ürünlerden birinin tadı mükemmeldi.
https://productimages.hep...s/8/500/9221056430130.jpg
https://productimages.hep...s/8/500/9221056430130.jpg
domatesli, acılı domatesli, mantarlı ve peynirli çeşitleri bulunan hızlı makarna.
1 su bardağı kaynamış suya makarnayı atınız, ardından paketin içinde gelen sosu ilave ediniz ve karıştırınız. sanırım 4-5 dakikada hazır olacaktır.
fiyatları ilk çıktığında 1 liraydı diye hatırlıyorum. güncel olarak 1,25 - 1,50 lira arasında fiyatlara sahip. tavsiye edilir fakat bulabilirseniz üstte denildiği gibi indomie tercih ediniz.
benzerleri için ;
nudo
indomie
1 su bardağı kaynamış suya makarnayı atınız, ardından paketin içinde gelen sosu ilave ediniz ve karıştırınız. sanırım 4-5 dakikada hazır olacaktır.
fiyatları ilk çıktığında 1 liraydı diye hatırlıyorum. güncel olarak 1,25 - 1,50 lira arasında fiyatlara sahip. tavsiye edilir fakat bulabilirseniz üstte denildiği gibi indomie tercih ediniz.
benzerleri için ;
nudo
indomie
Seçim öncesi dağıtılan oy itemi .
Zamanında reklamında alp kırsan'ın oynadığı yenilebilir plastik.
uzun zamandır piyasada görünmeyen şey.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar