bugün

mide asidini dengeleyen, mide yanmasına iyi gelen içecek.
bilmem kaç milyon yıl önce gelen suyun dağdan taştan kaptığı minerallerle bir kaynaktan foşur foşur akması sonucu oluşan sudur.

sonra bunu şişeleyip satarlar. alıp içeriz. sağlık gibisi yok azizim. *
en iyisi beypazarı'nındır, çok maden suyu denedim ama gene de beypazarı diyorum. uludağ'ı da denedim, özellikle premium şişeden içmek zengin hissiyatı veriyor ama beypazarı'na göre çok yumuşak geldi.
Doğal olanı iyidir.
yemekten sonra hazım kolaylığı sağladığı sanılan, aksine mide asidinin dengesini bozan içecek. ( doğru bilinen yanlişlardan biri) yemeğin arasında ve hemen sonrasında su içmek nasıl doğru değilse bu da onun benzeridir.
Sirma yi denemelisiniz.
maden suyu ve soda aynı şeyler değildirler. maden suyu direk kaynağından çıkarıldığı halde şişelenir ancak soda co2 basılması gibi işlemlerden geçirilir. kızılayın afyondan çıkardığı maden suyunun tarihi 1800lere kadar uzanır ve şifalı olduğu avrupada dahi bilinmektedir.
Günde iki şişe için.*
Halk diliyle sodadır.
her gün mutlaka içtiğim içecek.
Sık sık sodayla karıştırılan içecek. Aslında soda ingilizcede gazlı içeceklerin genel adı.
Bizde de maden suyuna soda diyenlerin sayısı oldukça fazla.
hidrojeni bol su gazlıdır.
bu kadar basit.
Her gun bir adet tuketmeyi aliskanlik haline getirdigim icecek. Bir de acayip susadigim zamanlarda likir likir icmesi feci keyif veriyor. Kola reklamlarinda olur ya ayni oyle.
beypazarı.
2 dikişte içilince etki gösteren şey. kalabalık ortamda denemeyiniz.
bir şişenin %80i içilir kalan kısmı kafaya dökülür. Sırma marka kesinlikle içilmemelidir ne suyu ne maden suyu çünkü ph değeri yüksektir. Ayrıca alüminyum içermeyen ürünleri tercih etmelisiniz.

Düzeltme: çünkü 'phı düşüktür' yazmam gerekiyordu karıştırmışım.
susuzluk hissimi normal suya nazaran daha çok bastırdığını hissettiğim sudur. yaz aylarında terleme sebebiyle vücudun mineral değerleri düşeceği için tüketiminin artırılmasında fayda görüyorum.
Fazla yemek yiyince mutlaka içilmelidir. Evet.
Kızılay Pet şişede litrelik satıyor özdilekde 1 lt 1.25 tl yakınımdaki bir markette 1 lt 1tl başka bir markette 6 adet litrelik 5 TL bu sıralar ellerinde yok bekliyoruz. Kahveyi bırakmadan önce günde 1 litre içiyordum kahveyi bırakınca azaldı.kahve dediğim dandik nescafe ve kreması detokstayım 2 haftadır.
mükemmel bir buluş * çiğköfte arkasından mutlaka bir tane alırım. bu içeceği kim keşfetmiş ise buradan kendisine saygılar, sevgiler.
Kızılay Afyon gazlıgöl deki tesisinde üretiyor. Yörenin adı gazlıgöl çünkü termal su hakikaten gazlı ama piyasaya satılan maden suyuna yine de karbondioksit basılıyor.
Mum gibi, vanilya, kabartma tozu gibi, pense gibi, dübel gibi.
Her evin bir köşesinde en az bir adet bulunan bir şeydir.
özellikle yaz aylarında maden suyu harika oluyor.
Tüketmeye başladığım. Havalar da ısınmaya başladı. Bas limonu iç, ohh miss.
sıcak havalarda içilmesi muhteşem ötesi zevkli olan içecek.
© copyright 2005 - 2026