bugün

entry'ler (2904)

suriyeli kıza aşık olmak

Tengri saklasın, güzel oluyorlar bir de. Afganlar çirkin, suriyeliler tembel.

sırrı süreyya önder

Kendisine rahmet dileyenlere benim ateş dilediğim teröristtir.

yolda namaz kılan davarlar

Progavatör olabilirler. Şimdi acelesi olan biri haklı olarak sinirlenip o namaz kılan şerronun içinden geçse, bu insani saldırı olacak sana dine saldırı.

diş hekimi arkadaş

Nimettir.

yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an

Motosiklet kazası sonucu subdural, epidural, subaraknoid kanama ve temporal, maxilla, orbita, zigoma kırıkları ile bulununca beyin cerrahi beni ameliyat etmek istememiş. Çalıştığım anestezi doktoru arkadaşların ısrarı ve baskısı ile ameliyat edilmiştim. işte böyle.

semitizm

Semitizm; arap, yahudi, süryani ıvız zıvır illetleri karşılayan sözcüktür ama ne saçmalıktır ki anti-semitizm denince sadece yahudi karşıtlığı gelir akla. Anti semitizm denince alayının köküne kibrit suyu demektir, bu şekilde anlaşılmalıdır aslında.

azer bülbül

Duygularım darmadağın anlayamazsın.

sarkık bıyık

Bıraktığım için, abi mph'li misin, gibi sorulara maruz kaldığım bıyıktır. Bilmem niydiyim mph'yi, hiçbir zaman mph'li olmadım diye yanıtlarım.

aral gölü

Komünizmin gerçek yüzüdür. Güzel olan her şeye düşman oldukları gibi doğaya da düşmanlar.

Aral, moğolcada ,ada, anlamına gelir.

siyasilerin ölmemesi

Aşı yaptırmadıkları için olabilir mi. Aşı yerine vitamin ya da sf yaptırtıklarını düşünenler var. O kadar sanatçı şarkıcı genç sayılacak yaşta öldü, bir tane siyasetçi ölmedi.

ümit özdağ ın açlık grevine başlaması

Ya adamı seviyordum, önce ekrem'i savundu, şimdi de karaktersiz şerefsiz satkınların girdiği yola giriyor. (açlık grevi) Kendinden soğuttu. Ülkede muhalefet yok gerçekten.

şahsiyet dizisi

ilk sezonunun mükemmelliğinden mi bilmem ama ikinci sezon bildiğin çöplüktü. Zamanıma yazık oldu oldu. Pişmanlık.

ekrem imamoğlu nun diplomasının iptal edilmesi

Diploması olmayanlara lanet olsun.

şevko davasında haklıydı

Ödül olarak Aslan amcanın uçmayı öğrettiği yıkık karakter. Zaa.

yıllarca at eti yemek

At eti yenir ki sıkıntı yok. Türkistan'ın çoğu yerinde yenir.
Ama at etini, dana diye yutturmaya çalışan şerefsizlerin kestiği hiçbir şey yenmez.

ne dinliyorum özelliğini aç

Msn messenger zamanında kullandığımız bir özellik. Sadece windows media player ile çalışır. Winampla çalıştırmak için eklenti kurardık. Aimp2 ile bile kullanmışlığım vardır. Whatsapp\'a da gelse güzel olabilir belki.

Dj Akman - Seninle ilk defa.

epilepsi

Keppra, depakin, tegretol gibi anti epileptik bir ilaç başlar nöroloji uzmanı. Düzenli kullanınca genelde nöbetten korur.

yabancıların türkleri arap sanması

Otmanlıdan beri gelen şarapçılıktan, islam\'ı şarapçılık olarak algılayarın da payı yok değildir.

devlet bahçeli

Şu adamdan hep tiksindim. Sevenlerini küçümsedim. Aklım üçlü koalisyondan öncesine yetmiyor. Ama artık çevremde o adamı seven tek bir kişi bırakmadım. Artık pişman olanları bile kınıyorken hala sevenlerin canı cehenneme diyeceğim biri.

haydi çay içelim

Silkerim çayı. Maden suyu, kefir, şalgam. Bunlar varken çay nerenin iti oluyormuş.