Ölseler böyle reklam yapamazlardı dediğim marka. 2 gündür herkes bedavadan bunları konuşuyor.
frima reklamı yapan şahsa para ödemeli. milyonluk reklamı oldu.
milyonlarca dolarlık reklamı bir gece de yaptı.
"Yasemin Mori-Nolur Nolur Nolur" şarkısının reklam için aranje edildiği çikolatalı, yumuşak bisküvili atıştırmalıktır. Dünya'nın sonu da gelse erzak dolabında mutlaka bulundurulmalıdır.
artık reklamlarında luppo dayıyı oynatırlar. sloganı bile hazır; 2 günlük zorlu karantina günlerinde bile lupposundan vazgeçmeyen adam gibi adam.
Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım Ürün gayet başarılı beyler;

Muadillerinin aksine bisküvi yerine kek kullanılması ve marşmelov içindeki meyve sosu güzel detay. Burdan şölen firmasına sesleniyorum; aga bunun içi karamelli dışı Hindistan cevizlisini yapın böbreğimi ciğerimi satar alırım!
Luppo'yu üreten şölen firmasının yetkililerine sesleniyorum; acilen bu adamı bulup luppo reklamlarında oynatın çünkü üstüne para versen böyle bir reklam yaptıramazdın. Bana mazlumu getirmeyin, bana luppo'lu adamı getirin...
Eşi regl olmuştur ya da olmak üzeredir o adamın. O luppoyu almazsa onun başını yiyecektir o eş.
Tatlı krizini dindirebilmek, gerekirse kuyrukta beklemeyi bile gerektirir bu yüzden.
aç kaldıysanız luppo yiyin.susuz kaldıysanız cola için.
Gecenin kazananı...

Milyon dolar harcasa bu kadar büyük reklam yapamazdı.
Bir gecede, akla hayale sığmayacak şekilde, bilinirliği artan, ürün.
Bedavaya iyi reklam yaptı.
görsel
bedava reklam yapan marka.
halley'den iyidir. en azından çeşitliliği daha yüksek.

yine de uğruna corona olmayı göze almazdım.
bugün bulgur almak için markete gitmiştim. gitmişken luppo da aldım. hem de vişnelisinden. çok ileri görüşlüyüm. iyi ki almışım yoksa 2 gün lupposuz kalacaktım. düşünemiyorum o koca 2 gün nasıl geçecekti.

özetle luppo candır.
görsel

Sahibi şu an böyle değilse ben de bir şey bilmiyorum.
Bu gece yaptığı reklamın değeri en az 5 milyon dolardır.
hayat memat meselesi haline gelebilecek abur cubur.
görsel

Sokağa çıkma yasağından önce ilk alınacak şey galiba.
tadı efsane olan sandviç kek.
halley'in biraz daha yumuşak versiyonu diyebiliriz. yumuşaklığından dolayı yemesi kolay olduğu için kendinizi frenlemeniz zor olabilir. boyutu da bir hayli küçük.
pek güzel pek lezzetli bişey. yiyiniz.
mikrodalgada ısıtınca sufleye yakın bir hale gelen, tadı güzel aburcubur.
Çikolata kapli marshmallow dolgulu halley tipli kek. Cok lezzetli bulduğum tüketirken içimi sızlatan ama vazgeçemedigim tek aburcubur cinsi.
© copyright 2005 - 2026