bugün
- kiraz cicegi kolonyasi24
- sözlük yazarlarının tatlıları13
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan10
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- corona bira içen erkek5
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat5
- velvet37
- bik bik'in mutfağına konuk olmak11
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- sözlüğün en popi erkeği5
- uzak dur benden sözlük4
- domalan kız7
- kuran da namazın olmaması21
- ctrlx10
- koca istiyom gel beni al3
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi4
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- bik bik'in mutfağı3
- istanbul da ev kiraları6
- ilk defa arkadan verecek olan kız2
- mason greenwood6
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar5
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- karşı cinste çekici gelen şeyler2
- sevgiliyle ormanın derinliklerine gitmek3
- yaşlılık kaç yaşında başlıyor sorunsalı4
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- bizi ne zaman sevecekler5
- japon kızı2
- saraca finch house24
- iş arkadaşlığı9
- cevabı bilinmeyen sorular6
- 31 yaşında bakire olan kız9
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek8
- en tehlikeli kadın tipi7
- emlak balonunun artık patlamak zorunda olması2
- kedilerin evdeki boş duvara bakıp kitlenmesi3
- ehli sünnet hocalar11
- aldatırken kocasıyla telefonda konuşan kadın3
- kırım kongo kanamalı ateşi4
- götü yuvarlak olan kadın2
- bir yazarı ensesinden tutup blowjob yaptırmak4
- mehdinin bir anda gelecek olması3
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı13
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- arkadaşın karısının at gibi olması7
- ekrem imamoğlu14
- bonnie tyler4
- peter magyar2
- kalça ellemek6
12.12.13 tarihli lazio-trabzonspor maçında trabzonsporun sol kanadını delik deşik etmiş 22 yaşındaki sağ bek oyuncusu.
bu adam geleceğin (bkz: maicon)u demedi demeyin.
bu adam geleceğin (bkz: maicon)u demedi demeyin.
trabzonspor'un kap'a bildirdiği sağ bek.
12 aralık 2013'te trabzonspor'un sol kanadını nasıl delik deşik etmiş ise şimdi süper lig takımlarının sol kanatlarını delik deşik etmek üzere trabzonspor'a transfer olmuştur.
ne kadar nokta transfer olduğunu bugünkü trabzonspor-bursaspor maçında göstermiş oldu. kademede çok hata yapmıyor, yapsa da cok cabuk telafı edebılıyor aşırı hızlı.
sade oynuyor. bariz hatalar yapmıyor. bir sağ bekten beklenilen de bu zaten. umarım başarısı daim olur.
sade oynuyor. bariz hatalar yapmıyor. bir sağ bekten beklenilen de bu zaten. umarım başarısı daim olur.
galatasarayımızda görmek istediğimiz ve benim saçlarına kurban olduğum, elzem oyuncu.
ben bu adamı fm'de gayet uygun bonservisle galatasaray'a almıştım ama elimde patlamıştı. adam genelde 5.70 ortalamayla oynuyordu, potansiyeli de 2 yıldıza falan düşmüştü * trabzon'a geldiğinde de epey taşak geçmiştim. şimdi herif trabzon'u ayakta tutuyor. vay anasını diyorum ve sözlerime noktayı koyuyorum.
Dün gece Beşiktaş'ın sol tarafına adeta duvar örmüş sağ bek. Çok güçlü fiziği var. Arkadan yardım gelmeksizin geçmek mümkün değil, öyle bir adam. Motta teşkosu dün hücumda hiç varlık gösteremediği için bu adamı geçemedi bizimkiler. Tosic olsaydı o zaman Cavanda için gerçek bir sınav olurdu bu maç.
ama adam gerçekten ayı gibi, STSL'de fiziğini bu kadar iyi kullanan oyuncuların sayısı 2 elin parmaklarını geçmez diye düşünüyorum. Daha da 25 yaşındaymış, Trabzon'u tebrik etmek lazım sağlam transfer.
ama adam gerçekten ayı gibi, STSL'de fiziğini bu kadar iyi kullanan oyuncuların sayısı 2 elin parmaklarını geçmez diye düşünüyorum. Daha da 25 yaşındaymış, Trabzon'u tebrik etmek lazım sağlam transfer.
Fm de fenere almistim 4 yildiz olmustu bir senede. Maas istemisti yollamistim
çok fena oynayan topçu inşallah nazar değmez. net.
Sen insan degilsin amına koyayım dedigim sag bek futbolcusu gücünü kim 105 yaptı bunun?
Böyle bir bek futbolcumuz olsun istedim yani 12 senedir sabriye katlanıyoruz mk ileriye bir gidiyor dönmek bilmiyor bu adam taş gibi bek yav.
(bkz: Sebastian perez) tarzı bir sag bek futbolcusu bu inşallah galatasarayımıza alınır ne diyeyim.
Böyle bir bek futbolcumuz olsun istedim yani 12 senedir sabriye katlanıyoruz mk ileriye bir gidiyor dönmek bilmiyor bu adam taş gibi bek yav.
(bkz: Sebastian perez) tarzı bir sag bek futbolcusu bu inşallah galatasarayımıza alınır ne diyeyim.
şimdiden türkiye ligine gelmiş en iyi sağ bek diyebiliriz. 3 kızkardeşliler hiç bik bik ötmesin. kendi takım taraftarları da bunu söylüyor.
seni bu takıma alanın allah ne muradı versin.
genelde tam tersi söylenir, sövülür. ama bu başka. istisna.
seni bu takıma alanın allah ne muradı versin.
genelde tam tersi söylenir, sövülür. ama bu başka. istisna.
Süperligin tartışmasız en iyi sağ beki.
Adam mermiden hızlı koşuyor aq. Biseswar'ı geriden gelip önündeki topu alması, bilek hareketleri attığı paslar muhteşem...
Adam hakkını veriyor.
Adam hakkını veriyor.
eyi topçu .olan bosingva reise oldu .
koy cavandayı sağ açığa bosingwa yı bek'e cavanda bosingwayı terletmez...düşünür reisini
Fm de perunun toprak sahalarinda buldum bu cocugu. Yuzumu kara cikartmadi helal olsun.
görsel
son zamanlarda, hızıyla ilgili olarak, çok fazla capse konu olmuş olan profesyonel futbolcu.
hakkında en beğendiğimse bu fotoğraf oldu.
son zamanlarda, hızıyla ilgili olarak, çok fazla capse konu olmuş olan profesyonel futbolcu.
hakkında en beğendiğimse bu fotoğraf oldu.
çok formda ve kaliteli gözüküyor.çünkü daha yasin öztekin'e karşı oynamadı.
Theagent Cavanda Yasin'i çok rahat markajlar herifte deli gibi ciğer var.
salih dursun'dan iyi olmayan sağ bek.
espanyol'a satılan sağ bek.
hızı dışında bir numarası yoktu.
hızı dışında bir numarası yoktu.
salalım bordo cavandalıları ağbi.
çıplak gezmesi kendine olan güvenini simgeler. adam haklı olabilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar