bugün
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- kolesterol6
- bir şey söyle13
- sevgiliden duyulan en acı cümle3
- hasım olan mafya liderlerini kim barıştırır3
- melih gökçek soruşturması ne oldu21
- akp nin arzu ettiği muhalif tipi6
- netanyahu'ya vatana ihanet suçlaması3
- meme yalarken düşünülen şeyler8
- toplum baskısı yüzünden entry girememek2
- yağmurdan nefret etmek9
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- yağmuru romantik bulan tip5
- diyabet3
- hapiste kalanlardan kira bedeli alınması3
- romanya53
- konya misafirperverliği2
- sözlükçe aç kalsak birbirimizi yer miyiz3
- adam yine kazanacak5
- fatma betülleri doyurmak5
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
- istanbul şu an bulutlu 19 derece2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı5
- aliarnas2
- alfabede j harfi neden var4
- 28 eylül 2026 deniz göktaş'ın ilk duruşması5
- sözlüğün meme platformuna dönmesi8
- kemal kılıçdaroğlu3
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis9
- deniz göktaş2
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi15
- yağmurlu havalarda yapılabilecek en güzel şeyler3
- patrona sigorta yap diye yalvarmak3
- heyt bey'nin fon olayından para kazanmış olması7
- albea var mı abi düşük kilometreli6
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur34
- fatma betül sayan kaya39
- sırbistan da vucic'in istifası3
- dünya61
- almanya25
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı8
- crp2
- süper para kazanma yöntemi buldum garanti6
- türkiye24
- nihat genç5
- karton toplayan çocuk16
- golden axe2
- sözlük kızlarının ojeleri16
bari bu finalin bir sinema filmini yapsınlar höyküre höyküre ağlayalım sinemada. nolur lan!
iyi ki o finali yapmamış dedirten efsane dizi/dizimiz.
bu final gerçek hikayesi mi yoksa değil mi bilmiyorum ama, eğer gerçek hikayesi olsaydı ve çekilseydi çok üzülürdük eyvallah ama, o erdal bakkal'ın, iskender baba'nın, çakma ve ak sakallı dedelerin, ismail abi'nin, yavuz'un; mecnun'un kafasındaki hayali karakterler olduğunu bilmek, yani o karakterlerin hiç varolmamış olduğunu bilmek daha bi üzerdi bizi..
bu final gerçek hikayesi mi yoksa değil mi bilmiyorum ama, eğer gerçek hikayesi olsaydı ve çekilseydi çok üzülürdük eyvallah ama, o erdal bakkal'ın, iskender baba'nın, çakma ve ak sakallı dedelerin, ismail abi'nin, yavuz'un; mecnun'un kafasındaki hayali karakterler olduğunu bilmek, yani o karakterlerin hiç varolmamış olduğunu bilmek daha bi üzerdi bizi..
ismail abinin balık, erdal bakkalın tuzluk, yavuzun yaprak gölgesi ve mecnun ve leylaların hallerinin sadece aklından geçen kurgular olduğunu duyunca olan morali sıfırın altına indiren dizi.. daha ne diyeyim, film yapsalar oturur ağlarım hiç gocunmam.
finali 25 yaprak dökümü gücündedir.
evet güzel bir son ama vellakin lost dizisi finalinde hayal kırıklığı tadı olan bitmemiş dizi.
finali gayet hoş olan dizi. lakin biraz düşününce, leylalarla alakalı kısım çok iğreti duruyor orda. tek leyla devam etseydi, elbette finali onla olacaktı ve kaan gibi gerçek olan tek karakter o olacaktı. ilkokul aşkı, sürekli ziyarete gelecekti belki, yahut koşmu kızı sürekli cama çıkacaktı bir şekilde. ama çorap değişir gibi leyla değişince, izlediği dizilerdeki kadınlar işte demek durumunda kaldı. galiba. ya da benim gönlümden böyle bir burukluk geçiyor bu konuyla alakalı, bilemedim.
sonu mükemmel biten bir dizi hala ağlıyorum. videosunu izledim sadece. fakat olayları bildiğim için baya kötü oldum. videoyu izleyince normaldim de.
sonra bir an düşündüm gerçekten böyle insanlar var ve biz aslında bunların hayal dünyasını izlemişiz. kafasında kurguladığı, belki de yapmak istediği ama yapamadığı. Mecnunu hep neşeli haliyle tanırdık ama onu o şekilde görünce çok fena oldum. Çok iyi kurgulanmış hatta bence bu baştan bu şekilde ayarlanmış. helal.
sonra bir an düşündüm gerçekten böyle insanlar var ve biz aslında bunların hayal dünyasını izlemişiz. kafasında kurguladığı, belki de yapmak istediği ama yapamadığı. Mecnunu hep neşeli haliyle tanırdık ama onu o şekilde görünce çok fena oldum. Çok iyi kurgulanmış hatta bence bu baştan bu şekilde ayarlanmış. helal.
iyi ki devam etmemiş dediğim dizidir. ben de özledim adlı dizi de ki finali görseydim çok etkilerdi. böyle öğrenmek daha iyi oldu.
Final sahnesi ile düşündürmüştür.
https://www.youtube.com/watch?v=5qclnbsqiaE
https://www.youtube.com/watch?v=5qclnbsqiaE
afili filintalar facebook sayfasından:
--spoiler--
Kendi çölünde kaybolanların hikayesiydi, umudunu yitirmeden bekleyenlerin, hüznün olduğu yerde kahkahayı eksik etmeyenlerin, hala sevdiği kızın gözlerine bakıp seni seviyorum demekte zorlananların, aşka hikayelere dahil olamadığı için kendi hikayelerini yazanların, bazen küfürlü konuşup aşkla susanların, kafası hayli karışık olanların, güçlü olmak istemeyenlerin, daha çok deneyen, daha çok yenilen, hep deneyen ve hep yenilenlerin hikayesiydi...
Bizim hikayemizdi...
--spoiler--
--spoiler--
Kendi çölünde kaybolanların hikayesiydi, umudunu yitirmeden bekleyenlerin, hüznün olduğu yerde kahkahayı eksik etmeyenlerin, hala sevdiği kızın gözlerine bakıp seni seviyorum demekte zorlananların, aşka hikayelere dahil olamadığı için kendi hikayelerini yazanların, bazen küfürlü konuşup aşkla susanların, kafası hayli karışık olanların, güçlü olmak istemeyenlerin, daha çok deneyen, daha çok yenilen, hep deneyen ve hep yenilenlerin hikayesiydi...
Bizim hikayemizdi...
--spoiler--
finalinin anlatımı bile tüm duygularımızı alt üst etti.
final gibi finaldir. 3 dizi daha çıkar o finalden, öyle derin ve inanılmaz güzel, tüylerini diken diken ediyor insanın. helal!
dünya tarihinin en güzel mesnevisi ve yazarını google amcada ve insanların algısında ikinci plana attığı için hep ön yargıyla yaklaştığım ve izlemediğim dizidir. evet çok saçma belki böyle bir bakış açısı fakat - her ne kadar dizi söylendiği gibi başarılı olsa bile- ısınamıyorum ismine. bu tutuculuğumun açıklaması belki de klasiklerin ve değerlerimizin yeni nesiller tarafından gözden uzaklaştırılmasına duyduğum nefrettir. zaten bu yüzden ben postmodernizmi bir türlü sevemedim. geleneğin ve klasik olanın alınıp yeni bir çağda tekrar işlenmesini düstur edinmiş bir akımın, eskiyi özendirmek bir yana insanları tembelleşmeye ve tüketiminin artmasına vesile oluyor. çünkü yaratılan bu tüketim toplumu oturup kanuninin hayatını okumaktansa dizisini izlemeyi yeğliyor. bu çağda fenomen olan eserler, ticari amaçla ortaya çıkan ve sanatsal manada hiçbir kaygı bulunmadan yaratılan eserler oldukları için bu düşmanlığım sürecek.
trt'nin yayından "kaldırdığı" ama "bitiremediği efsane dizi.
"30 bölüm izledim gülmedim. bu kadar saat izledim gülmedim" diyenlere şaşıyorum. şunu izleyeyim de güleyim deyip ekran karşısında gülmeye, kahkaha atmaya programlanmışsanız gülemezsiniz azizim bu diziye.
"30 bölüm izledim gülmedim. bu kadar saat izledim gülmedim" diyenlere şaşıyorum. şunu izleyeyim de güleyim deyip ekran karşısında gülmeye, kahkaha atmaya programlanmışsanız gülemezsiniz azizim bu diziye.
3 dakikalık efsane bir bölümle final yapan dizi. ağlatan, güldüren bizden biri gibiydi. unutmayacağız!
finalden de anladık ki bir varmış bir yokmuş.
her şey pufffff oldu.
her şey pufffff oldu.
duygusal muziklerin etkileyici secimi ile, vedasi yaralayici olmustur.
Ah be mecnun, biz de hep leylayi aradik seninle ama hep hayallerde kaldik, yanliz degilsin biliyor musun ?
Ah be mecnun, biz de hep leylayi aradik seninle ama hep hayallerde kaldik, yanliz degilsin biliyor musun ?
Allah var finali lost'un finalinden iyiymiş .
Ne balık , ne tuzluk ne de ağaç gölgesi falan anlamam aga , benim aklımda hep o renkli kişiler kalacak. O ismail abinin el sallama sahneleri kalacak , erdal bakkalın sevincinden göbek attığı sahneler kalacak , yaviz'in " aşk olsun ben öyle bir insan mıyım" demesi kalacak.
Zaten evdeki tuzluğuda çöpe attım her gördüğümde aklıma erdal bakkal gelir diye.
Zaten evdeki tuzluğuda çöpe attım her gördüğümde aklıma erdal bakkal gelir diye.
ufkumu cok derinlestiren bir finale sahiptir. Nurten neden hep siyah giymistir (tuz - karabiber ) neden üzüm erik gibi seyler kullanıldığı nedem iskender birden ev işlerinde ustalasiyor dosto neden girdi az sakalli dede neden hep ferdi Tayfur dinliyor talat abi falan hepsi cok iyi kurgulanmis tebrik ederim. Şimdi rastgele bir bölümü açıp finale gönderme kovalayasim var valla.
Lost'un finalinden iyi bir final yaptığı su götürmez bir gerçek. izlemek isteyenler için HD olarak yükledim, buraya buyursunlar:
http://goo.gl/0gmI6i
http://goo.gl/0gmI6i
3 sezonluk efsanenin finalini böğürümüze kadar sokmuş dizi.
görsel
arkadaş hepsini topla bir depoya havaya uçur.
klasik türk dizisi finali.
ne gerek var böyle şeylere.
zaten çoğu dingilde anlamamış.
görsel
arkadaş hepsini topla bir depoya havaya uçur.
klasik türk dizisi finali.
ne gerek var böyle şeylere.
zaten çoğu dingilde anlamamış.
siklenmeyen finaliyle dikkat çeken vasat dizi. bilumum video kanallarına, sosyal ağlara yüklenmesine rağmen hala tıklanmamakta, bilinmemekte.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar