bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz21
- hangi yazarla çift olursunuz28
- sabah tostu3
- penis boyu takıntısı5
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- zamanda kaybolmus yazar2
- 144p film izlemek2
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- düş sokağı sakinleri4
- ingiliz dili ve edebiyatı bitirmek4
- akp de fon krizi tartışmaları3
- tomtom mahallesi3
- ya bi siktirin gidin15
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası11
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- sözlükte bile yalnız olmak10
- üzülünce kime gidersiniz8
- ucan tekme atan hipopotam43
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- sözlük çiftleştirme servisi11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler6
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- şapka takar mısınız12
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- istanbul12
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- sarapci koala hatayi13
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- yemek yedikten sonra kusmak9
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- nervionun beni engellemesi9
- sezen taş7
- arkadaşlar buldum9
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- büyük oyunu görmek9
- şükürcülük9
- sizce karizma mıyım13
- kemalizmin çöküşü8
entry'ler (407)
az aliyolar.
hüda, Allah demektir bunu hemen herkes bilir, hangj zihniyet cocugunun adini Allah koyar? tasak mi geciyonuz aq.
hangi irk olursa olsun teroristlerle isbirligi yapan herkes basittir, adidir, cahildir.
yahu sen bujvir bujvir.
bu sene tercih verecek oldugum en baba fakultedir.
yunanistana da sürülebilirler. katildigim hakli onermedir.
iciyosan ic aq sansurlendi diye icmen yasak mi ?
oylari da icip icip veriyosunuz zaten yoksa chpnin mhpnin bu halleriyle oy almalarini aciklayamiyorum nashjhsa.
oylari da icip icip veriyosunuz zaten yoksa chpnin mhpnin bu halleriyle oy almalarini aciklayamiyorum nashjhsa.
oncelikle acacagin basliga yapacagin tanimi ve o guzel mantigini sikeyim.
cinsel tacizin sebebi hayasizlik aptallik cahillik yobazlik irticacilik vahsiliktir.
bu basliga atilan tanima gore, kapanmayi tercih etmis kiz kardeslerimizin tecavuze ugramasi hakli bi sebeptendir, keske sen benim yakinlarimda olsaydinda senin agzina sicsaydim sevgili ekonovich.
bu basligin sahibince yapilan tanim, tamamen sacmaliktir.
cinsel tacizin sebebi hayasizlik aptallik cahillik yobazlik irticacilik vahsiliktir.
bu basliga atilan tanima gore, kapanmayi tercih etmis kiz kardeslerimizin tecavuze ugramasi hakli bi sebeptendir, keske sen benim yakinlarimda olsaydinda senin agzina sicsaydim sevgili ekonovich.
bu basligin sahibince yapilan tanim, tamamen sacmaliktir.
kalpleri ancak Allah bilir ve gorur.
akpartiye destek vermeyen dinsizdir demiyorum carpitmayin sakin ulu yazarlarindan hersey beklenir.
akpartiyi sevmeyip chpye destek cikan bi gencin bi sekilde vicdanini kandirarak rahatlatmasidir.
akpartiye destek vermeyen dinsizdir demiyorum carpitmayin sakin ulu yazarlarindan hersey beklenir.
akpartiyi sevmeyip chpye destek cikan bi gencin bi sekilde vicdanini kandirarak rahatlatmasidir.
bu gunlerde iyice azmis olan ergenlerin akpartiye oy vermeyince, "asi" olunca havali oldugunu zannetmesidir.
azcik objektif olun da bi gecmisinizi arastirin nerden ne sartlarla ulke bu duruma gelebildi bi ogrenin.
adamda din iman yok, iki lafindan biri sex, ne edep ne haya var, oy kullaniyo.
azicik mantik sahibi olan, ne chp (dhkpc) ne mhp ne de o hdp (pkk) nin soyasetten zerre miktar anlamadigini gorebilir.
kisaca akpartiye oy vermeyip havali oldugunu zannetmek yeni yetme oldugunun gostergesidir.
azcik objektif olun da bi gecmisinizi arastirin nerden ne sartlarla ulke bu duruma gelebildi bi ogrenin.
adamda din iman yok, iki lafindan biri sex, ne edep ne haya var, oy kullaniyo.
azicik mantik sahibi olan, ne chp (dhkpc) ne mhp ne de o hdp (pkk) nin soyasetten zerre miktar anlamadigini gorebilir.
kisaca akpartiye oy vermeyip havali oldugunu zannetmek yeni yetme oldugunun gostergesidir.
siz tuvaletteyken kapiyi calip icerden ses geldigi halde dolu mu diye soranlara girin diye cevap verip adami saskina cevirebilirsiniz.
klise oldu ama
+ kim o ?
- ben..
allah askina, "ben" diye cevap alacagini bile bile niye kim o diye soruyosun, ses analizi mi yapacak aq.
sozluk kurallarina uymak icin biraz daha uzatayim...
sonuc olarak en sacma soru bence "kim o"dur..
klise oldu ama
+ kim o ?
- ben..
allah askina, "ben" diye cevap alacagini bile bile niye kim o diye soruyosun, ses analizi mi yapacak aq.
sozluk kurallarina uymak icin biraz daha uzatayim...
sonuc olarak en sacma soru bence "kim o"dur..
mide bulandiran basliklar.
olum boş geldiniz boş gidiceksiniz puhahah diye kahkaha attiran baslik..
basligi acan turktur. o kesin.
wtf's going on without me ha benide alin aq, ingilişce biliyoz olum borumu konusudur.
siyasi maske altindaki teroristlerin kurmus oldugu parti, allah oyunlarini bozsun.
ay hadi inş.
murat koprusunde duzenlenecek olan zirvedir, cayin dibjne vuracaz ( tabi istyen baska seylerde icebilir ) surpriz konuk sedat peker trollemiom olm valla bak.
siyasetin geldigi nokta, mavi ekran.
irticacidir.