bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz29
- sözlükte bile yalnız olmak10
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası8
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz5
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- sözlük çiftleştirme servisi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- ya bi siktirin gidin15
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- nick vermeden bir yazara seslen13
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- sarapci koala hatayi13
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- parcalandim toparlanamiyorum316
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- şapka takar mısınız12
- bana onu sormayin17
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- evandro roncatto2
- temur altunhan maxim tsigalko a todorov üçlüsü2
- bana sormadan niye entry siliyor bu yapay zeka2
- lübnan kızları4
- atilla taş'ın kızı hayatını kaybetti3
- vahşi kelebeğim3
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- düş sokağı sakinleri2
- istanbul12
- cm 03 042
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- cemil tugay11
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- özgür özel2
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- sezen taş7
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- bizim paketçi honda dio başka bişey demio2
- boşanmış anne babanın çocuğu olmak2
- uludağ sözlük sertleşme veritabanı4
- sinek as5
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
bilgi üniversitesi' nde tüketici davranışları ve pazarlama yönetimi gibi dersleri veren bir öğretim üyesidir. Ayrıca "klan euro rscg communication co." nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır.
perşembe akşamları okan bayülgen' in sade vatandaş programında haftanın yorumunu yapan, yorumlarını kaçırmadığım kişidir.
perşembe akşamları okan bayülgen' in sade vatandaş programında haftanın yorumunu yapan, yorumlarını kaçırmadığım kişidir.
kendisini bayaadır takip ediyorum bir şekilde. çok gerekli bir insan. etrafında olmak isterdim.ayrıca şöyle de şahane bir web sitesi vardır:
http://www.leventerden.com
http://www.leventerden.com
ilk kez okan bayülgen'in sade vatandaş proğramında gördüğüm ve "okan nasılda can kulağıyla dinliyor kim acaba bu adam?" dememe sebep olan ve sona takip etmeye başladığım ,fikirlerini,yorumlarını dinlemekten büyük keyf aldığım çok zeki olduğunu düşündüğüm tanışılası insandır.
mezun stajyer sayısının kadrolu çalışanlardan fazla olduğu bir ajansın patronu olan kişi.
an iti bariyle okan'ın programında konuk olan ve reklamcılık ile medya üzerine oldukça bilgi sahibi öğretim üyesi.
ukala ve tatlı insan ama doğal da.
2007'den beri sürdürdüğü iAB(Türkiye interaktif Reklam Platformu) başkanlığından istifa eden reklamcı, öğretim üyesi.
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1047784&Date=30.04.2011&CategoryID=80
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1047784&Date=30.04.2011&CategoryID=80
okan bayülgen'in ara ara programına çıkardığı kişi.
Medya kralı programında derya baykal'ın, mehmet ali erbil ile sınıf arkadaşı olduğunu söylemesi üzerine, "allah başka dert, keder vermesin" yorumuyla beni benden alan adam. Kesinlikle çok zeki.
aklında inanılmaz güzel hikayeler barındıran ve o hikayeleri müthiş üslubuyla bir o kadar da güzel anlatabilen sakallı insan.
reklamcılığın akademik kuklası. en azından reklamcılığın doğuştan gelen bir yetenek olduğuna inananlardanım. bu gibi tipler çok bilmişler korosunun zayıf insanlarıdır.
(bkz: istanbul kafası)nın sunucusu.
programı harika, izleyin.
ntv'de izledim bence son protesto hareketlerinden ötürü ketfi çok yerinde, adaım yüzünde engelleyemediği bir gülümseme vardı konuşurkan.
görmüş geçirmiş, bilen ve bildiklerini anlatan üstad. reklam, medya, işletme, istanbul gibi başlıklara, konularına hakimdir. kafası zehirdir.
suanda avea girisimci kulubunde moderatordur.
Istanbul a ufuk açicı ve artik banelleşen postmodern kısimlarıyla ilgili program yapan adam.
nasıl bu kadar itici olmayı başarabildiğini oturup kendisinden dinlemek istediğim akıllı adam. en itici sensin yahu.
Twitter arka plan resminde illuminatici olduğunu belli etmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar