bugün
- galatasaray lobisi5
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı25
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü3
- allah4
- kadir mısıroğlu'nun soyu8
- arda güler2
- kemalistler8
- aşure3
- en son ne aldınız2
- yeni bir kitaba başlama sorunu2
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor12
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı2
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı6
- 24 haziran 2026 venezuela depremi8
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- demet evgar10
- uğurcan çakır2
- hiranur vakfı'na sahte kemik yaşı davasında hapis3
- yazarların imza parfümleri14
- venezuela6
- dinleri masonlar kontrol ediyor5
- hızlı para kazanmanın yolları11
- şu an ihtiyacım var dediğin şey6
- akp'ye katılan belediye başkanları11
- 2026 dünya kupası22
- kadınların yüzlerine sürekli bir şeyler sürmesi6
- türkiye abd maçını izleyecek misiniz8
- bir insanı sevmek11
- erkekler neden az yaşar10
- sözlüğün tadının kaçması4
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler9
- mehdi hayatta ama herkes tanımıyor7
- türk kızı egosu6
- falıma bakmak isteyen var mı24
- futbol17
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi3
- dünya11
- fakirin sevmesi hak mıdır12
- boğa güreşlerini türkiye de yapsak3
- curaçao fildişi sahili maçı saat 23 te trt spor da4
- mutluluğun fark edilmemesi8
- abd'nin kaan'a motor satışına izin vermesi4
- aylık 311 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- üniversitelerin gereksiz olması3
- düşün ki o bunu okuyor16
- kıskanmak7
- kürtler 13 000 yıldır anadoluda yaşıyor4
- kadınların yanlış yapması3
- bitcoin2
- sözlük kızlarının vücutları15
bilgi üniversitesi' nde tüketici davranışları ve pazarlama yönetimi gibi dersleri veren bir öğretim üyesidir. Ayrıca "klan euro rscg communication co." nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır.
perşembe akşamları okan bayülgen' in sade vatandaş programında haftanın yorumunu yapan, yorumlarını kaçırmadığım kişidir.
perşembe akşamları okan bayülgen' in sade vatandaş programında haftanın yorumunu yapan, yorumlarını kaçırmadığım kişidir.
kendisini bayaadır takip ediyorum bir şekilde. çok gerekli bir insan. etrafında olmak isterdim.ayrıca şöyle de şahane bir web sitesi vardır:
http://www.leventerden.com
http://www.leventerden.com
ilk kez okan bayülgen'in sade vatandaş proğramında gördüğüm ve "okan nasılda can kulağıyla dinliyor kim acaba bu adam?" dememe sebep olan ve sona takip etmeye başladığım ,fikirlerini,yorumlarını dinlemekten büyük keyf aldığım çok zeki olduğunu düşündüğüm tanışılası insandır.
mezun stajyer sayısının kadrolu çalışanlardan fazla olduğu bir ajansın patronu olan kişi.
an iti bariyle okan'ın programında konuk olan ve reklamcılık ile medya üzerine oldukça bilgi sahibi öğretim üyesi.
ukala ve tatlı insan ama doğal da.
2007'den beri sürdürdüğü iAB(Türkiye interaktif Reklam Platformu) başkanlığından istifa eden reklamcı, öğretim üyesi.
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1047784&Date=30.04.2011&CategoryID=80
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1047784&Date=30.04.2011&CategoryID=80
okan bayülgen'in ara ara programına çıkardığı kişi.
Medya kralı programında derya baykal'ın, mehmet ali erbil ile sınıf arkadaşı olduğunu söylemesi üzerine, "allah başka dert, keder vermesin" yorumuyla beni benden alan adam. Kesinlikle çok zeki.
aklında inanılmaz güzel hikayeler barındıran ve o hikayeleri müthiş üslubuyla bir o kadar da güzel anlatabilen sakallı insan.
reklamcılığın akademik kuklası. en azından reklamcılığın doğuştan gelen bir yetenek olduğuna inananlardanım. bu gibi tipler çok bilmişler korosunun zayıf insanlarıdır.
(bkz: istanbul kafası)nın sunucusu.
programı harika, izleyin.
ntv'de izledim bence son protesto hareketlerinden ötürü ketfi çok yerinde, adaım yüzünde engelleyemediği bir gülümseme vardı konuşurkan.
görmüş geçirmiş, bilen ve bildiklerini anlatan üstad. reklam, medya, işletme, istanbul gibi başlıklara, konularına hakimdir. kafası zehirdir.
suanda avea girisimci kulubunde moderatordur.
Istanbul a ufuk açicı ve artik banelleşen postmodern kısimlarıyla ilgili program yapan adam.
nasıl bu kadar itici olmayı başarabildiğini oturup kendisinden dinlemek istediğim akıllı adam. en itici sensin yahu.
Twitter arka plan resminde illuminatici olduğunu belli etmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar