bugün
- yön duygusuna sahip olmamak16
- kızların açık giyinmesinin amacı29
- bik bik sözlüğün en basit yazarıdır11
- israil17
- güneş18
- saraca'nın sözlüğe dönüşü13
- hesabı nasıl sileceğiz12
- ateizmin artmasına engel olamayan dinci8
- sevişmek mi zor sevmek mi8
- eğer ben varsam tanrı da vardır18
- yazarların karısının fotoğrafları10
- namaz kılmakta zorlanmak9
- true ile barışmak için muzlu pudingini uzatmak18
- müslümanlar nasıl galip gelecek28
- kızlar penise mi paraya mı bakar sorunsalı18
- atatürk olmasaydı adınız michael ve george olurdu19
- aydın'da intihar eden genç anne22
- akplilerin radar yalanı11
- bahar candan ile dilan polat'ın helva videosu11
- cuckold13
- bokun içinde yüzerim ama chp den vazgeçmem8
- iran ile israil arasında ateşkes imzalanması18
- türkiye14
- kimsenin inanmayacağı birşey söyle14
- 0 0 7 sözlüğün en büyük değeridir24
- islam11
- allah56
- barbar kral'ın pasif olması10
- barbar kral'ın gay olması9
- alkol bağımlılığı9
- akp ve chp birleşse24
- çocukken oynadığımız pc oyunları18
- iran20
- ağaç25
- araba11
- ev23
- küçük pipili zengin vs büyük pipili fakir erkek10
- 24 haziran 2025 adana saimbeyli depremi8
- tanrı varsa beni şu anda öldürsün33
- hz muhammed10
- hazreti muhammed11
- iran'ın israil'in amına koyması13
- muzlu puding sevmek19
- 2025 iran israil çatışmaları11
- bimdeki daphne muzlu puding kıtlığı14
- sevgilinin spora gitmesi11
- ortaçağ da doğsaydınız statünüz ne olurdu25
- iran'ın katar'ı vurma ihtimali11
- mesai bitti görüşürüz8
- ulu sözlükteki libidosu yüksek kadın eksikliği24

entry'ler (3237)
Şekerli parfüm
Skechers ayakkabı (skechersdan başka marka bilmezler çünkü)
Pandora bileklik.
Şiveli diksiyon.
Skechers ayakkabı (skechersdan başka marka bilmezler çünkü)
Pandora bileklik.
Şiveli diksiyon.
Şu sıralar stanley yemek termosu alıp yapmayı düşündüğüm davranış.
Çalıştığım şirkette çıkan yemeği sokak köpeğine veriyorum o bile yemiyor.
Çalıştığım şirkette çıkan yemeği sokak köpeğine veriyorum o bile yemiyor.
Eskiden ben de böyle tiplere yukardaki yazarlar gibi düşünürdüm, emin olun sizinle aynı kafadaydım.
Çünkü hiç gerçekten aşık olmamıştım aşk ne lan falan falan diyip olaya tamamen mantıksal yaklaşırdım ama o işler emin olun öyle olmuyor bu kafadaki yazarlar da benim gibi gençlik döneminde böyle düşünenlerdir muhtemelen
Gerçekten iliklerinize kadar aşık olduğunuz kadın tarafından bir başkasına tercih edilmediyseniz o kadın tarafından nankörlüğe maruz kalmadıysanız bu adamın neden böyle haykırdığını anla(ya)mazsınız.
Çünkü hiç gerçekten aşık olmamıştım aşk ne lan falan falan diyip olaya tamamen mantıksal yaklaşırdım ama o işler emin olun öyle olmuyor bu kafadaki yazarlar da benim gibi gençlik döneminde böyle düşünenlerdir muhtemelen
Gerçekten iliklerinize kadar aşık olduğunuz kadın tarafından bir başkasına tercih edilmediyseniz o kadın tarafından nankörlüğe maruz kalmadıysanız bu adamın neden böyle haykırdığını anla(ya)mazsınız.
Maalesef arkadaşlar bu bir evrim gerçeğidir.
eğer bir erkek olarak yeterince güç sahibi değilseniz (para statü vs) ve sevince duygu kontrolünüzü kaybedip saçınızı süpürge edercesine o kadının her istediğini yapıyorsanız günün sonunda mutlaka tekmeyi yiyeceksiniz hazır olun.
Bu olayı iliklerime kadar yaşamış bir erkek olarak kadınlar evet sınır çizebilmenize, maskülenitenize bakarlar ama eğer hem bu yok hem de maddi olarak yetersizseniz günün birinde mutlaka sizin yerinize başka birisini tercih edecektir. Kadınların asla ama asla sözlerine inanmayın ağızlarından çıkana değil yaptığı davranışlar ağzından çıkanla bir mi değil mi ona bakın. Kadınların sevgisi saygıya dayalıdır bizim gibi dümdüz ölümüne sevmezler. Sizi o şekilde tek bir kadın sever o da annenizdir hatta o bile eğer maddi gücünüz yoksa o bile sizi sevmez.
eğer bir erkek olarak yeterince güç sahibi değilseniz (para statü vs) ve sevince duygu kontrolünüzü kaybedip saçınızı süpürge edercesine o kadının her istediğini yapıyorsanız günün sonunda mutlaka tekmeyi yiyeceksiniz hazır olun.
Bu olayı iliklerime kadar yaşamış bir erkek olarak kadınlar evet sınır çizebilmenize, maskülenitenize bakarlar ama eğer hem bu yok hem de maddi olarak yetersizseniz günün birinde mutlaka sizin yerinize başka birisini tercih edecektir. Kadınların asla ama asla sözlerine inanmayın ağızlarından çıkana değil yaptığı davranışlar ağzından çıkanla bir mi değil mi ona bakın. Kadınların sevgisi saygıya dayalıdır bizim gibi dümdüz ölümüne sevmezler. Sizi o şekilde tek bir kadın sever o da annenizdir hatta o bile eğer maddi gücünüz yoksa o bile sizi sevmez.
Çok aşırı itici bir kadın bence.
Aşık olduğum kadının kokusuydu. Onda aldığımda beni çok başka diyarlara götürüyordu
Muhteşem bir kadın parfümü.
Muhteşem bir kadın parfümü.
Çocukluğumda ve ergenliğimde whooper’ını bayılarak yediğim 2016 yılından beri kapısından bile geçmediğim hamburger zinciri.
Arkadaşlar kendisine saygısı olan adam burdan su bile içmez yaptıkları hamburger eti et değil ekmekleri ekmek değil içinde bir sürü katkı maddesi ve monosodyum glutamat var adeta bir kimya labı gibi.
Butik hamburgercilerin hamburgerlerinden lezzetli mi evet lezzetli çünkü msg var içinde.
Arkadaşlar kendisine saygısı olan adam burdan su bile içmez yaptıkları hamburger eti et değil ekmekleri ekmek değil içinde bir sürü katkı maddesi ve monosodyum glutamat var adeta bir kimya labı gibi.
Butik hamburgercilerin hamburgerlerinden lezzetli mi evet lezzetli çünkü msg var içinde.
Teoman - duş.
Bu safsatanın daniskasıdır çünkü ten, kafa, ruh uyumunun olduğu kadına temas etmeye yan yana olmaya vakit geçrmeye doyamazsın.
Bakın arkadaşlar bu yazacağım şeyleri evet hayata tamamen rasyonel bakmasıyla tanınan “phileo sophia “olarak yazacağım
Arkadaşlar aşk denilen bir duygu var ten uyumunu, kafa uyumunu dibine kadar hissettiğiniz öpmeye koklamaya doyamadığınız yanından ayrıldığınız saniye özlemeye başladığınız çok değişik bir duygu, his bu. Dünyayı çekilir kılan nadir şeylerden birisi bence bu hissi yaşadığınız kadınla sevişmek öpmek dokunmak hatta ellerini tutmak bile çok başka bir hissiyat.
Ama olmayınca bazı şeyler olmuyor işte.
Arkadaşlar aşk denilen bir duygu var ten uyumunu, kafa uyumunu dibine kadar hissettiğiniz öpmeye koklamaya doyamadığınız yanından ayrıldığınız saniye özlemeye başladığınız çok değişik bir duygu, his bu. Dünyayı çekilir kılan nadir şeylerden birisi bence bu hissi yaşadığınız kadınla sevişmek öpmek dokunmak hatta ellerini tutmak bile çok başka bir hissiyat.
Ama olmayınca bazı şeyler olmuyor işte.
Not: Ne sağcılıkla ne solculukla ne din ne de imanla alakası olan birisiyim. Bunu yazıyorum ki beni muhafazakar sanmasınlar. Sandığa da gitmedim oyumu kullanmadım yani.
Adana resmen bildiğin bok kokuyor ulaşımı berbat, toplu taşıma düzeni berbat, yolları berbat. Çukura girmeden 10 metre gidemiyorsunuz arabam, motorum haşat oluyor zik zak çize çize gidiyorum yollarda köy yolu gibi. Tek yaptığı şey sms atmak.
Başka şehirlerden gelen arkadaşlarım adana büyük köy yea diye dalga geçiyorlar haklılar da.
Bu kadar berbat bir belediyeye 2. Sefer oy vermek bir şeyi körü körüne destelemenin ürünü işte. Bu ülkeden bu yüzden umudum yok.
Adana resmen bildiğin bok kokuyor ulaşımı berbat, toplu taşıma düzeni berbat, yolları berbat. Çukura girmeden 10 metre gidemiyorsunuz arabam, motorum haşat oluyor zik zak çize çize gidiyorum yollarda köy yolu gibi. Tek yaptığı şey sms atmak.
Başka şehirlerden gelen arkadaşlarım adana büyük köy yea diye dalga geçiyorlar haklılar da.
Bu kadar berbat bir belediyeye 2. Sefer oy vermek bir şeyi körü körüne destelemenin ürünü işte. Bu ülkeden bu yüzden umudum yok.
Parfümden anlamayanların salladığı muhteşem, gourmaid designer ama niş kalitesinde kokan parfüm.
Ama bunu kullanmak için gerçekten sivas, kars gibi soğuk şehirlerde yaşamanız lazım
Ama bunu kullanmak için gerçekten sivas, kars gibi soğuk şehirlerde yaşamanız lazım
Saat erkeğin en güzel ve tek aksesuarıdır.
Saatten kastım giyim markaların veya telefon markalarının ürettiği cihazlar değil.
Saat markalarının ürettiği saatlerden bahsediyorum casio,seiko, orient, citizen, hamilton
Hem mükemmel bir aksesuar hem de mükemmel bir mirastır hele ki isviçre yapımıysa takma da yanında yat.
Saatten kastım giyim markaların veya telefon markalarının ürettiği cihazlar değil.
Saat markalarının ürettiği saatlerden bahsediyorum casio,seiko, orient, citizen, hamilton
Hem mükemmel bir aksesuar hem de mükemmel bir mirastır hele ki isviçre yapımıysa takma da yanında yat.
1800 km oldu hala çok memnunum 2000de yağını değşştir devam.
70 bin oda yetmez bana neden 80 bin değil?
Allahın kezbanıdır, kezbanın önde gidenidir.
Beraber çalıştığım bir kız var niğdeli, niğde şivesiyle konuşunca sevimli olduğunu zannediyor benim kusasım geliyor.
Beraber çalıştığım bir kız var niğdeli, niğde şivesiyle konuşunca sevimli olduğunu zannediyor benim kusasım geliyor.
O tırnakları benim için yaptırdıysa, bir de kırmızı ve şarap bordosu rengiyse bu beni aşırı yükselten bir detay.
Bir erkek olarak bende hiç olmayan ama şu sıralar üzerinde çalıştığım şey.
Bir erkek için duygusal kontrol çok ama çok önemli. Öfkeyi kontrol edebilmek, kadının sizi çileden çıkartan davranışları karşısında sakinliği koruyabilmek, sinirlenip mantığı devre dışı bırakmamayı başarabilmek çok önemli.
Bir erkek için duygusal kontrol çok ama çok önemli. Öfkeyi kontrol edebilmek, kadının sizi çileden çıkartan davranışları karşısında sakinliği koruyabilmek, sinirlenip mantığı devre dışı bırakmamayı başarabilmek çok önemli.