bugün
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- 30 ağustos zafer bayramı14
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- tai lung44
- 0 0 713
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı27
- sözlüğün en bohem yazarı5
- abd greko roma ve juda sentezini temel alır2
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- kadir mısıroğlu'nun dedelerini denize döktük2
- baldız baldan tatlıdır3
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- rafael leao33
- türklerin türkiye de asimile olması3
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
- tarihsizlik3
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- cem yılmaz7
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- aleksey batrakov11
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- mustafa kemal atatürk6
- rafael leao victor osimhen leroy sane9
- galatasaray korkusu2
- tom holland5
- murat ağırel3
- muhabbeti sarmayan kız3
- menzil cemaati ne üretiyor9
- fenerbahçe24
- salo or 120 days of sodom filmini izlemek2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- ne kadar şanslı birisin2
- övülmekten hoşlanmayan insan2
- futbol10
- sarapci koala73
- junko furuta2
- tarkan'ın saçlarını kestirmesi2
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı2
- 30 ağustos 20262
- yeğen2
- süper lig6
- ingilizler5
- s'i l v'e r m'i s t5
- arkadaşlar hesabı silicem14
- sözlük yazarlarının nahları9
- günün sözü23
- ben geldim naneler8
entry'ler (3311)
Bilim teknoloji.
Yakında almanya gibi dünya çapında markalarımız olacak bizim de audi mercedes bosch gibi dünya çapında markalarımız olacak menzil sayesinde.
Bekleyin ve görün!!!!
Yakında almanya gibi dünya çapında markalarımız olacak bizim de audi mercedes bosch gibi dünya çapında markalarımız olacak menzil sayesinde.
Bekleyin ve görün!!!!
Kendisine saygısı olmayan insandır.
(bkz: cem yılmaz)
(bkz: bir dahaki sefere kralsın be oğlum)
Videosunu bir izlemenizi tavsiye ederim
Su götürmez bir gerçek. istinai durumunu hiç görmedim.
(bkz: bir dahaki sefere kralsın be oğlum)
Videosunu bir izlemenizi tavsiye ederim
Su götürmez bir gerçek. istinai durumunu hiç görmedim.
30 yaşındayım hiç istisnasını görmedim.
Bir erkek olarak “yakışıklı” sıfatı denilince benim aklıma ilk 2 isim geliyor brad pitt ve kıvanç.
Ecrin, eymen, asel şu isimlerin iticiliği çok başka seviye.
Türk milliyetçiliği değildir islam milliyetçiliği onlarınki.
Atatürk’ün türk subayı tarifinin ete kemiğe bürünmüş halidir.
Efsane komutana sallayanlara dikkat edin Yeşilciler ve kızılcı hepsi.
Efsane komutana sallayanlara dikkat edin Yeşilciler ve kızılcı hepsi.
Muhteşem bir insandır tek kelimeyle muhteşem harikulade bir insandır ahmet hoca.
Katıldığı tüm programları oturun durdura durdura düşüne düşüne izleyin muhteşem bir adam.
Katıldığı tüm programları oturun durdura durdura düşüne düşüne izleyin muhteşem bir adam.
Bakın arkadaşlar ben bu kavgaları yapalı, bırakalı çok oldu yaşım 30 oldu artık bunları tartışmayı bırakmıştım insanların neye inandığını umursamıyordum isterse maymuna tapsınlar.
Ama bana hep şu tiksinç gelmiştir hatta benim dinle bağlantımı koparma sebebim lise 2. Sınıfta şu nedenden olmuştu ; biz bir iyiliği eğer fayda güderek yapıyorsak o yaptığımız eylem ahlaki bir eylem olmuyor. Biz doğduğumuzda herhangi bir şeye inanarak dünyaya gelmiyoruz saf tertemiz vicdanımızla geliyoruz
Benim çevremdeki dindarlar mesela perşembe günü iyilik meleğine dönüşüyor neden? Çünkü cuma gününün kutsallığına inanıyorlar ve daha fazla sevap kazandıklarını düşündükleri için bunu yapıyorlar
işte arkadaşlar ahlak dediğimiz olay burada başlıyor daha fazla açmayayım, bilmem anlatabildim mi?
Ama bana hep şu tiksinç gelmiştir hatta benim dinle bağlantımı koparma sebebim lise 2. Sınıfta şu nedenden olmuştu ; biz bir iyiliği eğer fayda güderek yapıyorsak o yaptığımız eylem ahlaki bir eylem olmuyor. Biz doğduğumuzda herhangi bir şeye inanarak dünyaya gelmiyoruz saf tertemiz vicdanımızla geliyoruz
Benim çevremdeki dindarlar mesela perşembe günü iyilik meleğine dönüşüyor neden? Çünkü cuma gününün kutsallığına inanıyorlar ve daha fazla sevap kazandıklarını düşündükleri için bunu yapıyorlar
işte arkadaşlar ahlak dediğimiz olay burada başlıyor daha fazla açmayayım, bilmem anlatabildim mi?
Savunduğum görüştür.
Neden? Çünkü türkiye’nin içinde bulunduğu durumda buna ihtiyacı var. Araplaştırmaya karşı en güzel panzehir bu. Irkçılıkla karıştırmayın bunu araplaştırılmaya karşı panzehir gibi görün önce bu tehlikeyi atlatalım sonrasına bakarız.
Neden? Çünkü türkiye’nin içinde bulunduğu durumda buna ihtiyacı var. Araplaştırmaya karşı en güzel panzehir bu. Irkçılıkla karıştırmayın bunu araplaştırılmaya karşı panzehir gibi görün önce bu tehlikeyi atlatalım sonrasına bakarız.
(bkz: bir kızın kezban olduğunu anlama yolları)
(bkz: kezban dedected)
Sosyal medyada kezban kızların profilinde yazan dua.
(bkz: kezban dedected)
Sosyal medyada kezban kızların profilinde yazan dua.
Ecrin
Eymen
Asel
Nisa vs vb isimler.
Eymen
Asel
Nisa vs vb isimler.
Bir ülkenin ve toplumun ileriye gidebilmesindeki en büyük engel şükürcülüktür.
Adam parasızlıktan sabah akşam simit yiyor sürekli karbonhidrat yiyor proteinin tadını unutmuş çok şükür diyip milyonlarca doları olan adamı savunuyor.
Adam parasızlıktan sabah akşam simit yiyor sürekli karbonhidrat yiyor proteinin tadını unutmuş çok şükür diyip milyonlarca doları olan adamı savunuyor.
Dinden imandan maneviyattan bahsederler ama maddiyata, paraya aşıklardır.
https://www.uludagsozluk.com/e/39344490/
Bu entry’imde de yazdığım gibi şehit ailelerine saygısızlık terbiyesizlik yaptığı halde hakkında soruşturma açılmamış kişi.
Hiç kimse şehit ailelerine saygısızlık yapamaz.
Bu entry’imde de yazdığım gibi şehit ailelerine saygısızlık terbiyesizlik yaptığı halde hakkında soruşturma açılmamış kişi.
Hiç kimse şehit ailelerine saygısızlık yapamaz.
Yarrak gibi kokması
Gülüşünün ve gülüş sesinin itici, çirkin olması
Şiveli konuşması
Ağzında bir lokma varken konuşması .
Gülüşünün ve gülüş sesinin itici, çirkin olması
Şiveli konuşması
Ağzında bir lokma varken konuşması .
Toplumun ileriye gitmesindeki en büyük engeldir.
Doğru bu. Hamur işi karbonhidrat yediğinizde sadece 1-2 saatlik tokluk sağlanır sonra kan şekeri yükselir tekrar acıkırsınız.
Uzun süre tok kalmak için doğal yağlardan zengin bol proteinli yiyecekler tüketmek şart.
Uzun süre tok kalmak için doğal yağlardan zengin bol proteinli yiyecekler tüketmek şart.
Bir phileo sophia olarak hayatın özeti diyebileceğim söz.
Hayatın özeti bu söz kısa ve net.
Hayatın özeti bu söz kısa ve net.