entry'ler (3311)

menzil cemaati ne üretiyor

Bilim teknoloji.

Yakında almanya gibi dünya çapında markalarımız olacak bizim de audi mercedes bosch gibi dünya çapında markalarımız olacak menzil sayesinde.

Bekleyin ve görün!!!!

her gün poğaça simit yemek

Kendisine saygısı olmayan insandır.

dindarların çoğunun fakir olması

(bkz: cem yılmaz)
(bkz: bir dahaki sefere kralsın be oğlum)
Videosunu bir izlemenizi tavsiye ederim

Su götürmez bir gerçek. istinai durumunu hiç görmedim.

dindarların çoğunun fakir olması

30 yaşındayım hiç istisnasını görmedim.

yakışıklı erkek denince akla gelen isim

Bir erkek olarak “yakışıklı” sıfatı denilince benim aklıma ilk 2 isim geliyor brad pitt ve kıvanç.

arapça isimlerin iticiliği

Ecrin, eymen, asel şu isimlerin iticiliği çok başka seviye.

ümmetçilerin vatan sevgisi

Türk milliyetçiliği değildir islam milliyetçiliği onlarınki.

osman pamukoğlu

Atatürk’ün türk subayı tarifinin ete kemiğe bürünmüş halidir.

Efsane komutana sallayanlara dikkat edin Yeşilciler ve kızılcı hepsi.

ahmet arslan

Muhteşem bir insandır tek kelimeyle muhteşem harikulade bir insandır ahmet hoca.

Katıldığı tüm programları oturun durdura durdura düşüne düşüne izleyin muhteşem bir adam.

din ve ahlak

Bakın arkadaşlar ben bu kavgaları yapalı, bırakalı çok oldu yaşım 30 oldu artık bunları tartışmayı bırakmıştım insanların neye inandığını umursamıyordum isterse maymuna tapsınlar.

Ama bana hep şu tiksinç gelmiştir hatta benim dinle bağlantımı koparma sebebim lise 2. Sınıfta şu nedenden olmuştu ; biz bir iyiliği eğer fayda güderek yapıyorsak o yaptığımız eylem ahlaki bir eylem olmuyor. Biz doğduğumuzda herhangi bir şeye inanarak dünyaya gelmiyoruz saf tertemiz vicdanımızla geliyoruz
Benim çevremdeki dindarlar mesela perşembe günü iyilik meleğine dönüşüyor neden? Çünkü cuma gününün kutsallığına inanıyorlar ve daha fazla sevap kazandıklarını düşündükleri için bunu yapıyorlar

işte arkadaşlar ahlak dediğimiz olay burada başlıyor daha fazla açmayayım, bilmem anlatabildim mi?

dinsiz milliyetçilik

Savunduğum görüştür.

Neden? Çünkü türkiye’nin içinde bulunduğu durumda buna ihtiyacı var. Araplaştırmaya karşı en güzel panzehir bu. Irkçılıkla karıştırmayın bunu araplaştırılmaya karşı panzehir gibi görün önce bu tehlikeyi atlatalım sonrasına bakarız.

inşirah

(bkz: bir kızın kezban olduğunu anlama yolları)
(bkz: kezban dedected)

Sosyal medyada kezban kızların profilinde yazan dua.

fakirlerin çocuklarına koyduğu sikimsonik isimler

Ecrin
Eymen
Asel
Nisa vs vb isimler.

şükürcülük

Bir ülkenin ve toplumun ileriye gidebilmesindeki en büyük engel şükürcülüktür.

Adam parasızlıktan sabah akşam simit yiyor sürekli karbonhidrat yiyor proteinin tadını unutmuş çok şükür diyip milyonlarca doları olan adamı savunuyor.

niğdeliler

Dinden imandan maneviyattan bahsederler ama maddiyata, paraya aşıklardır.

şerife boz

https://www.uludagsozluk.com/e/39344490/

Bu entry’imde de yazdığım gibi şehit ailelerine saygısızlık terbiyesizlik yaptığı halde hakkında soruşturma açılmamış kişi.

Hiç kimse şehit ailelerine saygısızlık yapamaz.

bir kızdan soğuma nedenleri

Yarrak gibi kokması
Gülüşünün ve gülüş sesinin itici, çirkin olması
Şiveli konuşması
Ağzında bir lokma varken konuşması .

şükürcülük

Toplumun ileriye gitmesindeki en büyük engeldir.

protein almadan doyulamayacağı gerçeği

Doğru bu. Hamur işi karbonhidrat yediğinizde sadece 1-2 saatlik tokluk sağlanır sonra kan şekeri yükselir tekrar acıkırsınız.

Uzun süre tok kalmak için doğal yağlardan zengin bol proteinli yiyecekler tüketmek şart.

paran varsa yancıkta sikin oynar amcıkta

Bir phileo sophia olarak hayatın özeti diyebileceğim söz.

Hayatın özeti bu söz kısa ve net.
© copyright 2005 - 2026