bugün

tek suçu vatanını çok sevmektir.
yurdum lezzetlerinde, yarın ki lezzet durağımız, konya. kaçırmayın!
son çalışmaları ile adanalıların erkek üreme organının boyunun türkiye ortalamasının 2 katından fazla olduğunu tespit ettiğini öğrendiğimiz yazardır.
(bkz: oğlum bak git) sözünü fazlasıyla hakeden yazarımsı.
adanaya düşman olduğunu anladığım yazar. ne hakla bu lafları ettiğini merak ediyorum. hayır götü yiyorsa gelsin adanada etsin bu lafları.
adanalıları kurtarmak için kumara alıştırdığım yazar.
ağzı yoktur.
gerçekleri haykırması, elbette ki birilerini rahatsız etmiştir, yazar vatanını sevmekten ve gerçekleri haykırmaktan vazgeçmeyecektir.
Adana'da tecavüze uğrarken haykıramadığı gerçekleri burada haykırmaya çalışan yazar.* Lakin biraz geç olmuş.

Edit: adana'yla hiç alakam yok.
bilinçaltında kendisinden ve özellikle annesinden nefret eden, iğrenen, işkenceler yapılmasını isteyen yazardır.
adanalı bir hatun tarafından boynuzlanmış; sonra adanalı hatun tekrar bunu kandırıp bu kardeşimizle çıkmaya başlamış, sonra tekrar aldatmış, sonra tekrar barışmış ve yine dayanamayıp aldatmış.

aksi mümkün değildir.
saygılar.
bir yazar kardeşimiz.

edit: adanalı değilim.
daha önce adını bir kez televizyonda duyduğu "adana" denilen osmaniye'nin küçük ilçesinin sakinleri tarafından, gereksiz yere küfürlü tacizlere maruz kalan yazardır.
sözlükteki cesaretini adana'da asla gösteremeyecek olan adana belalısı.
kendine göre eğlenmenin, bokunu çıkaran yazar.
elleri ayakları bağlanıp, ağzına bir boru vasıtasıyla acılı adana şalgamı dökülmesi gereken yazar.
havuçlar için başka bir yol bulunur elbet.
türkiye'nin 6. büyük ilinin adını bir kez televizyonda duymasa bilemeyecek olan cahil yazardır.
adanaya gelip gerçekleri haykırmasını temenni ettiğim yazarcık.

(bkz: kan sadece damardan alınmaz)
bunun gibiler için fazla söze gerek yok, şahsı adına en basit ve en anlamlı kelime.
(bkz: zavallı)
görsel
sözlükteki kamyon dolusu ameleyi gördükten sonra bu yazara çok haksızlık yapıldığını düşünmekteyim.
amele başı olabilir en azından.
çaylak olmasına çok üzüldüm.
şu an ağlama duvarında fatiha-i şerife okuyorum.
(bkz: yersen)
her türlü baskıya, hakarete rağmen, doğru bildiğinden ödün vermeyen cesur yazardır.
kırk yıl geçse aklıma gelmezdi fakat güldürdü. demek ki ön yargılı olmamak lazım. *
(bkz: sözlük bana film öner lan allahsız/#15695040)
(bkz: keloğlan kara prens e karşı vs anlat istanbul)
ne kullanıyosa yaramayan yazardır.
ha bi' şey kullanmıyosa O2 yaramıyodur.
tezelden hükümetin felsefesine uyup ya intihar etmeli ya da (bkz: back to the future).*
yine kakası gelmiş yazardır.
bu sefer iyi sıçmıştır.
sözlükte balatayı en fazla sıyırmış kişilik buymuş ya la. buldum sonunda * .(#15695106)
© copyright 2005 - 2026