bugün
- güne acı bir gerçek bırak3
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var5
- oyum ak partiye2
- sözlüğün manyak dolu olması5
- ona bir cümle bırak2
- uzak durulması gereken insanlar2
- evli bir adama aşık oldum sözlük19
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı16
- yapay zeka moderatör tatlişliği2
- from gold from dust28
- öbür sözlükten gelen yazarlar3
- sevgililer2
- recep tayyip erdoğan30
- fiziği güzel sözlük kızları56
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- birine aşık olup kafayı yemek9
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- fatma betül sayan kaya69
- senin aklini alirim9
- kadının en öpülesi yeri11
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita16
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- asrın soygunu10
- kuran da namazın olmaması12
- şampuan yerine saç kremi almak6
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- sabahın köründe işe giden ezik13
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- sydney sweeney'in memeleri6
- memeleri kafam kadar kız24
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- uğurcan çakır8
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- belçika attı5
çok düşünür,egosu yüksektir.
çabuk parlayıp çabuk da sönerler. ama iş işten geçmiştir. bir de lider ruhludurlar.
benimdir. Yukarıda yazılanları hayretle okudum. sanırım astrolojiye inanma vakti geldi.
(bkz: koç burcu erkeği)
acımaz. affetmez. ikinci kez sevmez. çok düşünür. oyun kurucudur. proje taslağı konusunda daha iyisi bulunmaz. çok takmaz görünse de herkesten çok takar. yaptığı iyilikleri unutur. kendine yapılan kötülüğü asla unutmaz. sakın kazık atmayın. ömrünüzün en beklemediğiniz zamanında en olmayacak sevdiğiniz üzerinden verir o kazığın cevabını bi ömür götünüzün üstüne oturamazsınız. ayık olun.
bir zamanlar çıktığım bir kız sırf koç burcuna sahibim diye " olmuyor, biz farklı burçların insanıyız, sen tam bir koçsun, bu ilişkiyi zorluyor" deyip ciddi ciddi benden ayrılmıştı.
Yönetici gezegeni mars olduğu için aşktan çok cinselliğe önem veren erkektir.
(bkz: ben bunu gördüm)
(bkz: ben bunu gördüm)
evet o benim. pardon nereye sevişiyoruz?
bilardo masası ve mutfak severim.
Diğer bütün burçlar gibi mükemmel insandır harika vasıfları vardır. Tıpkı diğer burçlar gibi.
Benimdir allah bizi esirgesin .
en iyi anlaştığım erkek.
Zengin olabilen erkektir.
Götsüz tanımının karşılığı. Eşek arısı da diyebiliriz. Ya da ne bileyim görüntü var ses yok da.
Hava cıva da karşılayabilir bir tabir.
Yani özetle fosss!
Hava cıva da karşılayabilir bir tabir.
Yani özetle fosss!
Hedeflerini hayallerini gerçekleştiremeyen lakin (bkz: umut fakirin ekmeğidir) sözünü hayat felsefesi edinmiş, her hezimetten sonra yeni hayaller kuran lider ruhlu erkektir.
Egoisttirler.kendinden başkasını sevmez ve düşünmezler.genelde hayatla mücadeleci insanlardırlar ve mücadeleyi kazanırlar hatta bu mücadeleden zevk alırlar.kavgacı bir yapıları vardır kavga yapmayı çok severler.sinirli hallerinde kendilerine pek hakim olamazlar çok zarar verici olabilirler, sinir hakimiyetini öğrensem de hala kavga istiyor canım mesela öyle bir neden aramadan gel görki kavga birşeyi çözmez.
Aşk ilişkilerinde pek başarılı değillerdir bir o kadarda hissiz ve odundurlar.diğer erkekler gibi elde edebileceği kadar kadın yerine 1 tane kadına bağlanırlar hatta bu bağlanma sapıklık derecesine kadar gidebilir biraz sorunlu bir burçtur.
Note:burçları ciddiye almamak lazım bunlar tipik özelliklerdir değişkenlik gösterebilir kendi özelliklerimden yola geçerek yazdımda biraz ama çoğu Koç erkeği göstermese bile benim gibi Yani çok egoisttir bu en önemli özellik.
Aşk ilişkilerinde pek başarılı değillerdir bir o kadarda hissiz ve odundurlar.diğer erkekler gibi elde edebileceği kadar kadın yerine 1 tane kadına bağlanırlar hatta bu bağlanma sapıklık derecesine kadar gidebilir biraz sorunlu bir burçtur.
Note:burçları ciddiye almamak lazım bunlar tipik özelliklerdir değişkenlik gösterebilir kendi özelliklerimden yola geçerek yazdımda biraz ama çoğu Koç erkeği göstermese bile benim gibi Yani çok egoisttir bu en önemli özellik.
Hakkında yazılan çizilen anlatılanların tamamı hikayedir. Ben de bir koç erkeği olarak şunu söylemek istiyorum bu özelliklerin yarısını taşımıyorum ki ne alaka lan? Bi adamın doğduğu tarihle karakteri , yaşam tarzı nasıl ilişkilendirilir? Bu neyin kafası amk! Ben bir koç erkeğiyim ve hiç te öyle aslan , kaplan , tuttuğunu koparan vs bu ozellkilerin hiç birini barındırmıyorum.
buyrun efendim erkeğidir. sorun soyleyelim. egoist değilim iftira bu.
içinde bulunduğum burç grubudur.
saçma sapan adrenalin duygusu bencilliği ve egosuyla tanınırlar.
kendimi seviyorum ♥
saçma sapan adrenalin duygusu bencilliği ve egosuyla tanınırlar.
kendimi seviyorum ♥
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar