bugün
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri18
- profil fotoğrafı neden olmuyor yahu8
- hoşlanılan bir bayana nasıl mesaj atılmalı10
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı14
- octavio ponce de leon8
- imamoğlu'nun x hesabının erişime engellenmesi34
- halkın döviz alması yasaklansın11
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları19
- mehmet şimşek için 3 kelime yakıştır8
- kemalist düşmanları18
- anın görüntüsü8
- fotokopici bi erkek13
- beybi leydi8
- beni özledin mi canım sözlük11
- en kötü şarkılar12
- sözlüğün en eli güzel kızı15
- camide bira içen chp li8
- türkiye'nin ab sürecinin süresiz dondurulması12
- devlet bahçeli bir tutarlılık örneğidir9
- düşün ki o bunu okuyor13
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer10
- shakespeare nin aslında şeyh pir olması9
- tecrübeli yetkili geldi tecrübeli yetkili geldi9
- 7 mayıs 2025 aym başıboş sokak köpekleri kararı28
- 7 mayıs 2025 büyük beyazıt mitingi28
- dedikodu yapan erkek15
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası95
- göğsü yeni tomurcuklanmış kızları ben ne yapacağım9
- selam arkadaşlar neler yapıyorsunuz9
- neden para basıp dış borcumuzu ödemiyoruz9
- chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici8
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı20
- kemalist çocuğu9
- ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili9
- kendini tek cümlede anlatmak8
- ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira15
- 5 milyonluk israili yenemeyen araplar16
- 6 mayıs 2025 inter barcelona maçı17
- ramadan fahriden11
- pakistan hindistan savaşı13
- 7 mayıs 2025 ali koç trtspor canlı yayını12
- israil devletinin yaptığı büyük şerefsizlik8
- batının türkiye hayranlığı14
- yetkili geldi yetkili geldi8
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar10
- psikiyatri servisinde tanışılan kız15
- sırrı süreyya önder8
- chplilerin zihninin yıkanmış olması13
- akp denince akla gelen şeyler8

entry'ler (1645)
manganın 7 yıl aradan sonra 14 aralıkta çıkaracağı albümdür. ilk albümün yıldönümünde çıkması güzel bir süpriz, aynı zamanda Dünya çoğu bakımdan krizdeyken çıkacaktır. Albüm ismi kadar parçalar da iddalı olur umarım.
Tek cümle, kendi ayağınızın üzerinde dimdik durun.
Evet efendim sanırım benim hastalığımdır. Bir makale görüyorum bakıyorum aa güzelmiş lazım olabilir diyip kaydediyorum. Bir resim görüyorum, beğeniyorum, kaydediyorum ama birkaç tanesi hariç asla geri dönüp baktığımı hatırlamıyorum. Hoşuma giden Bir meme görüyorum kaydediyorum bakıp gülerim diye bakmıyorum.
Aslında bunu günümüzde herşeyin kolayca ulaşılabilir olmasından kaynaklanan şımarıklıklığın sonucu olarak değerlendiriyorum.
Düşünüyorum da geçmişte olsam o makaleyi o kadar kolay bulamazdım, bulduğum anda hemen okur hafızaya atardım fakat Bu tezimden tam emin olamıyorum çünkü o devirde makale okuyacak yaşta değildim.
Ya da sadece üşengeç bir insanımdır. Bilemiyorum altan bilemiyorum.
Aslında bunu günümüzde herşeyin kolayca ulaşılabilir olmasından kaynaklanan şımarıklıklığın sonucu olarak değerlendiriyorum.
Düşünüyorum da geçmişte olsam o makaleyi o kadar kolay bulamazdım, bulduğum anda hemen okur hafızaya atardım fakat Bu tezimden tam emin olamıyorum çünkü o devirde makale okuyacak yaşta değildim.
Ya da sadece üşengeç bir insanımdır. Bilemiyorum altan bilemiyorum.
beni yormuştur bir yerden sonra sıkmıştır. sistemi baştan kurmayaydım iyidi. kartını sevdiğimin sistemi.
En stresli bayramdır benim gözümde . Kurban kessen ayrı kesmesen ayrı derttir . Kurbanı kesmezsin , sağolsun eş dost et getirir ama o eti alırken yaşadığın burukluğu kimse anlayamaz , gösteremezsinde etrafına o burukluğu . Kurbanı kesersin bu kez etini paylaşırken karşıdakinin hislerini çok iyi bilirsin mahçup olursun, yerin dibine girersin dünyanın haline söversin .
En iyisi güvenilir bir vakıf bulup ona bağış yapmak .
En iyisi güvenilir bir vakıf bulup ona bağış yapmak .
Özlediğimdir , bulmaca niyetine çözerdim lisede . Bildiğiniz eğlenceli geometri kitabı varsa bana yazabilirsiniz .
Cansın sen abi can . Resmen instadan bana geri döndü inanamıyorum . O hırsız sayfalardan tiksiniyorum abi senin adını dahi vermeden senin emeğeğini paylaşıyorlar . Ahlaksız insanlar .
Sonunda athena teoman vega ve duman’ın eski albümlerini de koymuştur kütüphaneye .
Yakınlarda bu havayoluyla aktarmalı uçuş yapacağım, daha önce kullanan varsa birkaç bişey sormak istiyorum.
Edit: ölmedim hatta tekrar kullandım yine ölmedim.
Edit: ölmedim hatta tekrar kullandım yine ölmedim.
Gaziantep’te artan fıstık fiyatlarından dolayı, bazı işletmeler üretimini durdurmuştur hergün gittiğim pastahane de dahil . Yahu kahvaltıda bir keyfimiz vardı onu da aldınız elimizden . Katmer zaten ateş pahası ayıptır be kardeşim 200 liraya fıstık mı olur ? Ne esnaf memnun ne halk bu durumdan .
Edit: baktım da fiyatlar düşmüş ama hala satmıyor çoğu yer gene alamıyorum .
görsel
Edit: baktım da fiyatlar düşmüş ama hala satmıyor çoğu yer gene alamıyorum .
görsel
Şöyle birşey olursa tadından yenmeyecek olandır .
Edit: baktım kimse almıyor kendi kendime hediye olarak aldım aq.
görsel
Edit: baktım kimse almıyor kendi kendime hediye olarak aldım aq.
görsel
ilk yıl elinizden geldiğince Hızla klüplere üye olun aktif olun çevre edinin, alttan derslerle uğraşmamak için derslere de önem verin zaten freshman yılı genelde çok zorlamaz . 2.sınıfa geçince de aynı hızla hepsinden çıkın işinize gücünüze bakın.
Gaziantep esnafına ait bir gelenektir . Genellikle yaz aylarında 2-3 gün tatil verilir sahre piknik anlamına gelir . Geçmişte şehrin her yanından ustalar çıraklar bu günlerde buluşur piknik yapar mesleki konularda bilgi paylaşımı yapardı . Çıraklar kalfalar da cankulağıyla dinlerdi . Artık günümüzde esnaflar bunun yerine bu iki üç günü Mersin’e ,antalya’ya vs gitmek için fırsat gibi görür oldu . Evet mersinli kardeşim zaten fazla olan 27 plakaların aniden arttığı 2-3 gün bundan dolayıdır .
görsel
görsel
görsel
görsel
an itibariyle şehitlerimiz için okunmaktadır . allah razı olsun hepsinden .
Son zamanlarda karşılaştığım bir dondurmadır. Soğutucu tavanın üzerinde istediğin malzemeleri örneğin oreo nutella bebe bisküvisi ya da böğürtlen çilek nutella gibi şeyleri taktakakaktakakak eziyor sonra bi güzel sürüyor fışk fışk diye donduktan sonra rulolar yapıp servis ediyor . E tabi ben maraş dondurmasını tercih ederim ama zevkler farklıdır tabiii .
https://youtu.be/b9u2vVWBy4k
https://youtu.be/b9u2vVWBy4k
görsel
Yeni logosunu duyuran yerli gururumuzdur ama logoya pek alışamadım elimdeki broşür ,kalem ve dergileriniz hep eski logoyla belki yenilerini gönderirseniz yeni logoya ısınabilirim. : ))
Edit: Sf. 14’ten itibaren hikayesine ulaşabilirsiniz https://www.tai.com.tr/uploads/106sayi.pdf
Yeni logosunu duyuran yerli gururumuzdur ama logoya pek alışamadım elimdeki broşür ,kalem ve dergileriniz hep eski logoyla belki yenilerini gönderirseniz yeni logoya ısınabilirim. : ))
Edit: Sf. 14’ten itibaren hikayesine ulaşabilirsiniz https://www.tai.com.tr/uploads/106sayi.pdf
Zeytinli rock festivali 2018’de karşılaşacağımız durumdur. heyecanla beklemekteyiz efendim .
https://www.instagram.com...&igshid=1wxuj5uy0tau8
görsel
https://www.instagram.com...&igshid=1wxuj5uy0tau8
görsel
Gaziantepte son birkaç aydır rastladığım baklava çeşididir . Yeni bir ürünmüş sanırım. denedim , güzel bir yenilik güzel bi tat fakat hala tatlı tercihimde ilk sırada kare baklava var . Ama denemeye değer bir tatlı olmuş .
görsel
görsel