bugün
- yazarların özlediği şeyler21
- 25 mayıs 2025 fenerbahçe beko monaco maçı15
- ihtiyaç sahibi yazarlar10
- gecenin şiiri15
- akıl ve ruh sağlığını bozan şeyler16
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı13
- şort mevsiminin açılması10
- sizden daha az kazanan meslek grupları10
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı15
- ulunun en hamarat 2 kadını17
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek16
- kadınınız mini etek giyebilir mi14
- shawarma14
- darwinin ateist olmaması10
- kitap okumak16
- anın görüntüsü9
- sözlükte kız var mı12
- datça11
- lazere giden erkek8
- zeki insanların yalnızlığı seçmesi11
- yazın ferahlatan içecekler9
- gerdekte korkudan bayılan türbanlı11
- akp ye oy atmanın sonucu9
- almanya da 199 euro'ya satılan alanya tatili12
- ibb'nin soyulup soğana çevirilmesi8
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği12
- ıq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste13
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar20
- en son ne yediniz17
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması9
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı16
- sucuklu yumurta8
- her şeye amk diyen tip14
- yaz geliyor heyoo8
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- sevismek10

entry'ler (33)
Buluşmak? Sevgili? Birlestiremedim ki ben.. Bir söz vardır:'Olmuyorsa zorlamıycaksın.'
babamın emekli olacağı gerçeği..depresyona girmesinden korkuyorum.dile kolay 30 yıllık mesleği bir anda bırakmak kolay olmasa gerek.
karakter meselesi olmakla birlikte bana göre önemsiz bir durumdur. tabiki sağlığını etkilememesi şartıyla. Dış görünüş değil de sağlık için normal kiloda olmak gerekir. beden kitle indeksiniz(kilo bölü boyun karesi) 18.5 - 25 arasında ise normalsiniz demektir:)
insanlarımız tarafından şeker niyetine tüketilen aslında gerekli hastalar tarafından kullanıldığında faydası görülen ilaçlardır.
insanın yaradılış amacı etrafındakilere yardım etmektir. bu görüş bence çok yardımcı oluyor insana her konu da...
çabuk parlayıp çabuk da sönerler. ama iş işten geçmiştir. bir de lider ruhludurlar.
böyle bir durumda o kişiyi kaybetmemek için elinizden ne geliyorsa yapın. ilerde uzulmeyon sonra.
gece gece kalktım ekmeğin üstüne yoğurt sürüp yedim.evet bunu yaptım.
Ben anlamıyorum. Arkadaşlar bizi bölmeye çalışıyorlar ve siz de bunların ekmeğine ballı kaymaklı yağ sürüyorsunuz. Kürt Türk Arap .. hepimiz bu toprakların evladıyız. Aramızdan vatan hainlari çıkabilir ki çıkıyor. Yapmamız gereken kenetlenmektir. Ateşe körükle gitmek değil!
Aşk mı? O da ne?
Çok güzel çok özel bir durumdur. O kadın karşıdakini sevse de sevmese de gururu okşanmıştır bir kere..
problem kıymet bilmesindedir. kıymet bilmeyenler her zaman daha değerli oluyormuş gençler! aklınızda bulunsun.
Rabb'in için Sabret - Uğur Koşar
'Hatay'da da mı tıp var?' sorusunun cevabı olan üniversitemizdir.ilerde çok değerli doktorların yetişmesi kaçınılmazdır.haberiniz olsun:)
'black' filmini aklıma getirdi..izlerseniz eğer maç anlatmaktan daha önemli şeyler yapılabileceğini anlarsınız.
görüşlere,inançlara saygı duymak zorundayız. ama bunu anlamayanlar var maalesef...
aslında hiç olan insanımsı varlıklar!
keşkeli cümlelerle dolu hayaller kurmaya sevk eden keyifsiz bir durumdur.
finale çalışıyor olmak..
Babaannemin takma dişlerini çıkararak başarmış olduğu olaydır. Bir tek marifeti bu değildi tabi.. Kendisi bulmacaların efendisiydi. Nur içinde yat babaannecim.