bugün
- yarın kpssye girecek yazarlar12
- çocuklara verilen farklı isimler12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- gocu51
- enayimiknatisii36
- ekşi sözlük7
- ölüm9
- dansöz izleme keyfi12
- iş kazasında ölen işçiye tali kusur3
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- aziz yıldırım12
- insan olmaya ceyrek kala26
- regex2
- kumral erkek3
- hangi renksiniz17
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- ismail kartal9
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- flört uygulaması eşleşme algoritması2
- tai lung42
- online listesinden manita beğenmek7
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- ölümün delilinin olmadığı gerçeği4
- sözlükteki şer çetesi12
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- uzak durulası insan modelleri5
- sözlükte herkesin avcı olması12
- geceye bir söz bırak8
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- sözlükteki zorbalar12
- reis2
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- s'i l v'e r m'i s t29
- anın görüntüsü24
- saraca finch house2
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- öylesine bir şeyler yaz3
- evde dondurma yapmak5
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
burnunu karıştırırken, bokundaki boncuklardan birini bulmuş bünye. bak nerde araken, nerde bulduk, iyi mi...
bahçesinde öttüğü aileden birinin ölümünün habercisi olarak nitelendirilen o iğrenç ötüşü akabine terlik v.b. eşyaların saatte 80 km.lik hışmına maruz kalası hayvan.
5000. beyanını da yine kendine yazan dangalak. dünya üzerinde pek çoğundan çok zaman geçirip, pek çoğunun sahip olduklarına, sahip olamayacak kadar aciz...
latincesi de corvus . (bkz: corvus)
gün itibari ile msn de kişisel ileti kısmına yazdıkları ile yerlere yatırmış yazardır. bu kadar komik olunmaz be kardeşim.
içi acıyarak zor bir karar almış. lakin yaptığının doğru olduğunu düşünmüş yazar. hatta dün yanlış tanındığını ve suçlandığını anladığı için daha da üzülen ama, kararının ve bu kararına neden olan düşüncesinin daha da doğru olduğuna inanan kişi. *
simultane eksi oy verdiğim yazar. bakıyorum sözlükten bir kıza yazılıyor, hemen basıyorum eksiyi. bütün gelen hatun nicklilere de pm atıp "karga'nın hapisten afla çıktığını, gasp ve tecavüzden 18 sene yattığını, aids olduğu" gerçeğini anlatıyorum.
ahahaha yok olm sana bu sözlükten hatun. kapat kapıyı çıkarken. ahahahaha.
ahahaha yok olm sana bu sözlükten hatun. kapat kapıyı çıkarken. ahahahaha.
yahu bu altima hangi curretle bir entry girmis boyle. lan benim meciksel yeteneklerim var, istedigimin kafasini ufalta biliyorum. ha senin de kafani ufaltacagim diyecegim ama gagandan baska bir seyinde yok zaten.
neyse kendisi lanetli bir kus olmakla birlikte gozleri cok cirkindir.he bir de boku mesur oldugu gibi baskalarina da bok atiyor. * * *
neyse kendisi lanetli bir kus olmakla birlikte gozleri cok cirkindir.he bir de boku mesur oldugu gibi baskalarina da bok atiyor. * * *
yalanci bunye lan bu. krem karamel muhabbeti dondurmusuz sozde. ben nefret ederim lan bir kere ondan.
bu bir sirtlan yalanci bir karga inanmayin buna. bir de guzellik mi? cirkinlik mi ? oynuyor kendi kendine uzuldum. ben boyle adamlarla konusunca bir garip oluyorum direk allerset aldim baksimdi bir adet.
bu bir sirtlan yalanci bir karga inanmayin buna. bir de guzellik mi? cirkinlik mi ? oynuyor kendi kendine uzuldum. ben boyle adamlarla konusunca bir garip oluyorum direk allerset aldim baksimdi bir adet.
uludag sozluk tophane zirvesindeki en obur ama buna rağmen en kilolu olmayan yazar. 2 eline, 2 dürüm alıp giyebilme potansiyeline sahip karga. ve tabi ki; "iyi ki sadece 2 eli var" dedirten yazar. saçını gördükten sonra imaj maker'inin kim olduğunu öğrenmek için yanıp tutuşuyorum.
karga işte uzun soze ne gerek var. Berberin biri herkese yaptıgı sac modelini itelemis saclarini bayramda yeni kestiren cocuklara donmustur. Ama en az 15 sene genc gostererek yasakani ile koyu sohbete koyulmustur. Bir anda ortamdan kendini soyutlayıp tavla alemlerine girmesi ise kacınılmazdır. Cok hızlıdır.
bana utanmadan şişko diyen pis yazar.. bu yazar'ın yediği şeyLeri herhangibir insan yiyemez.. çatLar.. öLür.. he birde yine herhangibir insan bu yazar'ın saçLarı tarzında saç kestirirse oLmaz.. yakışmaz.. karga saç stiLi muazzam.. sen kimsin "Lan" , bana nasıL şişko dersin "Lan" demek istediğim "Lan" yazar..
delikanlı genç bir insandı. saçları kestirmiş şimdi, çocuk gibi kalmış.
100 yıl süren ömrü boyunca nelere şahit olduğunu düşündüğümde içimi ürperten bir hayvan.
ne zaman ne yapacağı belli olmayan hiperaktif yazar ceviz peşinde koşan aklının estiği yere uçan bir serseri. * ama biz öyle sevdik onu ayrıca saçları hiçte fena değil gözlükleri de öyle...
Anneannenin evinin tuvalet camından çalı çırpı atan kuş cinsi.
kendi şanssızlığından ötürü bana sayısal loto, kazı-kazanoynatmaya çalışan ama başkalarına* taktik vermekten de geri durmayan muhtemel dolandırıcı* * *.
(bkz: hakkında bu kadar entry girilince öldü diye sevindim)*
kuş'un doğum günümü olur ya, neyse artık kutlayalım bari.. sonuçta ne kadar hayvan da olsa allah'ın verdiği bir canı taşıyor..
doğum günün kutlu olsun kardeşim.
doğum günün kutlu olsun kardeşim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar