/54
her türkün, küçük de olsa, bi trafik kazasında ne yaptığını çok iyi betimlemiş dizidir. ulan onca mesajdan aklımda kala ora. on numara on.
şinasi yurtseverin hilmi karakteriyle yardırdığı dizi.
ömrü uzun ola.
süper dizi tam gaz devamm.
faal diziler arasında izlediğim tek türk dizisi. gerçekten güldürüyor keşke zamanını biraz artırsalar da 75 dk. civarı yapsalar diye düşünüyorum. damakta kalıyor tadı.
selçuk aydemir' in hem yönetmen hemde senarist olduğu başarılı dizidir.
suresiyle asla ve kat'a oynanmamasi gereken dizi.
--spoiler--
bir sorum olacak. insanlar maymundan geldiyse, günümüzdeki maymunlar neden iki dakika insan olamıyor?
--spoiler--
babam metin ali feyyaz hayranıymış. öyle olunca da benim adım ali, kardeşim metin, bu da kız kardeşim feyza. ama feyyza, çift \'\'Y\'\' ile.
türkiyede izlenebilecek nadir dizilerden.
-hilmi çok tırstı

oğuzhanla hilmi beni yarıyor gülmekten resmen.
Her bölümü zevkle izlenen dizi. Bravo Selçuk aydemir adamın dibisin dibii...
edit: dramı da çok iyi yahu!
--6. bölüm spoiler--

Ali ihsan varol'un keyser söze göndermesi çok iyiydi.

--6.bölüm spoiler--
izlenebilecek nadir dizilerden. Siyasetin yoğun bunalımlı atmosferinden uzaklaşıp gülmeye ihtiyacımız olan şu günlerde ilaç niteliğindedir.
şu dönemde televizyonda izlenebilecek, insanlara bir nebze de olsa hayatın olumsuz yanlarını unuturabilecek nadir türk dizilerinden biri bence. üç kardeş arasındaki samimiyet de daha komik olmalarını sağlıyor bence.
işler güçlerden daha iyi bulduğum dizi, her karakteri ayrı bi güzel ayrı canlı.

umarım how ı met your mother gibi hayatımıza zevk ve renk katarsınız.
Bütün gün bekleyip yeni bölümü yayınlanmayan ve beni hüsrana ugratan dizi.
yeni bölüm yerine özel bölümünü yayınlayarak sevenlerinin üzülmesine vesile olmuş dizi. kanal yöneticilerinin denyolugudur tabiki.
3 bölüm süper gidip sonra ağırlaşan dizi.
komediden maceraya devşirilmek üzere ki, olmazdır.
yeni bolumunun yayinlanmamasiyla uzmus canim dizimdir.
MetinAliFeyza .
Fazlasıyla kaliteli, perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisidir.
önceden hacı olup sonradan kötü işlere bulaşma heveslisi olan amcaya bayıldığım dizi.
bitsin diyende izlemesin olsun bitsin anasını satayım. komik bir dizi , severek izliyoruz. yalnız yaptıkları göndermelerle göze batma ihtimali olabilir , malum doğru söyleyenin başına geleni biliyoruz.
işler güçlerde olduğu gibi düzenli olarak her hafta yayınlanamayan dizi. olum niye böyle yapıyosunuz?
perşembe günlerine anlam katmış güzide dizimiz.

lakin her hafta oynarsa bizleri daha mutlu edecektir.
22.45 saçmalığından ötürü 1 gün sonra torentten indirip izlediğim tek Türk dizisi.
© copyright 2005 - 2026