bugün
- 186 boyundaki erkek15
- sivaslı yiğidolar7
- adıyamanlı erkekler5
- tavuk döner ısmarlayan erkek5
- ahmet sezer bey9
- izmirli kızlar4
- erzincanlı erkekler3
- antalyalı erkekler4
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- abla deme lazım olur3
- nervio'ya aşık olmak5
- erdoğan ın dünya lideri olması3
- din tartışması7
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- gocu26
- kadının kadından hoşlanması2
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- ciguli kral7
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- ideal erkek boyunun 1 84 olması3
- doların düşmesi3
- g'i l d'e d l'i l y20
- 32 yaşına girmek12
- ilk buluşmada ne getirilmeli2
- konyalı erkekler2
- en büyük korkunuz4
- ilk buluşmada tavuk döner ısmarlayan 1 86lık erkek2
- terlik giyen erkek5
- nevriye binti gammaz3
- rizeli erkekler2
- ıspartalı erkekler2
- üç kedi bir dilek3
- zengin olsanız ne yapardınız9
- aylık 381 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- nervio'nun kedisi3
- pavlov un köpeğine isim önerileri3
- inceljakoben2
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- era7capone3
- birader terör örgütü3
- türkiye de üniversite diplomasının değersizleşmesi5
- recep tayyip erdoğan10
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz2
- norveçte bok olsam9
- fatma soydaş'ın tutuklanması3
- nervionun merak ettiği yazar19
- rte'nin fethettiği topraklar6
entry'ler (350)
koyver kendini adlı şarkısına çekilen klipteki pilatesli toplu hatunun adını paylaşmayarak yamuk yapmış şarkıcı. hatunlar yaşlandı ortada ne üzümlü var ne pilatesli.
sözlüğün hoş ötesi kadınlarına özelden atacağım fotoğraftır.*
nadiren aklıma gelen gerçek.
ülkenin en az %50si rahat bir uyku çekecek.
marvel evreninin güzide karakterlerini barındıran über oyun. android, ios üzerinden hatta bluestack, nox gibi programlar yardımıyla pc üzerinden oynayabilirsiniz. oyunda 1-5 * arası karakterler var. bazı karakterlerin 1-2 *yokken bazı karakterlerin 4 yıldız şampiyonu yok. kahramanların rütbe sistemi var. rütbesi arttırınca kahramanın yetenekleri artıyor, verdiği kanama hasarı gibi. turnuvalar var ve gruplar var, ilk iki ayda bu turnuvalara katılmak çok önemli.
onu bunu geçiyorum, oyunda ittifak arayan varsa özelden dürtebilir.
onu bunu geçiyorum, oyunda ittifak arayan varsa özelden dürtebilir.
Daha önce yazılmış ama Türkiye'dir. Bırakın sokak ortasında seks yapmayı, şort giyseniz kimse bir şey yapmıyor!
scultura 500 modelini sahiplendiğim bisiklet markası. değerinin biraz üstünde olan fiyatları sezon sonu indirimiyle olması gereken yere gelmiştir. kalitesi göz önüne alınarak bisiklet tercihinde kesinlikle üzerinde düşünülmeli.
o değil de ince, silik tekerleklerle ne güzel şeymiş düz zeminde bisiklet sürmek.
(bkz: yürüyen uçak)
edit: imla.
o değil de ince, silik tekerleklerle ne güzel şeymiş düz zeminde bisiklet sürmek.
(bkz: yürüyen uçak)
edit: imla.
sonuçta bir kadın ana elinden çıkmıştır.
Hp zbook mobile workstation'ın ekranını arasında kulaklık sıkıştırarak kırmak da buna dahildir. neyse ki ücret çıkmadı, hatta yenisi ile değiştirildi. *
trabzonspor'da "dwight hardy savunmadayız haydi" mottosuyla özdeşleşmiş, uludağ sözlük'ün basketbol konusunda yoksulluğunu anlamamızı sağlamış sepettopçu.
daha çok annenin baba fazlalılığına yol açmasından mütevellit olan olay.
birayı bile cinsiyetine ayıran andavallar tarafından bok atılan bira gibi bira.
Hak dini islam kabul edenlerin zoruna giden karşıtlık. ayrıca hiçbir dini kabul etmeyen insanlara "ama bunu daha az kabul etmesin" demek kadar saçma.
sanılanın aksine yazarlığınızın kabul edilmesi için mevcut siyasi iktidara muhalif bir görüşe sahip olmanıza gerek olmayan sözlüğe ait sıradır.
önceliğiniz 10 entry girmek yerine, bilgi içerikli ve derli toplu 10 entry girmek olmalıdır. Bundan sonrası tamamen günlük olarak giriş yapmanıza ve yeni alınan yazarlarla da sıranızın sıfıra yaklaşmasını beklemekten geçiyor.
günün ilk ışıklarıyla benim de çilemin sona erdiği sıradır aynı zamanda.
önceliğiniz 10 entry girmek yerine, bilgi içerikli ve derli toplu 10 entry girmek olmalıdır. Bundan sonrası tamamen günlük olarak giriş yapmanıza ve yeni alınan yazarlarla da sıranızın sıfıra yaklaşmasını beklemekten geçiyor.
günün ilk ışıklarıyla benim de çilemin sona erdiği sıradır aynı zamanda.
çok ziyaretin ya da çok yazarın kalite getirmediği gerçeğini göz ardı etmiş, başarısız yazar alım politikasının getirdiği düşen seviye ve yaş ortalaması ile buna göz yuman kötü bir moderasyonla forum bile olmaya uzak kalmış sözlük.