bugün
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri14
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak29
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın17
- kabataş yalanı18
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- erdoğan ikinci atatürk'tür15
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- kisinin 17 yasina verecegi ogut13
- gulmekicinyaratilmis14
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- ekrem imamoğlu74
- kasko fiyatları8
- anın görüntüsü15
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek16
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası35
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar16
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı29
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- allah ı niçin göremiyoruz14
- papa francis'in serveti9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16

entry'ler (274)
Telefon kılıfları arasında en sağlam ve en kaliteli olan kılıf! Telefon biraz kalın gözükebilir ancak parasını sonuna kadar hak eden bir firma.
Beyni olmadığından tüm dikkatleri götüyle çekmeyi başarmış kişi. Bu işi götüyle bile yapıyor
medyacılığından hiçbir şey kaybetmeyen kral. Ama acil olarak eski formatta konukları ağırlaması dileğiyle.
Çok dar giyinirler. Siyasi görüşleride nedense değişir. Her gün şiştikçe biraz daha mhp ve akp olurlar. ( hiç anlamamışımdır) böyle sonrasında beyaz tişört giyer ve siyah dar pantolon. Bunları sizin normal ölçülerdeki kolunuz siz tahammül edinceye kadar ya sabır çeker. En sonundada bunları dövmesi çok komik ve zevklidir. Çünkü ödemli kolunun içinde kas yoktur. Kas hala 15 yaşındakinden kalmadır. Sen amele kasınla bir vurursun buna ödem attırırsın. Böyle saçmadır işte.
kadınlarla iyi anlaşamayan adamdır.
Not: burayada ısrarla yazayım da içim rahatlasın
Ay yapım tarafından show tv de yayınlanan herkesin beğenisini kazanmış bir dizidir.diziyi beğendiniz eyvallah!
ama ilk bölümden türkiye' nin en iyi dizileri arasına koymak nedir? arkadaşlarım benim, hiç mi dizi izlemiyorsunuz? hele ki ezel ile kıyaslayanlar olmuş.yapmayın, yapanları uyarın!
dizi ilk bölümden bence uluç bayraktar tarzını yine korumuş.hatta, iğrenç ezel vs sekiz kavgasından sonra baya bir gelişme var kendisinde ama tabi ki önce herşey parayla oluşturulan imkanlarda.(mermerlerin kırılması, ortamın dağıtılması,iyi dövüş hocalarının tutulup antremanlar ona göre oyuncular falan..) dizide ilk bölümden tek beğendim yer dövüş sahnesiydi.alışılmışın dışıydı,uğraşılmış.ellerinede sağlık ekibin.ancak, ulan! ters köşeye izleyiciyi yatırıcam mantığıyla, özlenen dizi ezel gibi bir yapıt ortaya koyucam diye, şaşırtma sahnesini bok etmişsiniz.niye mustafa uğurlu(baş komser) ile çağatay ulusoy yalnız odada konuşuyorlar(anladık gizli görev).madem rol yapacaklar bir kaç tane daha rütbeli polisin önünde olsa daha rütbeliler girse araya seyirciyi daha mantıklı ikna edecek.dizinin sonunda direk ilk sahne geldi aklıma ve sırıttı.bakmayın bizim arka sokaklar seyircisine.onlara fazla fazla yeter.diziler de ve filmler de mantık çok fazla önemi yoktur ancak amaç seyirciyi ters köşeye yatırmaksa bunlar dikkat edilmeli kesinlikle.
bu dizi tutar amcalar ama kalite aktığı için değil.para kokan sahnelerden tutar,çağatay abinizden tutar(fanboyları sağolsun.)tutarda tutar.ama ezel'in yanına koyamazsın.niye? yönetmen aynı yönetmen ama onunla bitmiyor o iş. oyuncu seçiminde ezel dizisinde bu durum çok iyi ayarlanmıştı.ancak bayan oyuncuların ikiside ses tonlarını ve sahneye göre mimikleri yeterince iyi değil.allah' tan rıza kocaoğlu var.onun sahneleri geldiğinde level bir üst boyuta taşınacaktır.
özet geçersek, benim türkiye' de ki sevdiğim iki dizi vardı.ezel ve behzat ç. bir üçüncüsü bu olmaz.ama tutar.(ha ben sizin kaliteli dizi anlayışınıza)
Ay yapım tarafından show tv de yayınlanan herkesin beğenisini kazanmış bir dizidir.diziyi beğendiniz eyvallah!
ama ilk bölümden türkiye' nin en iyi dizileri arasına koymak nedir? arkadaşlarım benim, hiç mi dizi izlemiyorsunuz? hele ki ezel ile kıyaslayanlar olmuş.yapmayın, yapanları uyarın!
dizi ilk bölümden bence uluç bayraktar tarzını yine korumuş.hatta, iğrenç ezel vs sekiz kavgasından sonra baya bir gelişme var kendisinde ama tabi ki önce herşey parayla oluşturulan imkanlarda.(mermerlerin kırılması, ortamın dağıtılması,iyi dövüş hocalarının tutulup antremanlar ona göre oyuncular falan..) dizide ilk bölümden tek beğendim yer dövüş sahnesiydi.alışılmışın dışıydı,uğraşılmış.ellerinede sağlık ekibin.ancak, ulan! ters köşeye izleyiciyi yatırıcam mantığıyla, özlenen dizi ezel gibi bir yapıt ortaya koyucam diye, şaşırtma sahnesini bok etmişsiniz.niye mustafa uğurlu(baş komser) ile çağatay ulusoy yalnız odada konuşuyorlar(anladık gizli görev).madem rol yapacaklar bir kaç tane daha rütbeli polisin önünde olsa daha rütbeliler girse araya seyirciyi daha mantıklı ikna edecek.dizinin sonunda direk ilk sahne geldi aklıma ve sırıttı.bakmayın bizim arka sokaklar seyircisine.onlara fazla fazla yeter.diziler de ve filmler de mantık çok fazla önemi yoktur ancak amaç seyirciyi ters köşeye yatırmaksa bunlar dikkat edilmeli kesinlikle.
bu dizi tutar amcalar ama kalite aktığı için değil.para kokan sahnelerden tutar,çağatay abinizden tutar(fanboyları sağolsun.)tutarda tutar.ama ezel'in yanına koyamazsın.niye? yönetmen aynı yönetmen ama onunla bitmiyor o iş. oyuncu seçiminde ezel dizisinde bu durum çok iyi ayarlanmıştı.ancak bayan oyuncuların ikiside ses tonlarını ve sahneye göre mimikleri yeterince iyi değil.allah' tan rıza kocaoğlu var.onun sahneleri geldiğinde level bir üst boyuta taşınacaktır.
özet geçersek, benim türkiye' de ki sevdiğim iki dizi vardı.ezel ve behzat ç. bir üçüncüsü bu olmaz.ama tutar.(ha ben sizin kaliteli dizi anlayışınıza)
Ay yapım tarafından show tv de yayınlanan herkesi beğenisini kazanmış bir dizidir.Diziyi beğendiniz eyvallah!
Ama ilk bölümden türkiye' nin en iyi dizileri arasına koymak nedir? Arkadaşlarım benim, hiç mi dizi izlemiyorsunuz? Hele ki ezel ile kıyaslayanlar olmuş.Yapmaynı, yapanları uyarın!
Dizi ilk bölümden bence uluç bayraktar tarzını yine korumuş.Hatta, iğrenç ezel vs sekiz kavgasından sonra baya bir gelişme var kendisinde ama tabi ki önce herşey parayla oluşturulan imkanlarda.(Mermerlerin kırılması, ortamın dağıtılması,iyi dövüş hocalarının tutulup antremanlar ona göre oyuncular falan..) Dizide ilk bölümden tek beğendim yer dövüş sahnesiydi.Alışılmışın dışıydı,uğraşılmış.Ellerinede sağlık ekibin.Ancak, ulan! ters köşeye izleyiciyi yatırıcam mantığıyla, özlenen dizi ezel gibi bir yapıt ortaya koyucam diye, şaşırtma sahnesini bok etmişsiniz.Niye Mustafa Uğurlu(Baş komser) ile Çağatay Ulusoy yalnız odada konuşuyorlar(anladık gizli görev).Madem rol yapacaklar bir kaç tane daha rütbeli polisin önünde olsa daha rütbeliler girse araya seyirciyi daha mantıklı ikna edecek.Dizinin sonunda direk ilk sahne geldi aklıma ve sırıttı.Bakmayın bizim arka sokaklar seyircisine.Onlara fazla fazla yeter.Diziler de ve filmler de mantık çok fazla önemi yoktur ancak amaç seyirciyi ters köşeye yatırmaksa bunlar dikkat edilmeli kesinlikle.
Bu dizi tutar amcalar ama kalite aktığı için değil.Para kokan sahnelerden tutar,Çağatay abinizden tutar(fanboyları sağolsun.)Tutarda tutar.Ama Ezel'in yanına koyamazsın.Niye? yönetmen aynı yönetmen ama onunla bitmiyor o iş. Oyuncu seçiminde Ezel dizisinde bu durum çok iyi ayarlanmıştı.Ancak bayan oyuncuların ikiside ses tonlarını ve sahneye göre mimikleri yeterince iyi değil.Allah' tan Rıza Kocaoğlu var.Onun sahneleri geldiğinde level bir üst boyuta taşınacaktır.
Özet geçersek, benim türkiye' de ki sevdiğim iki dizi vardı.Ezel ve behzat ç. Bir üçüncüsü bu olmaz.Ama tutar.(Ha ben sizin kaliteli dizi anlayışınıza)
Ama ilk bölümden türkiye' nin en iyi dizileri arasına koymak nedir? Arkadaşlarım benim, hiç mi dizi izlemiyorsunuz? Hele ki ezel ile kıyaslayanlar olmuş.Yapmaynı, yapanları uyarın!
Dizi ilk bölümden bence uluç bayraktar tarzını yine korumuş.Hatta, iğrenç ezel vs sekiz kavgasından sonra baya bir gelişme var kendisinde ama tabi ki önce herşey parayla oluşturulan imkanlarda.(Mermerlerin kırılması, ortamın dağıtılması,iyi dövüş hocalarının tutulup antremanlar ona göre oyuncular falan..) Dizide ilk bölümden tek beğendim yer dövüş sahnesiydi.Alışılmışın dışıydı,uğraşılmış.Ellerinede sağlık ekibin.Ancak, ulan! ters köşeye izleyiciyi yatırıcam mantığıyla, özlenen dizi ezel gibi bir yapıt ortaya koyucam diye, şaşırtma sahnesini bok etmişsiniz.Niye Mustafa Uğurlu(Baş komser) ile Çağatay Ulusoy yalnız odada konuşuyorlar(anladık gizli görev).Madem rol yapacaklar bir kaç tane daha rütbeli polisin önünde olsa daha rütbeliler girse araya seyirciyi daha mantıklı ikna edecek.Dizinin sonunda direk ilk sahne geldi aklıma ve sırıttı.Bakmayın bizim arka sokaklar seyircisine.Onlara fazla fazla yeter.Diziler de ve filmler de mantık çok fazla önemi yoktur ancak amaç seyirciyi ters köşeye yatırmaksa bunlar dikkat edilmeli kesinlikle.
Bu dizi tutar amcalar ama kalite aktığı için değil.Para kokan sahnelerden tutar,Çağatay abinizden tutar(fanboyları sağolsun.)Tutarda tutar.Ama Ezel'in yanına koyamazsın.Niye? yönetmen aynı yönetmen ama onunla bitmiyor o iş. Oyuncu seçiminde Ezel dizisinde bu durum çok iyi ayarlanmıştı.Ancak bayan oyuncuların ikiside ses tonlarını ve sahneye göre mimikleri yeterince iyi değil.Allah' tan Rıza Kocaoğlu var.Onun sahneleri geldiğinde level bir üst boyuta taşınacaktır.
Özet geçersek, benim türkiye' de ki sevdiğim iki dizi vardı.Ezel ve behzat ç. Bir üçüncüsü bu olmaz.Ama tutar.(Ha ben sizin kaliteli dizi anlayışınıza)
ihtimali yüksektir.sebebi ise, şehitlerimizin olması şu anda tayyip efendinin planlari dogrultusunda.seçimin zor olacaginin eski secimlerdeki gibi bir basari alamayacaginin farkinda ve teror olaylarini bahane edip secimi erteleme ve halki bu izdiraptan " ver oyu son bulsun şehitler" adi altinda siyasi bir taktikle bezdirmek icin iyi bir zaman oldugunu dusunuyordur.
maddi yönü belli değil ama manevi yönü, halk kardesliği eşitlik veya asiri esitlik derken stockholm sendromuna tutulmus gibi farkinda olmadan kürt milliyetçisi olan aydin sanatçılarimiz, siyasi adamlarimiz.
pkk nın haince düzenlediği saldırısıdır.pkk herzaman kürt sorununu baslatan ve ezilmislikten girip ulkenin milliyetçiligini kürt halkinin ezilmesine örnekler yaratarak bu vatan hainliğini örten bir örgüt.hepimiz tarihte olaylarin az cok nasil oldugunu biliyoruz.ancak konu nedenlere ve sonuclara geldiginde, sahip oldugumuz ideolojiler veya fanatizimlige gelen particiligimiz bu olaya çare olmayacak.ülkede ki gerçeğimiz halkimizin birazinin hain olmasi, birazinin zamaninda caresizliginden yaralanilip toplanmis oylar kimisinin inanclarinin zaaflarindan yararlanmak ve kimisininde menfaatleri bizi bu teror orgutunun onunde zora sokmaktadir.ben burda nedeni ya da sonuca bir sey soyleyemecegim. fakat, bu ulkenin % 60 nin mustafa kemal atatürk gibi aptal olmadiginin düşüncesindeyim. kurt kardeslerimizle hic bir zaman sorununun bu ulkenin oldugunu da kabul etmedim.yasanan sıkıntilarin bir bütün olduğunu görmuş cumhuriyetimizin problemi olarak inandim.pkk, devletin yaptigini yikarak, yapmadigini göz önune sokarak ulkenin butunlugunu bozan bir teror orgutu.meclisten baslayip belli olan ilkelerimizden gidersek çözulemeyecek hic bir sorunumuzunda oldugunu dusunmuyorum.dinimizi siyasete alet edenlere laikliği, milletimizi bölenlere miliyetciligi, ezilen halklara halkciligi, ve osmanliyi ozenenlere cumhuriyetciligi halk olarak gosterip savunamadik.ulu önderimiz mustafa kemal ataturkun basarisinin altinda ezilen bir nesil yetiserek asla buyuk milli basarilar yapacagimiz inancina sahip olamadik.halbuki bu sorunda dahil hepsinin cozumunu genclige hitabesinden, cumhuriyeti kurup bize biraktigi ilkelerde careyi goremedik.bir genc olarak, genc arkadaslarima çareyi parti menfaatleriyle aramak yerine ulu onderimizi hatirlamamiz ve onun izinden gitmemiz yeterli.
bu oyunun sonuna mı geldik lan.
ateist doğulmaz yada bir dine mensup doğulmaz.yani felsefe gerçeğini kabul eden kisiler için böyledir.kim doğduktan sonra soruların cevabına kendini adamışsa o bilgedir.
Mantık koşulları kabul eder ve uyar. Duygu o zamana dair ne varsa sonsuza kadar sahiplenir.
güçlü bir duygudur.
yakında sadece evde birlikte yasadigı insanlara bir tür bulacak tip.
Gül içime,mutluluk dışıma da vursun
güçlüler güçlü değil, sen etrafimdayken
Gözün arkam olur aklin önüm, güzeligin kalbim...
Anlandın değil mi hemen,Ihtiyacim var sana
Kimler anlar ,hangi gözler görür,nasil duyarlar,her seyim diye nitelendirdigim değeri
Çevir bana kalbini , soğuk gözler benim üzerimde
Kaldirsan mesale beni yeniden ayağa,tutsan elimden, erkek olsam ben.
anladin değil mi hemen, ihtiyacim var sana
her uzaklastigin an kötü vakitlerim olur benim
Unutmak en büyük sinavim olur,cikmaz aklimdan adimlarin,gidisin
Geliyorum bende, onurum coktan geride gunah biraktim arkamda,iyileri biraktim.
yolda anladim kadin!buyuttmüşsün sen beni,Tutmussun elimden temizlemişsin vicdanimi, kötuleri unutmusum iyiler hakkini helal etmis yola düşmüşüm hersey geride kalmiş.anladin cunku hemen ihtiyacim vardi sana...
güçlüler güçlü değil, sen etrafimdayken
Gözün arkam olur aklin önüm, güzeligin kalbim...
Anlandın değil mi hemen,Ihtiyacim var sana
Kimler anlar ,hangi gözler görür,nasil duyarlar,her seyim diye nitelendirdigim değeri
Çevir bana kalbini , soğuk gözler benim üzerimde
Kaldirsan mesale beni yeniden ayağa,tutsan elimden, erkek olsam ben.
anladin değil mi hemen, ihtiyacim var sana
her uzaklastigin an kötü vakitlerim olur benim
Unutmak en büyük sinavim olur,cikmaz aklimdan adimlarin,gidisin
Geliyorum bende, onurum coktan geride gunah biraktim arkamda,iyileri biraktim.
yolda anladim kadin!buyuttmüşsün sen beni,Tutmussun elimden temizlemişsin vicdanimi, kötuleri unutmusum iyiler hakkini helal etmis yola düşmüşüm hersey geride kalmiş.anladin cunku hemen ihtiyacim vardi sana...
o kadar kötüyüm ki kimsenin benden haberi yok. ben ben stupidbrain
bir şeyin sanat olup olmadiğına karar vericek bir kurum yok yada sanati tanimlayacak bir dusunce yada bir ideolji yok.ama bir kitlenin beğenisine sunulmakta başariya ulasmiş(başarıdan kasıt fenomen olmak ya da begenenlerin cok olmasi degil)yapıtın temelinde bir şeyin oldugu, topluma hitap eden yada yapilan seyin iyi oldugu dusunuldugu icin yapilması.fotogarafa gelirsek, fotoğrafçılığa sanat değildir demek kabul edilir bir sey degil ancak ben fotograflari sanat icin cekmedim yada toplum icin bir sey yapmadim denebilir.
örn. ara güler fotoğrafçılığı sanat olarak görmez ancak bu onun yapitlari icin kendisine soyleyebilecegi bir seydir.
örn. ara güler fotoğrafçılığı sanat olarak görmez ancak bu onun yapitlari icin kendisine soyleyebilecegi bir seydir.
marcelo zarvos - ı know you can hear me ve morning montage.
niye olamaz arkadaş ? söylüyorum kardeşler toplanın.çünkü burda sanattan çok uzak adam var.siyasetten hele saklanıyorlar, daha doğrusu uyuyorlar.biliyoruz ki tayyip in en çok sevdiği sözlük budur.e durum böyle olunca ne mizah ne siyasi doğruluk ne de bilgi içerikli herhangi bir entry var.kültürsüz kalmışız.amacım siyasi gönderme değil.bu sözlüğe yakışır bir şekilde boş konuşmak saçma bir başlıkla inci ve eksi ye kiyaslama yapan bir başlık açayım dedim.oh içim çok rahatladı.siz de söyleyin sizde rahatlayın."bir inci değiliz ekşi hiç olamayız"