bugün
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- gangbangde sıranın bir türlü bana gelmemesi3
- mutlu bir ilişkinin anahtarı5
- sözlükte yazmanın faydaları7
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması6
- chp'nin hali ne olacak58
- kadınlar neyden hoşlanır3
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- evlilik vs bekarlik7
- sözlük yazarlarının ruh hali6
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar3
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- şirinler köyüne yeni şirin13
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- arkadaşlar bakar mısınız15
- bir şeyler söyle8
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- kötü biri olduğunu bilmek10
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- saraca finch house6
- nataşalara para yedirmek9
- ağzıyla osuruk sesi çıkaran misafir çocuğu3
- şu an hissedilen duygu3
- türkiye avustralya maçı3
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- karun kadar malın olsa ne fayda3
- yahudi madalyası almış gürcü6
- diyanetin abd'deki villaları16
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- bugün güzel3
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- en iyi antidepresan16
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- 13 haziran 2026 abd paraguay maçı2
- dersimli kemal3
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- fazla şüphelenmek sorundur2
- müfredatın felsefeyi boğması üzerine4
- uzun boylu beyaz gömlekli kot şortlu beyaz dişli3
- kemal kılıçdaroğlu13
- kedi10
- trendyol4
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- aylık 345 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
türk bayrağının asılacağı topraklar.
bu gece atletico madrid ile oynadığı şampiyonlar ligi grup maçında azerbaycan takımları adına ilk puanı kazanan takım.
Azerbaycan toprağıdır. ermenilerce işgal edilmiştit, çeşitli katliamlar olmuş ve azeriler haklı davalarını dünya kamuoyuna duyuramamıştır.
Azerilerin Ne zaman geri almayı düşündüğünü merak ettiğim topraklar.
Uğradığı ermeni işgali ve zor doğal çevre şartları nedeniyle sefaletten kırılan azeri nüfuslu bölge.
ermeni döllerini sikertip cikaracağimiz ata topraklarımız. selam olsun soydaşlarıma, selam olsun turan'a.
Ermenistan'ın kukla devletidir malesef bölgedeki Ermeni nüfusu boşaltılmadan Azerbaycan için hiçbir kalıcılığı yoktur.
Rus baskısı ile ateşkes imzalandı.
Doğrudan harekat tepki çekecektir.
Bırakın çok istiyorsa Ermenistan sivilleri vurmaya devam etsin.
Kim zararlı çıkacak göreceğiz.
Daha sonra bu kahpelikleri elimizde çok güzel koz olacak.
Doğrudan harekat tepki çekecektir.
Bırakın çok istiyorsa Ermenistan sivilleri vurmaya devam etsin.
Kim zararlı çıkacak göreceğiz.
Daha sonra bu kahpelikleri elimizde çok güzel koz olacak.
4 yıl önce şöyle bir entry yazmışım: (bkz: #33367924)
çünkü doğduğum köy o şehrin yakınlarındaydı ve hiç görmemiştim, karabağ'da bir köyde doğdum ama zannedersem artık herkesin aşina olduğu gence şehirinde büyüdüm. anamın babamın kucağındaymışım daha oralardan göç ederken.
yemin ederim çırpınırdın karadeniz'i duyduğumda kaçardım, "ah ölmeden bir görseydim, düşebilsem torpağına" sözü geçtiği için.
hiç umudum da yoktu merak eden eski entrylerime baka bilir kaybeceğimizi düşünüyordum ama kazandık. şimdi azad olundu şehirler, köyler.
4 yıl önce şu entry'yi yazdığım halı düşünüyorum. aklıma gelirmiydi? asla gelmezdi. aklıma hayalıma gelmezdi. 30 yaşında adamı ağlatan 2020 daha bize neler yapmaz, vay be.
şimdi ben ne yapayım, nasıl gideyim oralara bilmiyorum valla. allah sen ne büyüksün.
çünkü doğduğum köy o şehrin yakınlarındaydı ve hiç görmemiştim, karabağ'da bir köyde doğdum ama zannedersem artık herkesin aşina olduğu gence şehirinde büyüdüm. anamın babamın kucağındaymışım daha oralardan göç ederken.
yemin ederim çırpınırdın karadeniz'i duyduğumda kaçardım, "ah ölmeden bir görseydim, düşebilsem torpağına" sözü geçtiği için.
hiç umudum da yoktu merak eden eski entrylerime baka bilir kaybeceğimizi düşünüyordum ama kazandık. şimdi azad olundu şehirler, köyler.
4 yıl önce şu entry'yi yazdığım halı düşünüyorum. aklıma gelirmiydi? asla gelmezdi. aklıma hayalıma gelmezdi. 30 yaşında adamı ağlatan 2020 daha bize neler yapmaz, vay be.
şimdi ben ne yapayım, nasıl gideyim oralara bilmiyorum valla. allah sen ne büyüksün.
sonunda gerçek sahiplerine kavuşan aziz türk toprağı.
yol, tünel ve altyapı çalışmalarını türkiye yapıyormuş.
haber:
https://www.teknoburada.n...urk-sirk%c9%99tl%c9%99ri/
yol, tünel ve altyapı çalışmalarını türkiye yapıyormuş.
haber:
https://www.teknoburada.n...urk-sirk%c9%99tl%c9%99ri/
ermeni teröristlerin şerrinden kurtulan kadim türk eli. timur'un askeri üssü.
içim acıyor gerçekten. yollar yapılıyor, altyapı hazırlanıyor. bunları geçen yıl hayal bile edemezdik. harika gelişmeler bunlar. fakat insan hocalı soykırımını düşününce hocalı'ya milletin nasıl geri dönüp yaşayabileceğini düşünüyor.
en sert tanım: türk bebeklerin paramparça edilip annelerinin ağzına tıkıldığı talihsiz türk bölgesi.
en sert tanım: türk bebeklerin paramparça edilip annelerinin ağzına tıkıldığı talihsiz türk bölgesi.
toprakları illegal bir şekilde ermenistan tarafından işgal edilen, tüm dünya bu durumu sadece seyrederken, sözde ermeni soykırımı kampanyalarına her yerde gırtlak genişletilirken ermenistanın tüm zulmüne göz yumulan türk yurdu.
Memleketim.
Ermeni topragi diyen soysuzlar, nereden geliyorlar acaba ?..
Ermeni topragi diyen soysuzlar, nereden geliyorlar acaba ?..
Azerbaycan'ın, Karabağ’a izinsiz olarak gelen Fransa Cumhurbaşkanı adayı Valerie Pecresse nedeniyle Fransa’ya nota verdiği bölge.
https://bit.ly/3ekYaX8
https://bit.ly/3ekYaX8
2022-2023 sezonu itibariyle Azerbaycan Premyer Ligası'nda mücadele eden takım.
azerbaycan sınırları içinde olmasına rağmen ermeni askerlerin bulunduğu dağlık bölge.
Azerbaycan ordusu Karabağ'da 500’e yakın cesedin kalıntılarını buldu.
Karabağ, aslında Azerbaycan'ın bir bölgesi olup ilyas Öztürk'ün aynı adla bir şarkısı da vardır: https://youtube.com/watch?v=ZhuhkL4Y69g
ingiliz takımı newcastle united ile oynadığı şampiyonlar ligi play off maçını 6-1 kaybetmiş azeri takımı.
görsel
görsel