bugün
- ütü5
- yüksek sesle gülmek6
- anın fotoğrafı10
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak4
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- dr pimple popper3
- atatürk'ü sevmeyen tsk subayları6
- kuran ı kerim meali2
- kral kaybederse4
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- evlenirsek 12 adet adana burması isterim diyen kız2
- red flag erkek listesi9
- menemen9
- ogün samast3
- çalışmak güzel olsaydı üstüne para vermezlerdi4
- ölüm9
- insanlara laf anlatmak3
- velvet11
- 2 ağustos 20262
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- biosuna kün fe yekün yazan kız3
- ölümü merak etmek2
- nöbet4
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- en uzun mesafe4
- hanry cavil tarafından analdan becerilmek istemek2
- herkese fetöcü diyenin genelde fetöcü olması2
- suri sakso 5 tl2
- telefon ekranında boydan boya çizgi çıkması2
- her gün dışardan yemek yemek3
- nissan navara4
- mr spock'ın kulağını çekmek4
- balık etli mi kuru götlü mü5
- arkadaşlar4
- köfteci yusuf5
- forlove196
- türk müsün türkiyeli misin12
- 18 yaşındaki bir kızın sulanmış vajinasını yalamak3
- basit bir insan olmak5
- kira borç olmadan aylık kaç para iyidir sorunsalı2
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez6
- aylık 519 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ona bir şey söyle11
- yunanistan29
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım6
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- aynadaki yansımanızın sizle konuşmaya başlaması2
- beni özleyenler elime mum diksin15
- vuu vuuuuttu yapan baykuşlar3
28. Dakika 2-0 yenik durumda. Lig aşamasında o kadar sürpriz yap burada batır. Evet.
ingiliz takımı newcastle united ile oynadığı şampiyonlar ligi play off maçını 6-1 kaybetmiş azeri takımı.
görsel
görsel
Karabağ, aslında Azerbaycan'ın bir bölgesi olup ilyas Öztürk'ün aynı adla bir şarkısı da vardır: https://youtube.com/watch?v=ZhuhkL4Y69g
Azerbaycan ordusu Karabağ'da 500’e yakın cesedin kalıntılarını buldu.
azerbaycan sınırları içinde olmasına rağmen ermeni askerlerin bulunduğu dağlık bölge.
2022-2023 sezonu itibariyle Azerbaycan Premyer Ligası'nda mücadele eden takım.
Azerbaycan'ın, Karabağ’a izinsiz olarak gelen Fransa Cumhurbaşkanı adayı Valerie Pecresse nedeniyle Fransa’ya nota verdiği bölge.
https://bit.ly/3ekYaX8
https://bit.ly/3ekYaX8
Memleketim.
Ermeni topragi diyen soysuzlar, nereden geliyorlar acaba ?..
Ermeni topragi diyen soysuzlar, nereden geliyorlar acaba ?..
toprakları illegal bir şekilde ermenistan tarafından işgal edilen, tüm dünya bu durumu sadece seyrederken, sözde ermeni soykırımı kampanyalarına her yerde gırtlak genişletilirken ermenistanın tüm zulmüne göz yumulan türk yurdu.
içim acıyor gerçekten. yollar yapılıyor, altyapı hazırlanıyor. bunları geçen yıl hayal bile edemezdik. harika gelişmeler bunlar. fakat insan hocalı soykırımını düşününce hocalı'ya milletin nasıl geri dönüp yaşayabileceğini düşünüyor.
en sert tanım: türk bebeklerin paramparça edilip annelerinin ağzına tıkıldığı talihsiz türk bölgesi.
en sert tanım: türk bebeklerin paramparça edilip annelerinin ağzına tıkıldığı talihsiz türk bölgesi.
ermeni teröristlerin şerrinden kurtulan kadim türk eli. timur'un askeri üssü.
sonunda gerçek sahiplerine kavuşan aziz türk toprağı.
yol, tünel ve altyapı çalışmalarını türkiye yapıyormuş.
haber:
https://www.teknoburada.n...urk-sirk%c9%99tl%c9%99ri/
yol, tünel ve altyapı çalışmalarını türkiye yapıyormuş.
haber:
https://www.teknoburada.n...urk-sirk%c9%99tl%c9%99ri/
4 yıl önce şöyle bir entry yazmışım: (bkz: #33367924)
çünkü doğduğum köy o şehrin yakınlarındaydı ve hiç görmemiştim, karabağ'da bir köyde doğdum ama zannedersem artık herkesin aşina olduğu gence şehirinde büyüdüm. anamın babamın kucağındaymışım daha oralardan göç ederken.
yemin ederim çırpınırdın karadeniz'i duyduğumda kaçardım, "ah ölmeden bir görseydim, düşebilsem torpağına" sözü geçtiği için.
hiç umudum da yoktu merak eden eski entrylerime baka bilir kaybeceğimizi düşünüyordum ama kazandık. şimdi azad olundu şehirler, köyler.
4 yıl önce şu entry'yi yazdığım halı düşünüyorum. aklıma gelirmiydi? asla gelmezdi. aklıma hayalıma gelmezdi. 30 yaşında adamı ağlatan 2020 daha bize neler yapmaz, vay be.
şimdi ben ne yapayım, nasıl gideyim oralara bilmiyorum valla. allah sen ne büyüksün.
çünkü doğduğum köy o şehrin yakınlarındaydı ve hiç görmemiştim, karabağ'da bir köyde doğdum ama zannedersem artık herkesin aşina olduğu gence şehirinde büyüdüm. anamın babamın kucağındaymışım daha oralardan göç ederken.
yemin ederim çırpınırdın karadeniz'i duyduğumda kaçardım, "ah ölmeden bir görseydim, düşebilsem torpağına" sözü geçtiği için.
hiç umudum da yoktu merak eden eski entrylerime baka bilir kaybeceğimizi düşünüyordum ama kazandık. şimdi azad olundu şehirler, köyler.
4 yıl önce şu entry'yi yazdığım halı düşünüyorum. aklıma gelirmiydi? asla gelmezdi. aklıma hayalıma gelmezdi. 30 yaşında adamı ağlatan 2020 daha bize neler yapmaz, vay be.
şimdi ben ne yapayım, nasıl gideyim oralara bilmiyorum valla. allah sen ne büyüksün.
Rus baskısı ile ateşkes imzalandı.
Doğrudan harekat tepki çekecektir.
Bırakın çok istiyorsa Ermenistan sivilleri vurmaya devam etsin.
Kim zararlı çıkacak göreceğiz.
Daha sonra bu kahpelikleri elimizde çok güzel koz olacak.
Doğrudan harekat tepki çekecektir.
Bırakın çok istiyorsa Ermenistan sivilleri vurmaya devam etsin.
Kim zararlı çıkacak göreceğiz.
Daha sonra bu kahpelikleri elimizde çok güzel koz olacak.
Ermenistan'ın kukla devletidir malesef bölgedeki Ermeni nüfusu boşaltılmadan Azerbaycan için hiçbir kalıcılığı yoktur.
ermeni döllerini sikertip cikaracağimiz ata topraklarımız. selam olsun soydaşlarıma, selam olsun turan'a.
Uğradığı ermeni işgali ve zor doğal çevre şartları nedeniyle sefaletten kırılan azeri nüfuslu bölge.
Azerilerin Ne zaman geri almayı düşündüğünü merak ettiğim topraklar.
Azerbaycan toprağıdır. ermenilerce işgal edilmiştit, çeşitli katliamlar olmuş ve azeriler haklı davalarını dünya kamuoyuna duyuramamıştır.
bu gece atletico madrid ile oynadığı şampiyonlar ligi grup maçında azerbaycan takımları adına ilk puanı kazanan takım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar