bugün

(#26577021) hazır düşünceleri benimsemeye karşı hayatını adamış; muhtemelen de hiç bir zaman kendi düşüncesini ortaya koyamayacak, sözde Galatasaraylı basketbolcularını birlikte destekleyerek jargon yaratmaya çalışan troll.
taban tabana zıt olduğunuz konularda bile, sizin yorumlarınıza karşı daimi bir saygı ve sabır duyan; bazı entrylerini sanki kendim yazmışım gibi hissetmeme neden olacak kadar büyük bir ortak paydada yazan, tam anlamıyla bir sözlük beyefendisi. (bkz: beyefendi)
ayrıca, seri artılayan melek.
akp li vasat troll. kemalist süsü verir kendine. boş beleş adamlar.
çağdaşlıktan bi haber modern görünümlü yobazlara dert olmuş yazardır.

yobazlara kulak asma, doğru yoldasın severek takip ediyoruz yazarısın.
an itibariyle seri artılayan melek.
Hikayesi bana benzeyen yazar.
Güzel adam. Sözlükte böyle adamlardan daha çok olmalı.
Irkçıdır. Ergendir. En tehlikeli insan türüdür.
beni açık oylayıp yürüyor ama yüz vermiyorum.

bir yazar, dişi kartalda olabilir.
Kendisi bu sözlükteki baya yazardan daha iyi bir insan olduğunu düşündüğüm yazardır, troll olmanın verdiği zorluğu tecrübe etmiş ve normal yazmaya karar vermiştir.
Harbiden de (bkz: yeni ırkçı olmuş ergen)
nickine anlam veremediğim yazar. nasıl bir çelişkide mana veremedim.

neyse. say no to racism.
morali iyi olduğunda iyi biri oluyor herhalde. adam tek seferde 21 artı oy verdi. teşekkürler.
çok tatlı yazar , seviyom.
Nedense nicki gözüme güzel görünen yazar. Tanımam etmem.
Kime ne kadar artı verdiğini eksi verdiğini bilmem. Ülkemizin geleceği için kaygılı, "beyni namuslu" bir kardeşimizdir, gayet hoş sohbettir. Selamlar, saygılar kendisine.
Söyleyince söyledi oluyor. Asıl sana su yok ırkçı insan. Nasil bir duşunce bu ya. Su yokmuş senden aliyoz ya suyu.
Bir yazardır, iyi yazmalar.
Açık oyladığım fakat yürümediğim yazar.
© copyright 2005 - 2026