bugün
- gecenin şarkısı9
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması31
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
gerçek hayatta az önce evli olduğunu öğrendiğim lost uyuzu .
(bkz: tom sawyer)
mükemmellik örneği.
yılmaz özdül'in bu günkü köşe yazısının başlığıdır. yazı aynen şöyle.
--spoiler--
Sawyer...
LOSTun Sawyerı geldi.
Canım çok sıkkın.
Adamın yüzünden, aralarında benim de bulunduğum Türk erkeklerinin yüzde 98’inin eciş bücüş tipler olduğu ortaya çıktı.
*
Kızlar bir Sawyera bakıyor.
Bir de bize.
Kınıyorum Algidayı!
*
Şaka bir yana, "kıyas" iyi bir şey aslında... Gerçeğin kabak gibi ortaya çıkması için, "onu" ve "bunu" yan yana koymak gerekiyor... Mesela, tarım!
*
Sene 2001...
Mersin Limanından 800 bin ton tahıl "ihraç" ederken, 200 bin ton tahıl "ithal" ediyormuşuz. Yani, 4te 1.
Sene 2007...
Aynı Mersin Limanından 200 bin ton tahıl "ihraç" ederken, 600 bin ton tahıl "ithal" etmişiz. Yani, 3 katı.
*
Gelen, inanılmaz şekilde artmış.
Giden, dramatik şekilde azalmış.
*
Sene 2001...
Mersin Limanından 70 bin ton pamuk "ihraç" ederken, 210 bin ton pamuk "ithal" ediyormuşuz.3 katı.
Sene 2007...
Aynı Mersin Limanından 70 bin ton pamuk "ihraç" ederken, 700 bin ton pamuk "ithal" etmişiz. 10 katı.
*
Böyle bu işler çünkü.
*
Memleket de insan gibi...
Bakacaksın.
Dikkat edeceksin.
Özeneceksin.
Çekidüzen vereceksin.
Bakarsan kendine, "yakışıklı yakışıklı" dolaşırsın dünyanın her yerinde... Bakmazsan, getirirler Sawyerı, parayı da o alır, kızları da... Sana mısırın koçanı kalır.
--spoiler--
--spoiler--
Sawyer...
LOSTun Sawyerı geldi.
Canım çok sıkkın.
Adamın yüzünden, aralarında benim de bulunduğum Türk erkeklerinin yüzde 98’inin eciş bücüş tipler olduğu ortaya çıktı.
*
Kızlar bir Sawyera bakıyor.
Bir de bize.
Kınıyorum Algidayı!
*
Şaka bir yana, "kıyas" iyi bir şey aslında... Gerçeğin kabak gibi ortaya çıkması için, "onu" ve "bunu" yan yana koymak gerekiyor... Mesela, tarım!
*
Sene 2001...
Mersin Limanından 800 bin ton tahıl "ihraç" ederken, 200 bin ton tahıl "ithal" ediyormuşuz. Yani, 4te 1.
Sene 2007...
Aynı Mersin Limanından 200 bin ton tahıl "ihraç" ederken, 600 bin ton tahıl "ithal" etmişiz. Yani, 3 katı.
*
Gelen, inanılmaz şekilde artmış.
Giden, dramatik şekilde azalmış.
*
Sene 2001...
Mersin Limanından 70 bin ton pamuk "ihraç" ederken, 210 bin ton pamuk "ithal" ediyormuşuz.3 katı.
Sene 2007...
Aynı Mersin Limanından 70 bin ton pamuk "ihraç" ederken, 700 bin ton pamuk "ithal" etmişiz. 10 katı.
*
Böyle bu işler çünkü.
*
Memleket de insan gibi...
Bakacaksın.
Dikkat edeceksin.
Özeneceksin.
Çekidüzen vereceksin.
Bakarsan kendine, "yakışıklı yakışıklı" dolaşırsın dünyanın her yerinde... Bakmazsan, getirirler Sawyerı, parayı da o alır, kızları da... Sana mısırın koçanı kalır.
--spoiler--
sesi bir bebeği susturabilmektedir.
(bkz: james sawyer ford)
sağlam duruşlu ve harikulade tarz sahibi lost karakteri.
(bkz: fordcu)
dizi içerisinde tüm hayatlar allak bullak, tüm insanların ciddi travmaları var. buna rağmen bu sawyer'ı p.çlik yolunda ilerleten sebepler daha ağır. çocukken yaşadıklarına rağmen insanlık vasfının ağır bastığını gösterdi kaç kere. belki de sırf bu yüzden severek izliyorum kendisi.*
lostun harbi kahramanlarından biri.
2. sezon 13. bölümde, kendisi Kate'e "sen kaçarsın ben dolandırırım, huylu huyundan vazgeçmez" demi$ olayı bitirmi$tir.
2. sezon 13. bölümde, kendisi Kate'e "sen kaçarsın ben dolandırırım, huylu huyundan vazgeçmez" demi$ olayı bitirmi$tir.
lost'un esas oğlanı. umursamaz, saygısız tavırları ile gönüllerde taht kurmuştur. ayrıca cirkin olmasina ragmen yakisikli erkekle cikan kiz ile çıkmaktadır.
lost dizisinin bütün oyuncularının istisnasız ada da en beğendiği karakter. nasıl olmasın ki, sevişmediği bir ben linus kalmıştı zaten.
lost'un ukalası her fırsatta jack le neden karşılaştırıldığını anlamadığım karakter.
ayrıca genç kızların rüyası olmasına rağmen karısı tam bi skandaldr bide her fırsatta çok sevdiğini söylemiyomu bitiriyo beni..
ayrıca genç kızların rüyası olmasına rağmen karısı tam bi skandaldr bide her fırsatta çok sevdiğini söylemiyomu bitiriyo beni..
havada,
karada,
suda ya da
adada
hiç fark etmez her yerde bafileyen karakter.
karada,
suda ya da
adada
hiç fark etmez her yerde bafileyen karakter.
(bkz: #4914627)
kimse bahsetmemiş ilginç ama gamzeleri çok yakışmaktadır kendisine. ayrıca dizinin 2 tane adam gibi adamından bir tanesidir. diğeri için (bkz: john locke)
lost dizisinde geçen altı yıldan sonra fiziksel olarak en az yıpranan en az yaşlanan karakter olarak göze çarpmaktadır .
lost dizisinin jönlerinden biridir. yakışıklıdır. zaten cazibesini kullanarak dizideki yüzüne bakılır bütün kadınları adanın kızgın kumlarına yatırmışlığı vardır (kate, juliet, ana maria, charlotte * ..diye uzar gider böyle). kıl ve sahtekar gibi görünse de özünde mert ve ilkeli bir adamdır aynı zamanda. ama bencil ve çıkarcı yönü de yok değildir hani.
charlotte'ı götürdüğünde oha adam bütün taş hatunları sıraya diziyor dediğim kişi.
iki adet gamzeniz dünyaya geldi.
Lost'un karizmasıydı bu adam . Gülerken ki gamzeleri çoğu kadını tahrik ediyodur eminim. Bu adamı görünce biz mal gibi kalıyoduk lan ! Her neyse dizideki en asi karakterlerdendi, bu da kate ve jüliet arasında gidip geldi. Sonunda jüliet de karar kıldı jüliet orkide'ye düşerken en duygusal sawyer vardı .
Asiydi falan ama bu da özünde iyi bi reyisti .
Asiydi falan ama bu da özünde iyi bi reyisti .
Tam adı James a.k.a "sawyer" Ford.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar