bugün
- 16 temmuz 2026 gece selası8
- babayla koridorda karşılaşmak5
- anfibir komando5
- arkadaşlar bu nedir5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak7
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar3
- memur zihniyeti5
- ulunun en iyi 5 yazarı5
- sokrates bugün yaşasa hangi başlıklara yazardı3
- dövmem var açtım bak kıyafeti4
- yumurta yememek3
- recep tayyip erdoğan5
- bulgara gitmek5
- normal sözlüğün çökmesi5
- arkadaşlar kaliteli entry girin2
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- seri entry beğenen yazarın amacı2
- rks2
- thomas tuchel5
- çekirge istilası2
- özgür özel'in parti kurmayacağı açıklaması4
- haluk levent in tutuklanması4
- jeneratör sesi3
- yalaka3
- duyup cevap vermemek3
- mel mel abinin kapak fotosundaki kravat4
- eyy sjsjsjsjs sen kimsin ya4
- dünyayı yöneten gizli örgütün wp grubu kurması3
- bir sözlük kızıyla saatlerce sevişmek12
- günün kritiğini yapmak2
- galette2
- focaccia2
- türkiye'nin en kötü cumhurbaşkanı2
- kitap cafe açmak2
- sabah3
- ekşi sözlük2
- kahpe dölün soyu3
- mason greenwood59
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak29
- geldi yine deli6
- tulumba tatlısı7
- sözlük kızlarının aklını başından almak2
- ooooophelia hanımın elleri2
- şerit makarna2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı6
- velvet'in silver'a benzemesi11
- it is almost shabat2
- arjantin'e bir taktik ver9
- kezo erkeklerin ortak özellikleri16
- gocu trafikte2
Kızlarının güzel , şehrin laik olduğu söylenir. Güzel olmayan kızları da vardır ve bu genelleme izmirli olmayanları üzmektedir.
Yaklaşık bir ayımın geçtiği ve hayatımın da geçmesini istediğim güzide şehrimiz. Türkiye'den sıkıldıysanız en çabuk çözüm izmir'e gitmektir.
iş değişikliği nedeniyle yakında taşınacağım il. 27 yıllık konya hayatıma izmir molası veriyorum, bakalım neler olacak.
(bkz: megaköy)
Göztepedir.
allah bana da iş değişikliğiyle bu şehri nasip etsin dediğim yer. ben de gideyim n'olur*
ilçeleri izmirlilikten pek nasibini almamış il.
saat olmuş 11e çeyrek var, Buca'nın ara sokakları hala uyuyor. uyan ey Buca ! * sabah sabah ulaşım sorunuyla beni üzüntüye boğmuş cağğnım şehir. aktarma delisi olduk. yine de seviyoruz efenim.
pek yasanilacak bir yeri kalmiyor yavas yavas , mavisehir bostanli semtleri haric izmirin neresinde bir cafeye oturursaniz oturun sizi yari turkceyle keko bir garson karsilar. o kadar cok göç aliyor ki , belediyede calisanlarininda %95 i alevi kürt .yasanilacak yeri kalmadi izmirimizin .
insanını attığınız zaman kainatın en iyi şehirlerinden biri olacak olan yer. çünkü o egoyla olmaz arkadaşım, olmaz. siz adanaya gelin biz izmire, bak nasıl cillop oluyor oralar. hem adanada da karşıyaka var yabancılık çekmezsiniz.
bildiğin gecekondu şehri burası...
Bu akşam geldiğim şehir. Umarım güzel bir tatil olur.
kimine göre atatürkçülüğün ya da cehape zihniyetinin, solculuğun vs. sembolü bir şehir olduğu için resmen yatırımlarda bilinçli olarak geri bırakılan ve sürekli cezalandırılan şehirdir. napabilirsin ki; cumhuriyet alerjisi olan tipler iktidarda...
cahil cenabet yaşayan insanların şehri. türkiyede kendisi gibi istisna birkaç şehir daha var o kadar.
edit: tabi aklı başında geçmişine sahip çıkan islami kesim de gittikçe artmakta bu şehirde. onları hariç tutuyoruz. zaten umudumuz var izmiri bu güzel insanlar adam edecek.
edit: tabi aklı başında geçmişine sahip çıkan islami kesim de gittikçe artmakta bu şehirde. onları hariç tutuyoruz. zaten umudumuz var izmiri bu güzel insanlar adam edecek.
Hayatın daha güzel, insanların daha mutlu, Sabahların boyozlu, gecelerin mahalle aralarında dedikodulu ve çiğdemli olduğu kışların rüzgarlı, yazıların balkonlu olduğu 3 haftadır burnumda tüten ve bu cumaya sözleştiğim Memleketim.
semtleri taşra insanları varoş.
Guzel sehir.
herkesin araba aldığı şehir. saat 5 dedinmi trafik siki tutuyor. izban metroymuş. hiçbir faydası yoktur.
6 yıl yaşamak zorunda kaldığım sözde modern özde geniş ahlaklı heteroseksist yobazların şehridir.
bu şehirde özgürlük sadece sabah akşam demeden içmek, siyaset konuşmak, önüne gelenle sevişmek veya kayseri/ Yozgat gibi şehirlere olmadık lakaplar yakıştırıp dalga geçmektir.
homofobinin tillahı buradadır.
burada doğma büyüme olan herkes sapıkça bir sevdayla bağlıdır buraya. sanki paris mk. paris' in en pasaklı varoşundan güzelse iyi valla..
tek sevdiğim şey boyoz' dur o kadar.
onun dışında iğrenç bir şehirdir.
kızları cazgırdır, edepsizdir.
erkeleri de bildiğin andavalın bayrak sallayanıdır.
ama içlerinde % 5 kadar da olsa iyileri vardır.
siz gidin anca kordon' da içki içip, duman dinleyin..
körcahiller.
bu şehirde özgürlük sadece sabah akşam demeden içmek, siyaset konuşmak, önüne gelenle sevişmek veya kayseri/ Yozgat gibi şehirlere olmadık lakaplar yakıştırıp dalga geçmektir.
homofobinin tillahı buradadır.
burada doğma büyüme olan herkes sapıkça bir sevdayla bağlıdır buraya. sanki paris mk. paris' in en pasaklı varoşundan güzelse iyi valla..
tek sevdiğim şey boyoz' dur o kadar.
onun dışında iğrenç bir şehirdir.
kızları cazgırdır, edepsizdir.
erkeleri de bildiğin andavalın bayrak sallayanıdır.
ama içlerinde % 5 kadar da olsa iyileri vardır.
siz gidin anca kordon' da içki içip, duman dinleyin..
körcahiller.
geçen günlerde balkanlılar halk dansları festivalini düzenlemiş cıncık gibi şehir. adanadan selamlar, çok pis özledim bornovada içmeye başlayıp alavarada makarna yiyip geceyi kordon çimlerde sarhoşa bağlamayı. eşi yok bu hazzın.
görsel
görsel
yarın feci karışacak olan vilayet.
bu sefer türkçü polis ve askerler harekat içinde. askerlere asker oldukları belli olmasın diye sakal uzatmaları için talimat verildi. Bornova, Konak, Alsancak gibi kalabalık yerlerde patlamaların olması muhtemel. Ayrıca askere bugün itibari ile çıkacak olaylardan dolayı vur emri verilmiştir.
bu sefer türkçü polis ve askerler harekat içinde. askerlere asker oldukları belli olmasın diye sakal uzatmaları için talimat verildi. Bornova, Konak, Alsancak gibi kalabalık yerlerde patlamaların olması muhtemel. Ayrıca askere bugün itibari ile çıkacak olaylardan dolayı vur emri verilmiştir.
istanbul kadar sevdiğim şehirdi ta ki bu sözlükte yazar olana kadar. Şehri hala seviyorum yada sevmeye çalışıyorum ama izmirli yazarlar yüzünden nefret etmek üzereyim.
tek vasıtayla 15-20 dk. arasında gittiğimiz yere, 30-35 dk. arasında 2 vasıtayla; yine tek vasıtayla yarım saatte gittğimiz yere 1 saat civarı 3 vasıtayla gittiğimiz şehir.
peki benim hemşehrilerim ne yapıyor ulaşımdaki bu felaket düzenleme için? susuyorlar efendim. yine dut yemiş bülbüle dönmüş durumda benim atatürk sevdalılarının şehri. otobüsümü geri istiyorum kampanyası var ama bu kampanyaya "siyasi" diyerek karşı çıkıyor zeka küpleri. ama atatürk ve devrimlerinin tehlikede olduğunu düşündükleri vakit, hey yavrum hey kimse tutamaz izmirliyi. valla adamı denize döker benim hemşehrilerim atatürk'e dokunanı. ama sadece atatürk ve cumhuriyetin kazanımları için celallenirler.
ve fakat, şehre 10 dk. sağanak yağmur yağsa hayat felç olur; tık yok kimsede.
ülkenin en pahalı suyunu kullanıyoruz; kimse buna örgütlü bir biçimde tepki göstermiyor.
toplu ulaşım felç; dut yemiş bülbül olur izmirli.
yıllardır metro bitmez; sadece metro duraklarının yapıldığı yerdeki esnaf ve orada yaşayanlar tepki gösterir bu duruma. tepkileri de metronun bitmemesine değil, çevre kirliliğine.
yeni fuar alanında yaprak kımıldamaz; tık yok amk tık yok kimseden.
ne zaman ki atatürk'e ve cumhuriyetin kazanımlarına dokunulduğunu hisseder izmirli, işte o vakit anıtkabir'de 30 atatürk gücünde örgütlenirler.
siyasetten tek anladıkları, körü körü atatürkçülük yapmak olan platin saçlı teyzeler ve beyaz saçlı emekli amcaların ahkam kestiği şehirde, belediye akpli olsaydı var ya oy oy oy. yer gök bir olmuştu çoktan. ama belediye chpli olduğu için, ulaşımın eskiye dönmesi için yapılan kampanyaya bile "siyasi" diyerek karşı çıkıyor insanlar.
lan 90 numaranın son durağı gaziemir semt garajı olmuş, vicdanınızı sikeyim sizin ben.
bahsettiğim saf atatürkçüler hemen damlamış. la ben sizin siyaset bilginize işeyeyim emi. çıkın da aziz kocaoğlu'na tepki gösterin la bir kere de. millet metrolarda, otobüslerde balık istifi olmuş; gideceği yere gecikmemek için 100 metreci olmuş; ama siz hala "sikik yobazların sevmediği şehir" kafasındasınız. hadi lan ordan.
bu şekilde eleştirmek beni yobaz yapıyorsa yobazım amk yobaz.
peki benim hemşehrilerim ne yapıyor ulaşımdaki bu felaket düzenleme için? susuyorlar efendim. yine dut yemiş bülbüle dönmüş durumda benim atatürk sevdalılarının şehri. otobüsümü geri istiyorum kampanyası var ama bu kampanyaya "siyasi" diyerek karşı çıkıyor zeka küpleri. ama atatürk ve devrimlerinin tehlikede olduğunu düşündükleri vakit, hey yavrum hey kimse tutamaz izmirliyi. valla adamı denize döker benim hemşehrilerim atatürk'e dokunanı. ama sadece atatürk ve cumhuriyetin kazanımları için celallenirler.
ve fakat, şehre 10 dk. sağanak yağmur yağsa hayat felç olur; tık yok kimsede.
ülkenin en pahalı suyunu kullanıyoruz; kimse buna örgütlü bir biçimde tepki göstermiyor.
toplu ulaşım felç; dut yemiş bülbül olur izmirli.
yıllardır metro bitmez; sadece metro duraklarının yapıldığı yerdeki esnaf ve orada yaşayanlar tepki gösterir bu duruma. tepkileri de metronun bitmemesine değil, çevre kirliliğine.
yeni fuar alanında yaprak kımıldamaz; tık yok amk tık yok kimseden.
ne zaman ki atatürk'e ve cumhuriyetin kazanımlarına dokunulduğunu hisseder izmirli, işte o vakit anıtkabir'de 30 atatürk gücünde örgütlenirler.
siyasetten tek anladıkları, körü körü atatürkçülük yapmak olan platin saçlı teyzeler ve beyaz saçlı emekli amcaların ahkam kestiği şehirde, belediye akpli olsaydı var ya oy oy oy. yer gök bir olmuştu çoktan. ama belediye chpli olduğu için, ulaşımın eskiye dönmesi için yapılan kampanyaya bile "siyasi" diyerek karşı çıkıyor insanlar.
lan 90 numaranın son durağı gaziemir semt garajı olmuş, vicdanınızı sikeyim sizin ben.
bahsettiğim saf atatürkçüler hemen damlamış. la ben sizin siyaset bilginize işeyeyim emi. çıkın da aziz kocaoğlu'na tepki gösterin la bir kere de. millet metrolarda, otobüslerde balık istifi olmuş; gideceği yere gecikmemek için 100 metreci olmuş; ama siz hala "sikik yobazların sevmediği şehir" kafasındasınız. hadi lan ordan.
bu şekilde eleştirmek beni yobaz yapıyorsa yobazım amk yobaz.
herşeyi ile farklı örnek şehir. bu kadar rahat bir şehir olması tabii ki de başkalarına batmakta.
egenin incisi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar