bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- hikayeyi devam ettir30
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- hayattan zevk alamamak15
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- gocunun nerede olması12
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- rüyamda kadın olmuştum6
- uyumayın konuşalım5
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- uysaljakoben16
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yazarların öldükten sonraki planları4
- yeşilçam filmi izlemek6
- habire12 adamdır37
- biber dolması olsa da yesek5
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- yeni parti50
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- makine mühendisliği3
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- sokakta kavga teknikleri3
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- habire1259
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- cem küçük5
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- nick vermeden bir yazara seslen16
- cioran neden intihar etmedi3
Kardan yoksun
bir şehir... Yazık!
bir şehir... Yazık!
Ölmeden evvel mutlaka doya doya yaşamayı istediğim şehirdir. Hani Tarık Akan'la Necla Nazır'ın bir filmi vardı, sarı üstü açık bir araba kullanıp milleti çarptıkları. Heh işte o filmi ilk izlediğim günden beri aşığımdır ben izmir'e.
Zamanla askerde falan da izmirli arkadaşlar tanıyınca daha da pekişti bu aşkım. Yok yok ben mutlaka içime sindire sindire yaşayacağım bu şehri.
Bir de en çok koyan şu; arkadaş süper lig takımları içerisinde nasıl bir izmir takımı olmaz lan?!
edit: tam evlenilecek kiz uyardı sağolsun. Gülşen Bubikoğlu değilmiş doğru ya Necla Nazır'dı o.
Zamanla askerde falan da izmirli arkadaşlar tanıyınca daha da pekişti bu aşkım. Yok yok ben mutlaka içime sindire sindire yaşayacağım bu şehri.
Bir de en çok koyan şu; arkadaş süper lig takımları içerisinde nasıl bir izmir takımı olmaz lan?!
edit: tam evlenilecek kiz uyardı sağolsun. Gülşen Bubikoğlu değilmiş doğru ya Necla Nazır'dı o.
kizlariyla ünlüdür.
uzun süredir gidip göremediğim güzel şehir.
(bkz: sin city)
çok soğuk oğlum bu sıralar. yağmur yağsa bari hiç olmazsa romantiklik yaparız evde tek başımıza.
kekelerden tamamen kurtulduktan sonra belki de dünyanın en güzel şehirlerinden birine dönüşebilecek olan kent.
milli devrimin baş kalesi, egenin incisi, biricik izmir.
not: izmirli değilim.
milli devrimin baş kalesi, egenin incisi, biricik izmir.
not: izmirli değilim.
Kar olmamasına rağmen kar soğuğunu iliklerine kadar hissettirir.
sakın bir izmirlinin yanında sizin oraların manitaları kızları güzelmiş muhabbeti yapmayın ha. emaneti saplarlar tiizinize.
tiiz: kalça, göt, kıç anlamına gelir.
tiiz: kalça, göt, kıç anlamına gelir.
bazılarına göre başkent olacak il, bazılarına göre ise gavur izmir.
istanbuldan sonra çok ucuz gelen şehirdi önceden şimdi nasıl bilmiyorum. bir de mesela bi bira içceksin altı üstü masaya bedava sınırsız patlamış mısır turşu çerez getirirler adamı mest ederler. inşallah bu özelliği hiç bitmez. yirün.
Haftaya cumartesi arkadaşımı ziyarete gideceğim şehir.
Hic gormeden asik oldugun sehir .
yazları sahillerinde zaman geçirebilecek güzel şehir. dikili çandarlı vs.
sirf o kadinla ayni sehirde olmamak icin gidilmeyen sehirdir. izmiri yasamayanlar icin sonsuz aci kaynagi sehir, parayla sahip olunamayan güzelliktir. kendine has güzel sehirdir izmir, boslugu dolmaz.
özlediğim şehrim.
özlenir.
Platonik bir aşktır izmir.
Fazla abartılan aslında çok da güzel olmayan bir şehirdir.
şuan sucukyumurta'ya sucuk sokulan şehir.
edit: eksileyin ulan zevk alıyorum.
edit: eksileyin ulan zevk alıyorum.
orospu olmuş şehir, niye herkes eleştiriyosa anlamhyore yane.
(bkz: megaköy)
Herkesin saldırısına mazur kalan şehir. Anlamıyorum, yani nedir bu izmire sürekli laf atma çabası? Kızların çok açık giyinmesi ve rahat olmaları sebebiyle kızlarına orospu damgası vuran insanlar var. Şaka gibi. Erkeklerini ise yavşaklıkla suçlar bu insanlar. Evet izmirin rahat bir şehir olduğunu kabul ediyorum ama bu rahatlığın etrafında olmaması sebebiyle kıskanıp hep bir kötüleme çabasında olan kişiler var. (Gerçekten var) Artık ciddi anlamda baydı bu muhabbetler. Sonuç olarak muhafazakar olan insanların (bkz: Recep Tayyip Erdoğan) çekemediği şehirdir. Neyse ki bu tarz insanlar hiç bir zaman izmirimin imajını zedeleyemiyor.
5 yıl yaşandıktan sonra artık kabak tadı veren şehir.
kabak tadı alanlar ya da seks şehri olarak görenleri mykonosa göndermeyi önerdiğim şehir.
bir şehri tercihlerinden, belediye başkanından dolayı sevmeyebilirsin. iş koşulları da olabilir doğal olmayan her şey olabilir. ancak gerisi vatan hainliği.
izmire bok atanın biletini alacağım gelsinler 2. gününde abi o kızların olduğu tekilalı mekana götür demezse götüm.
yani kürtten uzak şarktan uzak. hadi bakın dalganıza dalganız büyüsün.
edit: 20 yıldır yaşıyorum bi sıkıntısını görmedim. doğudan gelmeyin buraya ak. midyeleriniz de bayat zaten.
bir şehri tercihlerinden, belediye başkanından dolayı sevmeyebilirsin. iş koşulları da olabilir doğal olmayan her şey olabilir. ancak gerisi vatan hainliği.
izmire bok atanın biletini alacağım gelsinler 2. gününde abi o kızların olduğu tekilalı mekana götür demezse götüm.
yani kürtten uzak şarktan uzak. hadi bakın dalganıza dalganız büyüsün.
edit: 20 yıldır yaşıyorum bi sıkıntısını görmedim. doğudan gelmeyin buraya ak. midyeleriniz de bayat zaten.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar