bugün

/273
beklediğim kadar güzel çıkmayan şehirdir.
çağdaş ve geniş şehirdir. rahat etmek isteyen gençlerimize tavsiye olunur.
bugün gayet laik bir şekilde yürürken farkettiğim bir gerçek var ki az önce gördüğüm bulut atatürke benziyordu. umarım herkes görmüştür arkadaşlar.
hakkında hiçbir bilgimin olmadığı sadece kızlarının güzel olduğunu bildiğim , yurdumun güzel bir kentidir.
suanda havasindan oldukca memnun oldugum sehirdir esiyor lan.
Beni yanlız bırakmayan şehir.
An itibari ile havasi golge altinda 40 derece olan sehirdir. Evet efendim, şapır şapır terlemekteyiz.
eylül ayında ağustos sıcaklarını aratmayan şehir.
ankara ile kıyaslanamayacak kadar mükemmel olan şehir.
Kızlarının alıp vermesiyle prim yapan atatürk adını boş olmayan ağızlarından çıkartarak prim yaptıkları için bir Ankara değildir.
Şuan yağmur yağan şehir. Güzel oldu bu birden, ne güzel de yağıyor.
mukemmel bir sehirdir anlatilmaz yasanir.
yağmurun çok yakıştığı cağnım şehrim. kordonda medeni bi şekilde oturup biramı yudumlicem bugün.
x-large dolu şehir.
çıtır ve milf diyarı güzel şehir.
Doğma büyüme izmirli biri olarak sevmediğim memleketim. Yazlık ilçeleri dışında kendisi hiç güzel değil. Mavişehir, bostanlı gibi yerler dışında şehir planı hemen hemen yok. Boş bulunan yerlere anında bina dikilir. Sahil tarafları dışında yeşile hasret kalırsınız. Belediyeyenin yaptığı tek çalışma 2-3 tane yeşillik alanın bakımını yapar sabahlarıda çöpleri toplarlar. Önceleri izmir gibi bir büyükşehirde yaşamayı marifet sanardım. Şimdi tek istediğim tası tarağı toplayıp ufak, herkesin birbirini tanıdığı bir şehirde müstakil bir eve yerleşmek. 18 yaşında emekli zihniyetine girdim hadi hayırlısı.
Türkiyenin üçüncü büyük etrafı denizle cevrili ve yunanlıların denize döküldüğü güzide şehrimiz.
en sevdigim şehirdir ( digeri de eskisehir ).
Yeni foçada sevgilim askerligini yaptigi ve Ankara' li oldugum icin bana itici gelen sehirdir.
Çok özgüvenli hatunlara ev sahipliği yaptığı doğruymuş. 25 yıllık hayatımda hiçbir tanımadığım kız otobüste benimle konuşmadı. Hatta yanına oturdum, oturmak zorunda kaldım kalktı gitti, fazla ego Kartı olan var mı diye kalabalığa sordum, oralı bile olmadı, camı kapatabilir misiniz Klima çalışıyor dedim cevab bile veremedi...

Tam katıksız, iflah olmaz, Orospu çocuğu bir sapık olduğuma kendim de -en sonunda- inanıyordum ki imdadıma burada, Narlıdere'de tanıştığım kız yetişti.

Ulan ben ne güzel, böyle efendi, sessiz, şeker gibi adammışım ya lan, niye hep sapıkmışım gibi davrandınız la bana, ölümün kıyısından döndüm amk, şu kızla tanışmasam dönüşte kuğulu park'ta intihar etmeyi düşünüyordum.

Neyse sakin olmam gerek aşkitoma söz verdim.
(bkz: Şizofreni olmadan önceki son entry ler)
muhabbeti çok sıkan şehir. artık gördüğümü donuza ekliyorum o derece. yani ilk zamanlar güldük de bu kadar da boku çıktı artık.
Denizi körfezi tatil merkezi olan semt şehir.
bok vardı yazdım bok vardı da kazandım şehri. kurtulmaya çalıştıkça daha da kalıyorum bu şehirde.
ulu sözlük'te dalga geçilme konusunda yozgat'ı tahtından indiren şehir. bir bozoklu olarak mutlu muyum? evet mutluyum. elleşmen lan yozgat'a. bak ne güzel yer izmir; gevrek var çiğdem var...*
bütün sikik ortadoğu şehirlerinin aksine türkiyenin aydınlanmış yüzüdür.ha yozgat kadar özgür ve çağdaş bir şehir değildir.
© copyright 2005 - 2026