bugün

/273
Abartılan şehir. Gitmeyen los angeles sanacak amk.
hakkında girilmiş 4107 entry haketmemiş şehir. gereksiz insan kitlesine sahip gereksiz bir şehir. günahların şehri adeta. akp gelirse düzelme umudu var.
kızları, sanıldığının aksine kolay veren, kaşar tipler değildir. birçoğunun götü çok kalkıktır. izmire kız düzme umutlarıyla pek gelmeyin derim.
ticaret yapılamayan şehir. yok abi ekmek çıkmıyor buradan.
toplu ulaşım değişikliğine tepki olarak trafiğe şahsi arabamla çıkmama neden olmuş şehir.

banane kardeşim, bütün izmir'le metro'da akraba olmaya niyetim yok.
bir takım gereksiz elemanların laf atıp kendini tatmin etmekten başka bişey yapmadığı şehir.
içinde gezici kızların çoğunlukta olduğu şehirdir.

yazıklar olsun
içinde izmirliden çok ağrılı,karslı,vanlı.. kürt bulunduran güzel şehir. ekonomik durumu bozulan yurdum insanların buluşma noktası.
3-4 yaşlarından beri izmir'e gider gelirim. şimdi de burada yaşıyorum daha öncelerde de uzun süreli kaldığım oldu yaşamasam da. yani izmir'i yıllardır biliyorum ve bazı yönlerden gerçekten hiç değişmiyor. bakın izmir'e aşığım. burada yaşamaya karar vermek hayatımın en doğru tercihi. fakat objektif eleştiri yapmak lazım, alt yapı gerçekten sıfır. yağmur yağdığı zaman bizim buralar sel oluyor, sokağa çıkamıyorsun. ulaşım deseniz yeni düzenleme ile iyice rezalet oldu. kendi aracınızla 35-40 dakikada gideceğiniz mesafeyi toplu ulaşımla 4 vesait kullanarak 2 saate yakın bir sürede gitmeniz mümkün. şehrin en büyük 2 sorunu budur şu an.
https://www.youtube.com/watch?v=X5KQcjHgP8k
sınırları içerisine ilk kez giren birinin büyüsüne kapılacağı ve o büyüden bir parça da olsa asla kaybetmeyeceği, uzaklaştığında sürekli özleyeceği şehir. insanı gülümseten, yaşama sevinci veren...
güzel kızlarını, kordonunda gün batımını seyrederken içtiğiniz çayı, karşıyaka sahili yürüyüşlerini unutamazsınız.
yağmuru ve çilesi bitmek bilmeyen güzel şehir. şimdi bu yağmurda kordonda kahve içiyor olmak vardı. *
sırf laik olduğu ve kadınları istediği gibi giyindiği için gavat olarak bilinen şehir.
yufkaya şipit denilen güzide ilimiz.
Başka kapıya git izmirli kızlarla uğraşmayın artık .
9 gün sonra ciğerlerime havasını dolduracağım tanrının bana bahşettiği güzel şehir.
Havası bir günü bir gününe asla uymayan yılı iki mevsim yaşayan şehir. Yağmur yağdığında arabanızda olsa ya da yaya olsanız yolda kalırsınız genellikle kemerdeki köprü tıkanır saatlerce araclar hareket edemez. Bu yaz boğaziçinde bir çocuk selde boğularak öldü. Bence artık izmirlilerin namuslarıyla değilde izmirlinin bu ucubede yasama mucadelesiyle ilgilenin ya da ilgilenmeyin çamur atmayın ama bi yerimizin kapagi degilsiniz
Su siralar hasretiyle gonlumu yakan biricik memleketim.
muhteşem boyozlarına sıcacık bir de çay ekleyerek an itibariyle kahvaltı faslımı bitirdiğim canım şehir. ayrıca çok soğuksun izmir, parmak uçlarım buz tuttu.
içi boş hamurun boyoz adı verilerek ve severek yendiği, deniz kokulu güzel şehir..
son günlerinde artık üşüdüğümü hissettiğim biricik şehrim. az daha dişini sıksan aralık ayını da ılıman atlatırdın be... ne de güzel olurdu...
Milletin montla bereyle gezmeye başladığı şehir amk halbuki bir gömlek yetiyor bu havada Afyon kütahya görmemiş bu millet.
degeri uzaklasildiginda daha iyi anlasilan sehir. oyle ki izmir'e dair bir sey duydugunuzda ozlem hissetmediginiz an olmaz. kalbim ege'de kaldi adli sarki esliginde bi sigara yakmaniz tavsiye edilir. tabi gizli gizli cunku rte her yerde.
Anlatılmaz ,içinde yaşayan ,havasını soluyan bilir .
izmirli olunmasa da sevilen şehir. hayat izmir'de yaşayanlara güzel diyebilirim.
© copyright 2005 - 2026