bugün
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler7
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- yalnizca deli yalnizca sair21
- arkadaşlar bakar mısınız21
- kitap okurken ağlamak8
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- katatespizartmasi17
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- kitap okurken ağlayan erkek4
- özlem tekin4
- insan olmaya ceyrek kala7
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der7
- telefonun başında çaresiz beklediniz mi5
- hmm diye mesaj yazan türk kızı5
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
- atatürk'ün sözleri bilimle çelişirse ne yaparsınız3
- sözlük yazarlarının bitki çayları2
- sünnetten akılda kalanlar2
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek2
- en merak ettiğin ulu yazarı14
- ömer yıldırım3
- pkklı anaları2
- yapay zeka ile flört uygulamalarının geleceği2
- evlenip boşanmış erkeklerin değerinin düşmesi9
- piç cenazesi2
- saraca finch house5
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar3
- odyssey6
- eski bir şarkıyla travmaları hatırlamak4
- üsküdar da martıya eziyet6
- merkür retrosu3
- kürdistan hava kuvvetleri2
- bakar mısınız dedikten sonra kimsenin bakmaması4
- çamoluk3
- şehre inen domuzları besleyen kadın6
- ordu4
- sabah bi kalktın kadınsın napardın20
- bir idam mahkumunun son günü2
- mucize beklemeyen insan2
- grizzy and the lemmings2
- instagram'ın alışveriş merkezine dönüşmesi2
- kayseri ve konyanın yobaz olması2
- hoşlanılan kızın fakirlerle konuşmuyorum demesi2
- velvet47
- recep tayyip erdoğan9
- kredi kartı2
Kendisine geniş diye bok atan ezik karilara sumugunu atmayacak erkeklerin şehri.
ilerleme olmayan şehir hep aynı. yağmur yağsa dedirtiyo şu aralar.
iç çamaşirima kadar ıslandım. yagmur belgeseli gibi mübarek.
izmirlilerin Chp'ye verdiği değeri, Chp izmirlilere vermiyor. Altyapı konusunda diğer illere göre çok geri kalmış. yayaların yürümesi gereken yerler sular altında.
Bugün sel olmuş şehirdir. Bucada deniz vardı lan bildiğin.
%70'i göçmen olan kent. göçmenler en çok buca, karşıyaka, çiğli gibi ilçelerde bulunur. ha bir de laikçi ve kemalist kişiler çoktur.
edit: yazım hatası
edit: yazım hatası
ikinci Venedik.
" kusura bakılmasın da alsa alsa babayı alır." demişlerdi bu şehirde yaşayanlar. izmir halkında expo için heyecan yoktu. Trafik, toplu taşıma, sağlık, eğitim, kanalizasyon, atık yönetimi ve çevre kirliliği konularında büyük sıkıntıları olan, bu sıkıntılarının üzerine mülteci, asayiş ve benzeri sorunları ekleyen bu bahtsız fakat güzel şehire expo'yu vermek için manyak olmak gerekirdi. istanbul'un olimpiyatları alması nasıl bir hayal ise izmir'in expo'su da aynı peri masalıydı. Efendiler aynı yolları boz-yap ile bir halt olmaz, hizmet verilmez. Şehir ileriye götürülmez! yirmi senede izmir'e ne yapıldı, halkının hayatına ne kolaylıklar getirildi, çehresi ne kadar güzelleştirildi ise onu aldı izmir. Eden buldu... Alan aldı, expo'yu alamayan izmir'in idarecileri babayla yetindi. O babayı münasip bir yerde muhafaza etsinler bir zahmet.
Tarihi Medeniyetiyle, kibar insanlarıyla, saat kulesiyle, kordonuyla, karşıyakasıyla, alsancağıyla, bornovasıyla her semtiyle bir başkadır benim memleketim. egenin incisi aşık olduğum şehir.
egenin incisi olabilir ama asıl egeliler denizli ve muğlada bulunur.
rezil işyapmaz hırsız bir belediyecilik hakimdir.
Trafiği sonunda istanbul ile yarışır kıvama gelmiştir. Gaziemir çevresi şu an resmen mıçmış durumda.
sözlükteki koyun ve şakirt tayfasının acı tecrübeler(!) yaşadığı demokrat rüzgarı rüzgar yağmuru yağmur güneşi güneş türkiye'nin aydınlık şehridir..
an itibariyle tüm soğuğuna rağmen sıcağı sıcağına entry girmeme sebep olan şehir.
evet izmirdeyim dostlar. hemen geliş sebebimi de şöyle reklam yapar gibi açıklayayım. oyun hamuru doğaçlama tiyatro festivali yapıyor. çeşitli şehirlerden doğaçlama ekipleri geliyor. ben oyun istasyonu oyuncusu olarak katılıcam. gün saat ver yerleri şöyle ;
07 Aralık 2013
Alsancak Fransız Kültür Merkezi 20:00-21:30
Oyun: Açık Sahne
Tüm ekiplerin sahnede olacağı, festivalin açılış gecesidir. Birbirinden farklı doğaçlamacılar, birbirinden farklı oyunlarıyla sizlerle olacak.
08 Aralık 2013
Ege Üniversitesi MÖTBE Salonu 18:00-20:00
Oyun: Doğaçlama Arenası
Festivalin en yetenekli oyuncusunu seçmeye hazır mısınız? Kıyasıya bir mücadele, nefes kesen bir tempo sizi ve doğaçlamacıları bekliyor.
not: biz tiyatroya çiğdem deriz. boyoz felan.
evet izmirdeyim dostlar. hemen geliş sebebimi de şöyle reklam yapar gibi açıklayayım. oyun hamuru doğaçlama tiyatro festivali yapıyor. çeşitli şehirlerden doğaçlama ekipleri geliyor. ben oyun istasyonu oyuncusu olarak katılıcam. gün saat ver yerleri şöyle ;
07 Aralık 2013
Alsancak Fransız Kültür Merkezi 20:00-21:30
Oyun: Açık Sahne
Tüm ekiplerin sahnede olacağı, festivalin açılış gecesidir. Birbirinden farklı doğaçlamacılar, birbirinden farklı oyunlarıyla sizlerle olacak.
08 Aralık 2013
Ege Üniversitesi MÖTBE Salonu 18:00-20:00
Oyun: Doğaçlama Arenası
Festivalin en yetenekli oyuncusunu seçmeye hazır mısınız? Kıyasıya bir mücadele, nefes kesen bir tempo sizi ve doğaçlamacıları bekliyor.
not: biz tiyatroya çiğdem deriz. boyoz felan.
Sevdiğimi orada bırakıp geldim, yeni sevgilimin yaşadığı şehirdir.
(bkz: tepecik)
plakası 35 olan güzel şehir, iyi ki var.
(bkz: tepecik)
plakası 35 olan güzel şehir, iyi ki var.
son günler de iyice şaşırtan olayların olduğu memleket.
(bkz: izmir de taksitle fuhuş yaptıranların yakalanması)
(bkz: izmir de taksitle fuhuş yaptıranların yakalanması)
Turkiyenin en guzel şehri.
adına şarkılar yazılmış buram buram deniz kokan şehirdir.
(bkz: secdede sikeyim sizi secdede)
türkiyenin en güzel şehri.
bir ankaralı olarak aşık olduğum şehir. ulan zamanında izmir'i başkent yapsalarmış londra paris falan bok yermiş amk.
Konak meydanı çok güzel olan şehir.
havasından bi bok anlaşılamayan şehir. bu kadar soğuğun üstüne karlı birkaç günü hak etmiştik oysa. ama yağmayacak. soğuğunu da sıcağını da götüne sok izmir. ankaraya kurban ol.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar