bugün

/273
Meyve veren ağacı taşlarlar misali sürekli kızlarına ve kendisine iğrenç yakıştırmalar yapılan, kendi ve kızları güzel şehrimiz. ikinci Memleketim. Özledim.
buralar hep yağmur.
heryer parktır. parka oturup bisey atıştırmak istersin fakat ickiyi götüyle içen keşler rahat vermez. öyle mal bi yerdir.
özellikle sondaki delikanlı,

--spoiler--

bir tek dilek hakkım olsaydı, muhtemelen bunu atatürk' ten yana kullanırdım, keşke şuan olsaydı..

--spoiler--

http://video.uludagsozluk.com/v/izmir-103764/
özellikle sondaki delikanlı,

--spoiler--

bir tek dilek hakkım olsaydı, muhtemelen bunu atatürk' ten yana kullanırdım, keşke şuan olsaydı..

--spoiler--

http://video.uludagsozluk.com/v/izmir-103764/
Bir sene sonra yerleşmeyi düşündüğüm şehir. Yahu arkadaş neden bok atarlar bu şehire bilmem. Şehir güzel, gelişmiş, insanı kibar, düzgün. Lan bir şehire bok atanların o şehirden beklentileri ne?

Kızları konusuna gelince; evet, izmir' in kızları güzel. Ama biz yaşlanmışız lan. iki gündür bunu gördüm valla. Ve dün kordon' da çimenlere malak gibi yatıp bira içen, bugün de aynını yapacak kişi benim.
boktan bir şehir askerliğimi bitsede gitsem,nalet bir yer.
an itibariyle doğum sancısı çeken kadın gibidir.

alsancak'tan bildiriyorum, çok pis yağmur geliyor.

not: alsancaqlı qıslar eqlesin
gerçekten oldukça güzel, insanları sakin ve huzurlu bir ilimiz.
Yağmurlu şehir. Az temizleniyor ya.
akpnin olmadığı yerde yamur bile yağmaz diyenleri mort eden şehir.
an itibariyle yağmurun boyut değiştirdiği şehirdir. sabaha çıkmayabiliriz sözlük.
yarın yine alt yapısına, osuna, busuna saldırılacak şehirdir. bu yağmurla kuraklıktan da eser kalmaz sanırım.
çılgınlar gibi yağmurun indirdiği, göklerin gümbür gümbür gürlediği, şimşeklerin peşi sıra çaktığı şehrim.

bu kış böyle yağmamıştı hiç lan, sesini bile özlemişim meğersem. uyutmuyor hınzır.
seviyorum lan gümbür gümbür akpnin olmadığı yerde yamur bile yağmaz diyenlere inat.
başa gelen iktidar'ın kendilerini ele geçirmesine izin vermeyen halkın şehridir. atatürk'ü sevenlerin şehridir. başkaldıran, uyumayan ve uyutulmayan şehirdir. incidir. ege bölgesinin babasıdır.
ege bölgesinde bir şehir. helak olduğu gün kahkaha atacağım şehir. pislik kaynar. ibadetler hiç yapılmaz bu şehirde. bazı azınlık iyi müslüman dışında 'allah' lafzı hiç arşı titretmemiştir.
güzel türkiyemin en gereksiz ili.**
Türkiye'nin 80 şehri bir yana izmir bir yana denilmeyi kesinlikle hak eden bir şehirdir. Her türlü insan mevcuttur. Genel olarak Türkiye'nin diğer şehirlere oranla artı ve eksi yönleri aşağıdaki gibidir.

Olumlu Yönleri :
- Diğer büyükşehirlere göre ulaşım kolaydır.
- Diğer şehirlere göre ekonomik olarak daha uygundur.
- iş imkanı geniştir.
- Ticaret alt yapısı gelişmiştir. Aranılan birçok şey bulunur.

Olumsuz Yönleri :
- Her türlü insan bulunduğu için çok pislik yaşanmaz çok ilçeleri ve mahalleleri vardır ( Çimentepe,Tepecik,Yenişehir,Eşrefpaşa,Eskiçamlık vs . . . )
- Lakabına uygun haraket eder (bkz: gavur izmir)
- Boş oturan bir belediye başkanı vardır. Fakat izmirli için önemsizdir.Eşşek olsa oy verirler.
- Sürekli kaldırım çalışması yapan yolsuzluktan geçilmeyen bir şehirdir.
- Akşam vakti sokak lambaları altına kürt çocukları,it kopuk varlıklar yuvalanırlar.Gelen geçene tip tip bakar.Arada sırada olay çıkarırlar.
- Otübüsleri milattan önce fil tarihine dayanır. (bkz: Körüklü Otobüs)
- içki satılmayan dükkan,Kumar oynanmayan semt yoktur.
- Kendilerini sosyal ve üstün bir varlık olarak görenlerin sayısı bi hayli fazladır.
- Zina,Hırsızlık,Kumar çoktur.
- Aşırı şekilde dilenci vardır. Bir elinde bira diğer elinde sigara yanında 5 yaşındaki yüzünü ayakkabı boyasıyla boyamış çocugu önünde de tuvalette kullanılan su tası içindede en fazla 2-3 tl olan bozuk parası bulunur. Cebindeki paralar bilinmemektedir. Bilakis bankada saklıyor olabilir.
- Kabadayılık çok fazladır.
- Sokak serserileri her buldukları duvara AKP istifa - Çare Sarıgül - Yaşasın CHP - Devrim Geliyor yazarlar.
- Her sokak lambasının üzerinde koministleri propagandaları yapıştırılmıştır.
- . . . Bu kadar yeter sanırım.Olabilecek bütün pis işler tek bir yerde toplanmıştır.
tayyip mitinge geldiğinde kendi çalıp kendi oynuyor alkış yok burda ona.
sonra bozulup köy diyor neden mi istanbul gibi alamayıp parsel parsel satamadığı için
yeşil alanlarını imara açamadığı için.
varsın olsun burası köy kalsın küçük esnaf bitirilip avmlerle dolup taşacağına. orta halliler fakirleştirilip zenginler devleşeceğine burası köy kalsın arkadaş
alamadığın için ödenek vermiyorsun ya kıçımızla gülüyoruz bu bizi senin yanına çekmiyor. çünkü burda saftiriko insanlar yok hepsi senin kanunları çiğnediğini az çok biliyor hepsi senin atatürke laikliği düzene dirliğe birliğe ihanet ettiğini az çok biliyor.
koyun sürüsü pskolojisi yok burda herkesin kendi fikirleri var
bunlara başkalarının laklaklarıyla değil düşünerek sahip oluyorlar allahın bir kulu çıkıp seni övemez bu şehirde
tokat gibi yapıştırırlar cevapları. çünkü biliyorlar. sen ne kadar saklamaya çarpıtmaya çalışsanda. medyaların yer vermese de haksızlıklarına
bu yüzden alma gelme köy kalsın izmirim biz beraber mutluyuz.
önümüzdeki aylarda yaşamaya başlayacağım şehirdir.

çok mu seviyorum izmir'i ? hayır tabi ki ama gitmeyi seviyorum ben. biliyorum ki izmir' den de gideceğim bir gün. bu sefer rotam ankara olacak gibi.

ayrıca değişik bir jargonları var. klorak, boyoz, gevrek, çiğdem falan.
kaşar war.
hemen arkası izmirdir.

https://www.youtube.com/watch?v=Q_rH_pY3pGk
kemalist koyunların vatanı.
Türkiye de en çok sinagogu bulunduran ikinci ildir.
© copyright 2005 - 2026