bugün
- marmaris datça yolu6
- asla dolandırılmayan insanların sırrı3
- ağırlık çalışmak3
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi14
- starbucks ta venti boy kahve içmek4
- her şeye sarımsak koyan insan3
- şişman kızla sevgili olan erkek12
- pazara gidip kiraz çilek kayısı almak3
- srebrenica soykırımı7
- geri zekalı demek hakaret mi11
- hayat kalitesini düşüren şeyler8
- arkadaşlar sapık mısınız4
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak4
- penis boyu takıntısı5
- 11 temmuz 2026 türkiye japonya voleybol maçı2
- kadına göbeğin yakıştığı gerçeği2
- dünya spor tarihinin en büyük ismi3
- saraca10
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası6
- anın görüntüsü14
- seni onaracağım diyen kadın3
- omlet limonlu mu olur sirkeli mi2
- sözlükte sizi kim tanıyor26
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız26
- gençler iş beğenmiyor2
- kefir2
- boşnak kızları4
- saraca finch house32
- tuba büyüküstün4
- eski sevgilinin yüzünün silikleşmesi2
- menemen11
- karşılıklı artılaşmak2
- cumartesi sabahı erken kalkmak için bir neden7
- kocan böyle sikebiliyo mu sorusuna verilecek cevap3
- 11 temmuz 2026 çankaya belediyesi operasyonu5
- eskiden doğsak bizde mi savaşa gidecektik6
- 500 liralık çorap giymek6
- magazin programları saçmalığı4
- isviçreli kızlar3
- aylık 215 bin lira geliri olan adamı reddeden kız2
- gta 64
- nicki kısa olanın penisi küçük olur2
- siyahlar içinde bir kadın2
- sözlükte grup yapmak2
- portekizli manken correıa2
- arabası büyük olanın penisi küçük olur2
- kar fırtınasında kış gecesi at arabasında uyumak4
- kiraz cicegi kolonyasi45
- zall vs biscolata erkeği3
- bir adet malta şahini kadar kira bedeli4
Bozuk memleket bozuk kızlar bozuk ortam bozuk insanlar bozuk düzen ve kırılan hayaller uçan kaçan paralar. Kısaca izmir en bakir ! !!!! ilimiz
istanbul kadar büyük karmaşık ve çeşitli olmayan ama istanbuldan çok daha kaliteli kültürlü insanları içinde barındıran memleketim.
bu arada çoğu zaman istanbul ile karşılaştırmalara maruz bırakılır.
bu PhotoScape resim düzenleme aracıyla ressam picassoyu karşılaştırmak gibi.
bu arada çoğu zaman istanbul ile karşılaştırmalara maruz bırakılır.
bu PhotoScape resim düzenleme aracıyla ressam picassoyu karşılaştırmak gibi.
https://www.youtube.com/watch?v=X5KQcjHgP8k
güzelliklerin şehri...
kordon-alsancak-kumru-boyoz-gevrek-bango-domat-çiğdem-gazikadınlar-saat kulesi-kemeraltı-çağdaş-huzurlu.
çok özledim çok.
güzelliklerin şehri...
kordon-alsancak-kumru-boyoz-gevrek-bango-domat-çiğdem-gazikadınlar-saat kulesi-kemeraltı-çağdaş-huzurlu.
çok özledim çok.
(bkz: ev)
tüm olumsuzluklara rağmen bağımlılık yapan şehirdir. havası sürekli yanıltır insanı, mont giyersin sıcaktan erirsin; ince giyinirsin soğuktan donarsın. ama yine de seversin.
seksin döndüğü doğru olAN şehirdir. o yüzden taciz, tecavüz pek yoktur buralarda.
orospu çocukluğu yapılıp sürekli kötülenen, insanlarıyla birlikte güzelleşen şehir.
izmire laf atanlar bi zahmet denizsiz bi yerde trake solunumunu yapsınlar.
izmire laf atanlar bi zahmet denizsiz bi yerde trake solunumunu yapsınlar.
gece - gündüz sıcaklık farkının bariz bir şekilde hissedildiği şehrim.
özellikle de kışın bu fark çok rahat anlaşılıyor..
özellikle de kışın bu fark çok rahat anlaşılıyor..
Şu günlerde kendisiyle büyük bir aşk yaşadığım şehir.
Kısa kalmak zorundayım, kızma bana izmir, terketmek zorundayım seni 2 gün sonra.. Geleceğim yine lakin, iyi bak kelebeğime, kalmasın arkada gözüm..
Kısa kalmak zorundayım, kızma bana izmir, terketmek zorundayım seni 2 gün sonra.. Geleceğim yine lakin, iyi bak kelebeğime, kalmasın arkada gözüm..
hayatımın en kıymetli en güzel en özel en kısa en mutlu günleridir izmir. çeşmealtı, urla-iskele, alsancak, konak, buca-şirinyer, nokta, üçyol, çiğli.... ahhhh. ah.
kordonda oturup bi duble rakı içmeden, veya midye bira yapmadan oradan gelenler hiç izmire gittim demesinlerdir.
memleketim olan harikulade şehir.
ulaşım konusunda atılım yapması gereken şehir.
Balcovasinda yasadigim.sehir. rezil bir belediyesi var.
ege'nin incisi bir diğer adıdır ve güzel izmir olarak tabir edilir.
yarın gündoğdu meydanına gelecek dostlarını bekleyen şehir.
yarın saat 16.00 andımız ve 19.23 te 1923 meşale ile gündoğduda olucak şehir not getirebilen herkes meşale getirebilirse iyi olur ve yarın saat 1 de alsancakta buluşup yürüyüş olucaktır gündogduya herkesi bekleriz.
29 ekim gibi kiymetli bir gunde yine yapilanlara sessiz kalmayacak güzel memleketimdir.
en güzel ilçesi karşıyaka olan türkiyenin en modern ilidir bana göre he bide midyesi başkadır abi akşamları sahilde içerken yanınıza gelen o midyecinin verdiği midyeler bir başka gelir insana açlıktanmıdır acaba. :D
egenin incisidir. insanların birbirine saygı duyduğu memleketimdir.
karşıyakadır, göztepedir, altaydır.
kıbrıs şehitleri vardır, öteki tarafta da küçük parkı, diğer tarafta incir altı.
domatese domat, simide gevrek, çekirdeğe çiğdem denilen yerdir.
hasan tahsin'in ya da gerçek adıyla osman nevres'in, 15 mayıs 1919 tarihinde izmir'e çıkartma yapan, seçkin askerlerden oluşan yunan efzon alayı işgal askerine, kordonboyu'ndan ilk kurşunu sıkarak türk direnişini başlatan ulusal sembol olan kişi, yazar ve gazetecinin memleketidir.
her nekadar ''gavur'' diye hitap edilsede, koca memlekette en çok türk bayrağını açan, bir araya gelip birlik olan, memleketi için herşeyi yapacak olan ilimizdir.
karşıyakadır, göztepedir, altaydır.
kıbrıs şehitleri vardır, öteki tarafta da küçük parkı, diğer tarafta incir altı.
domatese domat, simide gevrek, çekirdeğe çiğdem denilen yerdir.
hasan tahsin'in ya da gerçek adıyla osman nevres'in, 15 mayıs 1919 tarihinde izmir'e çıkartma yapan, seçkin askerlerden oluşan yunan efzon alayı işgal askerine, kordonboyu'ndan ilk kurşunu sıkarak türk direnişini başlatan ulusal sembol olan kişi, yazar ve gazetecinin memleketidir.
her nekadar ''gavur'' diye hitap edilsede, koca memlekette en çok türk bayrağını açan, bir araya gelip birlik olan, memleketi için herşeyi yapacak olan ilimizdir.
Düsunceleri ve cagdasligi dışında 5 para etmeyecek bir şehirdir.
sözde en lüks semtlerinin etekleri gecekondularla doludur
bazı semtlerde trafik istanbul da yarışacak derecede rezalettir.
Suyu icilemeyecek, hatta yemeği dahi konulamayacak kadar kötüdür.
ev kiraları aşırı derecede pahalıdır, 20 25 yaşındaki apartmanlardaki dairelere 700 liradan kapi acarlar.
üniversitelerin olduğu semtler çankırıdan yozgattan farksızdır.sanayi sitesinin içinde özel üniversite, mezarlığın bitişiğinde devlet üniversitesi bulunur.
Korfezinin pisligi de bir zamanlarin haliçinden farksizdir.
görsel ve kentleşme bakımından istanbul karşılaştırmak büyük hakarettir.
sözde en lüks semtlerinin etekleri gecekondularla doludur
bazı semtlerde trafik istanbul da yarışacak derecede rezalettir.
Suyu icilemeyecek, hatta yemeği dahi konulamayacak kadar kötüdür.
ev kiraları aşırı derecede pahalıdır, 20 25 yaşındaki apartmanlardaki dairelere 700 liradan kapi acarlar.
üniversitelerin olduğu semtler çankırıdan yozgattan farksızdır.sanayi sitesinin içinde özel üniversite, mezarlığın bitişiğinde devlet üniversitesi bulunur.
Korfezinin pisligi de bir zamanlarin haliçinden farksizdir.
görsel ve kentleşme bakımından istanbul karşılaştırmak büyük hakarettir.
her seferinde ayrılmanın biraz daha koyduğu şehir. biliyorum, mırıldanıyorsun içinden bana "sana gitme demeyeceğim, ama gitme lavinnia" diye. senden uzaklara gitmek çok zor izmir, her seferinde de daha da zor zorlaşıyor. en mutlu zamanlarımızı geçirdiğim yersin, aşkımızın arka fonunda çalan o kulak şenlendirici müziksin, her gelişimde tattığım dünyanın en güzel mezesisin. biliyorsun izmir, sensiz her şey anlamsız, sevgili bile eksik kalır. neden bu kadar zor olmak zorunda izmir, söyle bana! her ayrılışımda döküyorum göz yaşlarımı, üzgün, çaresiz, yarım kalmış, sefil.
bir daha gelene dek.. bornova; çok iyi bak kelebeğime. biliyorsun, çabuk hastalanır o. alsancak; çok şeye tanık oldun sen, her türlü sevgi kelimelerimizi, anlamsız kahkahalarımızı duydun, kendimizi kaybetmemizi, ellerimizin çocukça buluşmasını, sıkıcı sarılmamızı birbirimizin boynuna.. her şeyimizi gördün. çok şey gördün sen, çok sırrımızı biliyorsun. iyi bir sırdaş ol ve tekrar gelene kadar sen de bizim gibi acı çek, özle ikimizi de biz seni çok özleyeceğiz çünkü. son olarak karşıyaka; yeni bir durak, yeni bir soluk oldun artık bize. "karşıyaka başkadır; karşıyaka, karşı yakadır" dedirttin bana, bir sevgilinin gözlerine, bir de karşıya, göztepe'ye bakarken, elimizdeki biralar eşliğinde. alınma alsancak özel diye, zamanı geldiğinde o kıskanacak bizi senden.. ne mi yap.. sabret, karşıyaka, sabret, en azından bir 10 yıl sabret..
bir daha gelene dek.. bornova; çok iyi bak kelebeğime. biliyorsun, çabuk hastalanır o. alsancak; çok şeye tanık oldun sen, her türlü sevgi kelimelerimizi, anlamsız kahkahalarımızı duydun, kendimizi kaybetmemizi, ellerimizin çocukça buluşmasını, sıkıcı sarılmamızı birbirimizin boynuna.. her şeyimizi gördün. çok şey gördün sen, çok sırrımızı biliyorsun. iyi bir sırdaş ol ve tekrar gelene kadar sen de bizim gibi acı çek, özle ikimizi de biz seni çok özleyeceğiz çünkü. son olarak karşıyaka; yeni bir durak, yeni bir soluk oldun artık bize. "karşıyaka başkadır; karşıyaka, karşı yakadır" dedirttin bana, bir sevgilinin gözlerine, bir de karşıya, göztepe'ye bakarken, elimizdeki biralar eşliğinde. alınma alsancak özel diye, zamanı geldiğinde o kıskanacak bizi senden.. ne mi yap.. sabret, karşıyaka, sabret, en azından bir 10 yıl sabret..
izmir, EXPO ev sahipliğini fazlasıyla hak eden ve başarıyla üstesinden gelebilecek olan bir dünya kentidir.ayrıca ikinci memleketimdir insanı ve havası fazlasıyla hoştur.
birgün gavurlardan kurtulacaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar