/273
yüzsüzlerin olduğu şehir. allahtan izmirliyiz demiyorlar. photoshopunuza sağlık bizde yemiştik shoplu fotoğrafları.

görsel
kurban olunası caanım şehir. karşıyaka'sı 1 numara.
içinde olduğum şehir.
an itibariyle gök delindi yağıyor mübarek.
Yunanlılara en sağlamından ders verdiğimiz şehrimiz.
türkiye'nin bana göre en güzel şehridir. bütün ömür boyunca yaşanası yerdir. iyi ki var kendileri. güneşin doğuşunu izmir'de izlemek ayrıcalıktır. tanrı'nın izmire kıyağıdır.
türlü yalanlar kırk kere söylenirse gerçek gibi olur. bu yüzden insanlarının ilüzyon gördüğü şehirdir.
mesela iş piyasası ölücüdür. çoğu izmirli arkadaşım iş bulamıyor (üni. mezunu özellikle) bulanda başka yerde buluyor.
birde kendilerini övüp ardından ülkenin geri kalanına çamur atma gibi bir huyları vardır. başkalarını kötüleyerek yücelemez ki bir insan, ancak zayıflık gösteren insanların duyacağı ihiyaçtan doğan davranış biçimidir.
görsel
konak iskelesinden vapura binerek o mükemmel silüeti ile insanı sarhoş eden karşıyakadan gelen esintiyle ruhunu sarıp ayıltan birkere başlanınca yarım bırakılamayan bağımlılıktır izmir.
görsel
izmirimin dağlarında çiçekler açar,
bunu gören yobazlar arkalarına bakmadan kaçar...
taşı toprağı altın memlekettir.
bugünde özletti.
görsel
bir özmir değil kesinlikle.
an itibariyle eu kütüphanesinin çatısını uçuracak güçteki rüzgara sahip şehir , yine son baharı atladı direkt kışa geçti kerata. Soğuk rüzgar yüzünden kütüphanede sabahlayasım var .
pencereden gelen rüzgar sesinin, "sandy kasırgası buraya mı geldi lan" düşüncesine gark ettiği yurdum şehri.
an itibariyle sandy kasırgasının giderken ''şöyle bir bir merhaba diyim.'' diye uğradığı şehir. arkadaş bu ne rüzgardır ya.çatılar, ağaçlar uçtu. hoov hoov.
türkiye'ni tartışmasız en güzel şehridir.
özledim çok özledim.
kızların nerelisin sorularına izmirliyim diye cevap verdiğinde belli diye cevap
aldıkları şehirdir.
köyde yaşadıysanız doğduğunuzdan beri şehir olarak görebilirsiniz. ama hasbel kader bi anadolu kasabasında bile büyüdüyseniz bu ne lan tepkisi verdirir. öyle geri kalmıştır. bir de büyükşehir olacak. yollar bakımsız, otobüsleri leş, ulaşım ağını belediye eline yüzüne bulaştırmış daha iki sene önce denizinden resmen bok kokusu geliyordu, suları arsenikli. say say bitmez. evet.
istanbulun taşı toprağı Altınsa, izmirin Taşi Toprağı Mustafa Kemal Atatürk !
şu kare herşeyi özetliyor. bir kez daha izmirli olmaktan gurur duymama sebep olmuştur.

görsel
ileride tasi taragi toplayip yasamak istedigim illerden. Hem duzenli hem denize sifir hem de bogucu degil.
kordon var işte.
görsel
Gündemdeki Haberler
© copyright 2005 - 2026