bugün
- at eti yemek5
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- adana dürüm vs adana porsiyon5
- otobüste açamadığı camı kıran erkek2
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız3
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi6
- uyudun mu11
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak2
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i22
- patso4
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- özgüven5
- şeffaf ayakkabı9
- queen ravenna ve cinleri14
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- hayattan beklentiler7
- 81 ilde sığınak yapılması7
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- kadın bacağı paylaşan mehdi5
- tavuğun neden kanatları var11
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- sinek as6
- insanı yoran duygular6
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı6
- s'i l v'e r m'i s t35
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- uludağ sözlük size ne kattı27
- gocu34
- sözlüğün en masum yazarları18
- kız düşürmenin kısa yolu19
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- taliban7
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır5
- queen ravennadan mesaj var11
- olgunlaştıkça farkına varılan şeyler4
- pandela 310
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
- spora başladım4
- hayatın insana diz çöktürmeye çalışması5
- kaşarlı sucuklu menemen8
- izmir yanıyor5
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı11
- aşk7
- kulaklık6
- karton toplayan birini görseniz naparsınız5
Canım şehrimizi için Binali Yıldırım istanbul demek Türkiye'nin lokomotifi demek, Türkiye'nin kalbi demek, Türkiye'nin özeti demek dedi. Gerçekten de öyle ve inanıyoruz ki buraları daha da değerli hale getireceksin 31 Mart'tan sonra.
Aldıkları verdiklerinden daima bir fazla olmuştur. Taşı toprağı dert, keder ve üzüntüdür çoğu zaman ve bu şehiri güzel yapan detay içinde değerli şeyler bırakmış olmandır. Asla tek başına bir şehir değil bir mücevherat kutusudur anahtarı sevgi olan.
yaşaması çok zor şehirdir. çok da güzeldir, ama güzelliğini kaç kişi görüyor, kaç ayda bir kere görüyor sorgulanır.
hani nefret ettiğin halde kopamadığın bir şey olur ya, işte bu istanbul benim için. başka bir ilde olduğumda sanki hayatımda kocaman bir parça eksik gibi geliyor.
t: bir il.
t: bir il.
Meydanlar şehrin ve insanların kimliğidir.
Konu istanbul olduğuna göre...
Örn: çağlayan meydanı, adliye binası.
Taksim meydanı cami yaptık.
Bir yerde insanın diğer yerde yaratıcının kanunu gözümüze aklımıza sokuluyor.
Yok yanlış anlamayın, hukuk veya din ret etme burada yok.
Tamam, eyvallah ikisine de...
Hani var ya, adamın birine yağmurda ıslanmasın diye birisi şemsiye vermiş ve her sabah ile gitmek için evden çıkan adam aynı semt de oturan bu şemsiye verenle karşılaştığında "ben hani o gün sana ıslanma diye şemsiye vermiştim. Yoksa sırılsıklam olacaktın" diye muhabbetin bir yerinde dermiş.
Neyse, birgün yine karşılaşmışlar. Adam, yine şemsiye verenle karşılaşır. Günaydın falan sonra "hani varya, ben sana o gün ıslanma diye şemsiye verdim, yoksa sırılsıklam olacaktın" demesine fırsat bırakmadan yanında duran havuza girmiş çıkmış ve "sen o gün bana şemsiye vermesiydin işte böyle olacaktım" der.
işte, böyle bir durumda oluyoruz.
Konu istanbul olduğuna göre...
Örn: çağlayan meydanı, adliye binası.
Taksim meydanı cami yaptık.
Bir yerde insanın diğer yerde yaratıcının kanunu gözümüze aklımıza sokuluyor.
Yok yanlış anlamayın, hukuk veya din ret etme burada yok.
Tamam, eyvallah ikisine de...
Hani var ya, adamın birine yağmurda ıslanmasın diye birisi şemsiye vermiş ve her sabah ile gitmek için evden çıkan adam aynı semt de oturan bu şemsiye verenle karşılaştığında "ben hani o gün sana ıslanma diye şemsiye vermiştim. Yoksa sırılsıklam olacaktın" diye muhabbetin bir yerinde dermiş.
Neyse, birgün yine karşılaşmışlar. Adam, yine şemsiye verenle karşılaşır. Günaydın falan sonra "hani varya, ben sana o gün ıslanma diye şemsiye verdim, yoksa sırılsıklam olacaktın" demesine fırsat bırakmadan yanında duran havuza girmiş çıkmış ve "sen o gün bana şemsiye vermesiydin işte böyle olacaktım" der.
işte, böyle bir durumda oluyoruz.
Binali Yıldırım için geri sayıma girmiştir bu şehrimiz. Böyle bir başkana ihtiyacı var ve çok yakında yeni istanbul'u görmek için sabırsızlanıyorum. Artık istanbul'a seyahat ettiğimde rutin sorunlarla karşılaşmayacağım bir istanbul için bekliyorum Binali Yıldırım'ı.
Binali yıldırım 4.0 döneminden bahsediyor kaç zamandır bangır bangır. Umarım güzel istanbul dönemine gireriz. 1 nisan bize ekrem imamoğlu ile şaka yapmaz inşallah. Ekrem bey evlerden ırak.
Yakında Binali yönetiminde olacak ve şehrin sorunları çözüleceği için de ben de rahat rahat taşınabilirim. istanbul'a yönetimden anlayan biri lazımdı, sonunda geliyor ve hepimiz rahat bir nefes alacağız.
ayasofya müzesine 2-3 ayda 1 kez gidilince iyice sevilir.
Türkiye'nin en güzel şehri.
Şehir olarak tabi, insan olarak en poktanı.
Şehir olarak tabi, insan olarak en poktanı.
cuma gününden itibaren hızlı şekilde karın etkisine gireceği yetkililer tarafından tahmin edilen puslu şehir.
haberde ibare olarak aynen şöyle yazmışlar. "istanbul’da bu yıl her yerde tutabilecek ilk kar yağışı geliyor". nasıl bir yokluksa artık. istanbul'lular olarak böyle kar kütlerinin altında kalmak istiyoruz tövbe yarabbim. hakikaten şöyle bi metre yağsa nede güzel olur. şaka maka iki yıldır beyaz görmedik.
haberde ibare olarak aynen şöyle yazmışlar. "istanbul’da bu yıl her yerde tutabilecek ilk kar yağışı geliyor". nasıl bir yokluksa artık. istanbul'lular olarak böyle kar kütlerinin altında kalmak istiyoruz tövbe yarabbim. hakikaten şöyle bi metre yağsa nede güzel olur. şaka maka iki yıldır beyaz görmedik.
içinde yaşayanların şayet boğaza nazır bir villada yada orman içinde kütük evde yaşamıyor ise hergün küfrettiği, ancak başka bir şehre gidince, hemen yokluğunu hissettiği, içinden boğaz geçen ve 2 kıta üzerine kurulu, kötü yönetilen dünyanın en güzel şehri.
“ hangi kentte bu denli acı var?
Başka nerde istanbul kadar? “
Başka nerde istanbul kadar? “
havanın ayarlarıyla kim oynadıysa lütfen geri düzeltsin. kışlıkları tam kaldırdım kar geldi. şimdi yazlıkları kaldırdım güneş açıcam diyo.
Kağıthane Camii, istanbul, 1800'ler.
görsel
görsel
Çok güzel şehir her yer piknik yeri evet.
adını duyunca herkezin şair olduğu şehir. istanbul deyince edebiyata küfreden adam bir anda şair kesilir.
Sen büyüksün, istanbul. Büyük ve büyüleyici. Öpüyorum yakalarından.
Costantina polis. Söyleyişi bile güzel.
Buranın adı istanbul bir gözü hep açık uyur. Girmezsen eğer koynunaaaa dolanı verir boynuna.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar