bugün
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması14
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- 17 dosyam var diye hava atan tip6
- trump'ın erdoğan her istediğimi yaptı demesi3
- sözlüğün kahve olması5
- bitmekte olan insanlık için örnek olmak2
- karınız başka birisiyle sevişirken onları seyredin2
- bazı milletlerin çok gürültücü olması3
- sizce 1 74 boya 65 kilo çok mu2
- seks yapmayı zevkli sanmak10
- nato zirvesinde nato türkiye den ne isteyebilir2
- ilk otuzbir8
- ela rumeysa cebeci5
- sevgilisi olan bir kızdan hoşlanmak2
- piston mancınıklanmış atımı getirin2
- herkes uyudu mu5
- zincir çeken kezo3
- gölgenin konuşması2
- hoşgörü dini islam13
- sevişmeden önce saygı duruşunda bulunmak6
- avrupalı kadınların hızlı çökmesi6
- evlenmekten korkmak4
- amerika israil arası kızışma3
- sevgiliyle ilk sevişme4
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı9
- dünya kupasında türkiye ile dalga geçen videolar2
- sevgiliyle mesajlaşırken küçük johnnyin uyanması2
- ekşi sözlük14
- kafaya takan kezo2
- insanlara hakaret etmeyin2
- utanma ve ayıp2
- flörtün strapon hediye etmesi6
- tai lung24
- haluğun üçüncü çocuğu istemesi3
- harry kane4
- amcığın tadını unutmak3
- sevgiliyi bağırtmak4
- salma hayek seksiliği8
- 1 temmuz 2026 ingiltere demokratik kongo maçı11
- fusya semsiyeli yabanci10
- yazarların dünya kupasında desteklediği takım11
- pandela28
- kırmızı noktalı film4
- sabah olmuş2
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir16
- flört ile mesajlaşırken yüzde oluşan gülümseme3
- kova burcu erkeği2
- a milli takım da psikolog sorunu2
- spor yapmayan erkek13
- 2026 dünya kupası36
hiç kullanmadım şu mecrayı. Bu konuda kendini üstün hissediyorum.
Bu yaz hesap açacağım uygulama. O yaz bu yaz, hissediyorum.
irem derici'nin ben tek siz hepiniz adlı eserinde gerçek yüzünü ortaya koyduğu sosyal platform.
https://www.youtube.com/watch?v=YZdvBPRJ3qw
https://www.youtube.com/watch?v=YZdvBPRJ3qw
Yeni bir meacura keşfetmenin vakti gelmiştir.
üç yıldır kullanmadığım sosyal medya.
kullanan insanlarla aramda fazlasıyla iq farkı olduğu gerçeğini her tanıştığım insanın bana insta postları göstermesiyle farkediyorum. bunlara gülen aynaya bakıp kendi kendine kahkaha atar. yazık.
kullanan insanlarla aramda fazlasıyla iq farkı olduğu gerçeğini her tanıştığım insanın bana insta postları göstermesiyle farkediyorum. bunlara gülen aynaya bakıp kendi kendine kahkaha atar. yazık.
bende cortlayan uygulama. ne yaparsam yapayım gerçekleşmedi hatası alıyorum.
Hazır yarrağı yemişken ülkemizde hiçbir zaman geri açılmamasını dilediğim iq öldürgeç, ego yükseltgeç, ergen oynatgaç, ilgi orospusu pohpohgaç.
sorunludur suan girilmiyo.ewed
Iptal olan uygulama.
Kadınlarımızı bunalıma sokmuştur. Bir hafta kapalı kalsa toplum iyileşmeye başlar kesin net.
şeyma subaşı ve türevlerine serum takılmış bilgisi geldi.
Düzeldi mi acaba arkadaşlar? Düzelmediyse doğu ekspres ile kars'a gidenlerin akıbetini Merak ediyorum. instagram yoksa onların yolculuğu da yersiz olacağından olaysız dağılacaklarını, ilk uçakla istanbul'a gideceklerini umuyorum.
Yazık ya. Kalk o kadar kompartımanı süsle, ışıkla mışıkla aydınlat, yanında piknik tüpü yiyecek içecek çaydanlık tabak çanak getir, odayı süsle, instagram'da pazarla sonra instagram çöksün. Yazık gerçekten. Umarım kolay atlatabilirsiniz.
Yazık ya. Kalk o kadar kompartımanı süsle, ışıkla mışıkla aydınlat, yanında piknik tüpü yiyecek içecek çaydanlık tabak çanak getir, odayı süsle, instagram'da pazarla sonra instagram çöksün. Yazık gerçekten. Umarım kolay atlatabilirsiniz.
günümüzde kişilerin sevgili edinmek için üzerinde uğraştığı çabaladığı bir sosyal medya aracı.
Foto alemi.
herhangi bir fotoğraf yüklerken otomatik olarak size türlü türlü efektler uygulamasını açan sosyal medya. yani demek istiyor ki, hani kendini güzel yakışıklı vs göstermeyi unuttum sanma biz hatırlatıyoruz. swh. bağımlılık yapıyor doğru, samimiyetsiz kullananları çok doğru ama iyi kullananları da yok değil. aslında gereksiz bir yarış. şimdi tuvalete gidiyorum diye story atmayı düşünenler bile vardır eminim yani. sürekli eleştirenlere burun kıvırırlar ya hani. aslında bu eleştiri değil sadece değerlendirme. sonuçta herkes istediğini yapmakta özgür.
Leş platform.
Hayır amk hepiniz güzelsiniz hepiniz zenginsiniz hepiniz pembe sıçıyorsunuz eminim.
Hayır amk hepiniz güzelsiniz hepiniz zenginsiniz hepiniz pembe sıçıyorsunuz eminim.
Her yer menfaatçi kaynıyor bu sitede. Birbirine cinsel ilişki teklif edenlerden tutun ta duyar kasmaya kadar bin bir dolapların döndüğü yer orası.
Depresyon nedeni...
Sanki bi ben mavi yakayim anasini satayim. Herkes bi partylerde bi yerlerde.
insta girl ve insta boylar bundan doğdu. instada havasından geçilmiyor gerçekte hepsi fos.
avlanma sahası.
hesabımı askıya alıp, bir süre dingilliklerinden uzaklaştığım site.
iyi geldi.
iyi geldi.
Modern fotoğraf albümü.
kullanmıyorum diyen yalan söylüyordur.
insanları uyuşturan bir uygulama.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar