bugün
- kemalist dünya17
- sözlük yazarlarının kombinleri5
- birader yazar olmak13
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı28
- dilovası katliamı konuşulurken akp'lilerin gülmesi5
- velvet15
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- bakir erkek istiyoruz kampanyası3
- allah8
- canımın sürekli hamburger çekmesi4
- galatasaray lobisi9
- nato zirvesini takip izni verilmeyen türk medyası5
- evlenene kadar sadece anal yapan kız3
- cik cik vs bik bik3
- türkiyede açık hava genelevi gibi6
- cemevinde hain kemal sloganları8
- ayağımla nah çekebilme yeteneğim3
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi8
- egay sucukcu birader2
- do do do do do do do do do do do do do do do3
- seri gizli artı oy veren melek3
- aile evinde yaşamak6
- sigmund freud'un koltuğu4
- 26 haziran 20264
- ona bir şey söyle9
- üniversitelerin gereksiz olması8
- devletin her şeye karışması3
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması6
- macron sabah koşusu yapacak diye park kapatmak6
- karınızın adını asfalta yazar mısınız2
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- biraderilli del biraderiye2
- arda güler4
- lahmacunu elle yiyen kız20
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı8
- atilla olgaç2
- kemalistler9
- sözlüğü bırakmak istemek3
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü4
- aylık 312 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- okulların kapanması3
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- 2026 dünya kupası23
- nilsu berfin aktaş3
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- gönüllü moderatörlük2
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı3
- futbol18
- demet evgar10
- pforzheim şu an 34 derece2
entry'ler (119)
üç yıldır kullanmadığım sosyal medya.
kullanan insanlarla aramda fazlasıyla iq farkı olduğu gerçeğini her tanıştığım insanın bana insta postları göstermesiyle farkediyorum. bunlara gülen aynaya bakıp kendi kendine kahkaha atar. yazık.
kullanan insanlarla aramda fazlasıyla iq farkı olduğu gerçeğini her tanıştığım insanın bana insta postları göstermesiyle farkediyorum. bunlara gülen aynaya bakıp kendi kendine kahkaha atar. yazık.
şişesini dik hale getirip,tam dübüre denk gelece...
uyunur efendim.
uyunur efendim.
hans ve john'ların sizi kıskanmasını sağlayan gerçekliktir.
yarın bacınız, kızınız ya da ananız olabilir. ek bu entry peçeteden kendi çabasıyla bir organizmaya bürünen hüviyetler çıkartılarak yazılmıştır.
gayet aklı başında ve titiz bir çalışma yürüten erkektir.
toplumun ahlak seviyelerinin ayaklar altına alındığı wp gruplarındansa telegram'ın gizli sohbeti daha yol alıcı. ss alma, sonradan karşına çıkma gibi olaylar yok. miss.
toplumun ahlak seviyelerinin ayaklar altına alındığı wp gruplarındansa telegram'ın gizli sohbeti daha yol alıcı. ss alma, sonradan karşına çıkma gibi olaylar yok. miss.
kavurmayı fazla kaçırdığınıza delalet eder. kapıyı rus basmadı netice olarak. yavaş yiyin efendiler.
kız düşürmek için spor salonuna giden abaza kemal'den farksızdır.
galiba biseksüel.
dişleri sarı olup gülmekten çekinmeyen bireyler olduktan sonra pek dert edilip üzerinde fikirler çatıştırılacak bir konu değildir.
bitmiş sitedir.
çoluk çocuğun mastürbasyon ataklarından kurtulup yeni yeni ter bezlerinin işlevlerini öğrenirken entry girdiği yer olmuştur. kısacası çöp olmuştur.
çoluk çocuğun mastürbasyon ataklarından kurtulup yeni yeni ter bezlerinin işlevlerini öğrenirken entry girdiği yer olmuştur. kısacası çöp olmuştur.
ne anlatıyorsun birader?
torpil için parti kapılarında yatan bir millet olduktan sonra ha ak parti olmuş, ha mert parti olmuş ne farkeder?
senin toplumun yozlaşmış. insanlar insanlığını unutup en zengin ben olmalıyım her şeyin en iyisi benim olmalı hüviyetine bürünmüş. mevzu sistem ya da sistemin getirdiklerinde değil. bizzat bu toplumun yeşerttiği insancıklarda.
adalet herkes için lazım. bugün o apoletleri sökerim öhehehehe diyen adamı da gördük. siyaset böyle değil. bu değil.
yazık şu ülkeye.
torpil için parti kapılarında yatan bir millet olduktan sonra ha ak parti olmuş, ha mert parti olmuş ne farkeder?
senin toplumun yozlaşmış. insanlar insanlığını unutup en zengin ben olmalıyım her şeyin en iyisi benim olmalı hüviyetine bürünmüş. mevzu sistem ya da sistemin getirdiklerinde değil. bizzat bu toplumun yeşerttiği insancıklarda.
adalet herkes için lazım. bugün o apoletleri sökerim öhehehehe diyen adamı da gördük. siyaset böyle değil. bu değil.
yazık şu ülkeye.
klasik türk kezbanıdır.
üzerine okunmuş su dökülüp, cebine konulacak bir muskayla doğru yolu bulup sizi terkedecektir.
üzerine okunmuş su dökülüp, cebine konulacak bir muskayla doğru yolu bulup sizi terkedecektir.
bayılıyorsunuz saçma sapan vatan ha*nlerini meşhur etmeye.
adamlar bir de kafa filan buluyor bu şarkılarla. vallahi bu nesile üzülsem mi üzülmesem mi bilemiyorum.
adamlar bir de kafa filan buluyor bu şarkılarla. vallahi bu nesile üzülsem mi üzülmesem mi bilemiyorum.
toy hali için: (bkz: ismet özel).
hapsolmuş biri.
biri ilaç yazar diğeri ilaç yazmaz.
vs alır.
vs alır.
görsel
tiner sıçmığına verilmiş cevaplardan birisi.
tiner sıçmığına verilmiş cevaplardan birisi.
bugün tinerci eksilemekten narin parmaklarım yoruldu.
bırakın bunlara laf anlatmayı. iqları belirli bir seviyenin üstünde olsaydı, beştaş'ı tutmazlardı gerçi hoş dün başka şeyleride tuttular. ahaha.
kudurun.
bırakın bunlara laf anlatmayı. iqları belirli bir seviyenin üstünde olsaydı, beştaş'ı tutmazlardı gerçi hoş dün başka şeyleride tuttular. ahaha.
kudurun.
futboldan men verilip, insanları tahrik ve galeyena getirmekten yargılanıp; imralı'ya konulmalı.